Şimdi Ara

Noxramma'nın sizlere ihtiyacı var.(Noxramma Bayrağı ve İmzası Seçildi) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
556
Cevap
12
Favori
9.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki

Noxramma'nın sizlere ihtiyacı var.(Noxramma Bayrağı ve İmzası Seçildi)

(En Son Oy Tarihi: 31.5.2019)
Giriş

Orijinalden alıntı: Genjuro

Fyrone Prensi yaz hacu

Alıntıları Göster
    Son Birkaç Gündür Fyrone Topraklarında Vampir Hareketlilikleri Üzerine Fyrone Bölgesi Lideri Olarak Bugün Resmi Olarak Surlarımızı İlan Ediyorum. Fyrone Bölgesini Komple Surlarla Çeviriyoruz. Surların İçine Sadece Asker Ve Nakliyat Yapacak Kişiler Girebilir... Halk İse Fyrone Kimliğini Gösterek Girebilir...

Örnek Sur Görüntüleri

# İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ | 2018 GİRİŞLİLER #

• ../ Acil Durum Sinyali ../
    Kod:Theta-π§
    Sinyal Kaynağı:Düşman Ağı !!!
    Sinyal İçeriği: 1 Okunabilir Ses Dalgası, 1 Görüntü Kaydı, 1 Koordinat Verisi

...
    Dalga Çözümlemesi..*
    Vampirlerin elindeyim. Çıkan bir kavgadan yararlanıp kumanda odalarından birine girdim. Güvenlik kamera kayıtlarının şifresini kırabildim. Görüntü kaydı bunlara ait.
    Bir acil durum mesajı göndermiştim. Bir makineyi gözetlerken esir alındım. Elinizi çabuk tutun, sanırım hakkımda planları var.
    ..<Mesaj Sonu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Dostum liderimizi mesajını ilettim fakat galiba bilmediğimiz bir sorun var cevap vermedi şimdilik. Ben silahımı ve zırhımı giydim gerekli malzemelerimi aldım sizi kurtarmak için yola çıkıyorum! Dayanın biraz daha!

Fyrone Prensi yaz hacu

Alıntıları Göster
    Liderimiz izin verirse doğa bilimcimi Noxramma Ormanlarına göndermek istiyorum.

Ve 2 kişi daha bulursak daha iyi olur diğer yerlere de yollarız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drew Brees -- 30 Mayıs 2014; 18:53:00 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kuzey Fyrone dağlarından bildiriyorum. Vampirlerle iki haftalık bir çatışmanın ardından ellerinden kurtuldum. Birkaç yara aldım. Bir sağlık ekibiyle beraber bir kurtarma timi istiyorum. Koordinatlar Mcommand bilgisayara gönderildi.

Orijinalden alıntı: OutSecT

../ AICS-Fyr3 ten gönderildi. ../
    Kuzey Fyrone dağlarından bildiriyorum. Vampirlerle iki haftalık bir çatışmanın ardından ellerinden kurtuldum. Birkaç yara aldım. Bir sağlık ekibiyle beraber bir kurtarma timi istiyorum. Koordinatlar Mcommand bilgisayara gönderildi.
    Suikast lazımsa haber verin

Orijinalden alıntı: Guest-9EC7358F0

Suikast lazımsa haber verin

Alıntıları Göster
    Noxramma Lideri geri döndü ! Uzun bir aradan sonra Noxrammada her şeyin yerli yerinde olduğunu görmek çok güzel ! Hemen eksikliğimde meydana gelen açıkları kapatmak için işe koyulmaya başlıyorum. Kurmak istediğiniz birlikleri kuruyorum. Dilerseniz birliğinize adam alımı için ilan verebilirim !

• quote:

Orijinalden alıntı: Nightful

Noxramma Lideri geri döndü ! Uzun bir aradan sonra Noxrammada her şeyin yerli yerinde olduğunu görmek çok güzel ! Hemen eksikliğimde meydana gelen açıkları kapatmak için işe koyulmaya başlıyorum. Kurmak istediğiniz birlikleri kuruyorum. Dilerseniz birliğinize adam alımı için ilan verebilirim !
    Noxramma Fyrone Topraklarındaki Vampir Hareketliliklerinden Dolayı OutSecT Arkadaşımıza 20 FySpec Team Gönderiyorum.... Ayrıca 10 Tane FyHav Fyrone İnsansız Hava Araçlarını Bölgeye İntikal Ettiriyorum.

@OutSecT @Nightful

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Autopilot -- 21 Haziran 2014; 14:15:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Only Heartseeker

Efendim uzaya gonderileceklerden biri olmak isterim.

Gecikmem için özrümü kabul edin. Gustavo Fring ( Uzay ve Galaksiler Arası Araştırma ve İnceleme Başkanı ) ★★ sizin için uygun görev bulacağına eminim. Görevinizi takip edeceğim ve başardığınız takdirde gerekli ödülü vereceğim.

Orijinalden alıntı: RobustoGrande

Noxramma da büyük bir sessizlik hakim. Bu sessizlik hoşuma gitmedi...

