Şimdi Ara

Zombi Virüsü Yapılabilir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
20
Favori
5.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lan o kadar da hazırlandık gizli gizli yayacaktık virüsü,durduk yere ne ifşa ediyon.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limon-

Lan o kadar da hazırlandık gizli gizli yayacaktık virüsü,durduk yere ne ifşa ediyon.
    zonbi
  • quote:

Orijinalden alıntı: HitlerinKardeşi

Olabilir

Zombileri Yahudiler'in üzerine atalım mı qamqi
  • İlginç konu. aslında olsa fena olmaz ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lothlórien

İlginç konu. aslında olsa fena olmaz ya
    Ekleme: ''Deli Dana Hastalığı''nın temel etkeni olan Prion proteini hakkında 2 link eklendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScottCraig

Ekleme: ''Deli Dana Hastalığı''nın temel etkeni olan Prion proteini hakkında 2 link eklendi.

Alıntıları Göster
    Ekleme: Deli Dana Hastalığı'na neden olan prion hakkında detaylı anlatımlı video eklendi.
  • quote:

Ekleme: Deli Dana Hastalığı'na neden olan prion hakkında detaylı anlatımlı video eklendi.

Alıntıları Göster
    Ekleme: National Geographic'in içinde biyolojik silahların/salgın hastalıklarında neden olarak gösterildiği ''Kıyamete Sebebiyet Verebilecek 10 Yol'' adlı belgeselinin linki eklendi.
  • quote:

Ekleme: National Geographic'in içinde biyolojik silahların/salgın hastalıklarında neden olarak gösterildiği ''Kıyamete Sebebiyet Verebilecek 10 Yol'' adlı belgeselinin linki eklendi.

Alıntıları Göster
    Ölüler gününde londra'daki ibadet evinde bulunan kutsal güzellik heykelini kullanınca girdiğin patiakda karşına çıkan zombiler seni ısırınca sen şifayı kapmış oluyorsun...Kendinden kan aldığında zombi virüsü dolu kan dolu tüp sahibi olabilirsin...

Ayrıntılar...popmundo.com

• dunya savazi z izleyen konu aciyor

• quote:

Orijinalden alıntı: kintsugi

dunya savazi z izleyen konu aciyor
    takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: kintsugi

dunya savazi z izleyen konu aciyor
    Olabilir fakat, filmlerde ki gibi ölüp de tekrar dirilme gibi bir şey olmaz kanımca :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: MovieClipS

Olabilir fakat, filmlerde ki gibi ölüp de tekrar dirilme gibi bir şey olmaz kanımca :D

Alıntıları Göster
    dünya nüfusunu azaltmak için böyle bir şey yapılabilir. yappılması taraftarı değilim tabi ama olursa da şaşıram
  • quote:

Orijinalden alıntı: Her isi ters giden adam

dünya nüfusunu azaltmak için böyle bir şey yapılabilir. yappılması taraftarı değilim tabi ama olursa da şaşıram

Alıntıları Göster
    Ekleme: Dünya Sağlık Örgütü'nün bir raporunun haberi eklendi.Özetle 1-2 cümle yazmak istiyorum içinden. ''Dünya Sağlık Örgütü'nün Raporuna Göre Bulaşıcı Hastalıklar Tarihte Görülmemiş Bir Hızla Yayılıyor'''' , ''Yeni bir salgının "an meselesi" olduğu vurgulanan raporu değerlendiren uzmanlara göre en büyük tehlike, biyoterörizm amaçlı genetiğiyle oynanan virüsler!''

• Son yayınlanan 'Dünya sağlık örgutu'nun linkini ve iceriğini ekleyeceğim. Masaüstüye geçtiğim taktirde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Walking Dead izledikten sonra çok düşünüyorum bunları,çıksa ne yaparım diye

• quote:

Orijinalden alıntı: ratch

The Walking Dead izledikten sonra çok düşünüyorum bunları,çıksa ne yaparım diye
    orakla kafasını koparırım haaa

ORAK

Boy : 1 mt
    namlu : yarım metre
    menzil: yakın mesafe 3 uzak mesafe 6
    Kullanım alanı : Bahçe, tarla
    Üretim yeri : isviçre, türkiye ve diğer avrupa ülkeleri
    Model : ???
    şase no : 352416541
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustOneKiss

Direkt olarak The walking dead'e bağlayabiliriz olsun sıkıntı yok ! TURKİSH POWER.

Yok hocam İMAN POWER
  • Zaten zombie virüsu ellerinde var ve buna benzer birçok virüs yapmışlardır %100 eminim. Ölümsüzlüğü de bulmuşlardır emin olabilrsin nasıl diye soracak olursan kendi kendinin yenilenmesini sağlayan virüs vb şeyler geliştirmişlerdir.
  • Ben olumsuzluk değilde uykusuzluga bir çare isterdim , ömrün kafadan 2 katına çıkardı zaten .ne gerek var ölümsüzlüğe

• quote:

Orijinalden alıntı: Moco Coco*

Ben olumsuzluk değilde uykusuzluga bir çare isterdim , ömrün kafadan 2 katına çıkardı zaten .ne gerek var ölümsüzlüğe
    O kadar araştırma yapmışsınız %100 emin olan da var da bi göz atın.

Zombi Virüsü Yapılabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pastacı Fırınzade Efendi -- 6 Haziran 2014; 23:18:36 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.