Şimdi Ara

Su Arıtma Cihazı Filtreleri Hakkında Yardım? (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
34
Favori
110.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş

Manometre aldım, şebekeye bağladım 3 bar gibi bir basınç gösterdi. Resimde görebilirsiniz. Bu basınç yeterli mi yoksa motor almam gerekir mi?

Su Arıtma Cihazı Filtreleri Hakkında Yardım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagiras -- 25 Ekim 2025; 12:19:23 >

Basıncınız oldukça düşük bu arada pompa ile 6-7 bar alırsınız. Pompa alırsanız manometreyi , 3. Filtre çıkışı ile membran giriş arasına takınız ki pompa sonrası Membrana giren basıncın yükseldiğini görürsünüz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 25 Ekim 2025; 15:39:57 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ZevkiSefa kullanıcısına yanıt

Cevap için teşekkürler. Aşağıdaki linkte ki pompa uygun olur mu?

Bunda selenoid yok ama olabilir hocam , ama basıncı su girişine değil de membran girişine olacak şekilde yerleştirmek patlama çatlama riskini önlemek adına çok daha iyi olur . Bunu yapmak için de ürünleri paket içinden çıkarıp sizin kutunun içinde 3. Filtre çıkışa göre yerleştirmeniz gerekecek . Tarif ederiz videolar atarız ona göre yerleştirirsiniz elinizden geliyorsa yani .

Selenoid dediğiniz düşük basınç ve yüksek basınç switchleri ise onlar kutu içinde. Bağlantı şemasında öyle gösteriyor. Farklı bir şey ise önerdiğiniz sistemin satıldığı bir link gönderebilirseniz zahmet olmazsa çok sevinirim.

Su Arıtma Cihazı Filtreleri Hakkında Yardım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagiras -- 25 Ekim 2025; 19:44:46 >

Galip ARDUÇyoutube
    Pompalı Şatof Su Arıtma Cihazını Solenoid Valfliye Dönüştürme | Kolay DIY Rehberi
    https://youtu.be/O8tUGxBeS8A?si=_8cE0btBRgKw4SYE

Şu videoyu izleyin . Bağlantıyı buna göre yapabilirsiniz . Ürünü satın alırsanız , satın alma sonrası firmaya ulaşın . Donanımhaberden buraya geldiğinizi , Elektrik bağlantıları yapılmış halde gönderebilirseniz montajda kolaylık yaşayacağınızı söyleyin . Videodaki sıralamaya göre cihazınıza montaji yapın iyi günlerde kullanın .

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.