Alıntıları Göster
    FYRONE TAPINAK ASKERLERİ VE TAPINAK ASKERLERİ MÜHENDİSLİK AKADEMİSİ

Fyrone Dağları Tapınak Askerleri Dünyanın En Büyük Askeri Havaalanı Projesine İmza Attılar. LORD FYRONE ASKERİ HAVAALANI

Havaalanına Sadece Fyrone Askerleri İniş Kalkış Ve Giriş Yapabilirler. Ayrıca Bir Adet Uzay Rampası Bulunmaktadır. TMA,A-W,Noxramma Weapon Company Gibi Büyük Şirketler Bünyesinde Kurulan Havaalanında Envanter;

A-W Prt V1 =240 Adet

A-W F-35 Lightning 5 = 75 Adet

A-W ThunderBolt A5 = 100 Adet

A-W USN-Barrel(Havadan Yakıt İkmal) = 19 Adet

A-W Ospery = 150 Adet

A-W Sword= 5 Adet

Havaalanının Fotoğrafları:

• quote:

Orijinalden alıntı: StillDre

Noxramma Fyrone Topraklarındaki Vampir Hareketliliklerinden Dolayı OutSecT Arkadaşımıza 20 FySpec Team Gönderiyorum.... Ayrıca 10 Tane FyHav Fyrone İnsansız Hava Araçlarını Bölgeye İntikal Ettiriyorum.

@OutSecT @Nightful

Birliklerle buluştum. İzini sürdüğüm biyolojik silahın koordinatlarını uçakların IH-MCO veritabanına gönderdim. Emrinizle bombardımana başlayacaklar. Yuvaya döndüğümde operasyon rapor edilecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: OutSecT

quote:

Orijinalden alıntı: StillDre

@OutSecT @Nightful

Birliklerle buluştum. İzini sürdüğüm biyolojik silahın koordinatlarını uçakların IH-MCO veritabanına gönderdim. Emrinizle bombardımana başlayacaklar. Yuvaya döndüğümde operasyon rapor edilecektir.

W-A A-5 Bölgeye Bombaardıman Yapmaları İçin Gönderiyorum

• quote:

quote:

Gecikmem için özrümü kabul edin. Gustavo Fring ( Uzay ve Galaksiler Arası Araştırma ve İnceleme Başkanı ) ★★ sizin için uygun görev bulacağına eminim. Görevinizi takip edeceğim ve başardığınız takdirde gerekli ödülü vereceğim.

Kaşif uzay mekiğimizin yapımı uzun zaman önce tamamlandı. Ancak iş ilanı vermemize rağmen hâlâ 5 kişilik mürettebatı tamamlayabilmiş değiliz.

Kontenjanlar:
    Kaptan Pilot
    Yardımcı Pilot
    Teknisyen
    Profesyonel Rütbeli Asker (en az yüzbaşı)

@Only Heartseeker

• quote:

Orijinalden alıntı: Gustavo Fring

quote:

quote:

Kaşif uzay mekiğimizin yapımı uzun zaman önce tamamlandı. Ancak iş ilanı vermemize rağmen hâlâ 5 kişilik mürettebatı tamamlayabilmiş değiliz.

Kontenjanlar:
    Kaptan Pilot
    Yardımcı Pilot
    Teknisyen

@Only Heartseeker

Yardimci pilot gorevini verirseniz basariyla tamamlayabilecegimdene enin olabilirsiniz

• Nightful kullanıcısına yanıt
    Hocam Dışişleri bakanı olabilirsem müteşekkir olurum. Soosyal Bilimciyim ayıptır söylemesi.

Génération Palestine!
    Lanet olası paraleller!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fuat!

Hocam Dışişleri bakanı olabilirsem müteşekkir olurum. Soosyal Bilimciyim ayıptır söylemesi.

Yeni mevkiinizde başarılar dilerim. Noxrammaya sayısız hizmet vereceğinizden kuşkum yok !

Fyrone Prensi yaz hacu

Alıntıları Göster
    knk konu ne biri banada anlatsın bende oynicam

Orijinalden alıntı: Dama124

knk konu ne biri banada anlatsın bende oynicam

Noxramma... Yüce ülkemiz. İçinde onlarca ırk barındıran büyük imparatorluk. Yüzyıllardır barış içinde yaşıyoruz. Burası bizim yuvamız.

Edit
    Operasyon Raporu ..*
    Yaklaşık bir ay önce Kuzey Fyrone dağlarında dolanırken vampir hareketleri dikkatimi çekti. Onları gözetledim ve bir makine üstünde çalıştıklarını fark ettim. Sonradan bunu bonga öz suyu kullanan bir biyolojik silah olarak tanımladım. Makinenin basit bir parçası Robusto Grande arkadaşımızda. Makine Noxramma Hava Kuvvetleri tarafından bombalanmıştır. İki hafta içinde vampirlerin elinden kaçtım ve iki hafta ormanda saklandım. Ormanlara gitmeden önce vampir üslerine ait bilgisayar kodlarını MDB ye gönderdim. Yeni emirlerinizi bekliyorum.
    Operasyon metni sonu ..*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OutSecT -- 22 Haziran 2014; 0:48:36 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.