apexin yaptığını rekabetçide hep yapıyorum aldığım tepkiler
PUSMA O.. camping s*** RUSH A WHAT Ru doıng CYKA BLYAT kurwa
quote:
Orijinalden alıntı: ArchloweKilled
quote:
Orijinalden alıntı: ArchloweKilled
Hadi bakalım yavaştan girelim..
Şunu da şöyle bırakalım:
Oh lord oh lord. How I hate trying to pick a winner when Titan is playing, and now even worse, vs F3 who are simply orchestrated by S1mple. Let me start off by saying, if you really can not afford to lose you are better off skipping and waiting for 'safer' matches. I feel like this could heavily be down to the map we get, which we unfortunately do not know. This will of course again come down to which players will turn up. Anyways, F3 are a team that is without a doubt capable of upsetting, it is a BO1 and heck knows what map it can be. I've seen S1mple do things I would never imagine, and he has a reputation of stealing skins :P I just feel like a underdog bet with F3 is the most reasonable decision to make here.
Risk level = High My bet = Low F3. My advice = Low F3
Tabiki Alıntı.. All in falan yapayım demeyin. Önceki titanın yendiği maçlarda f3 de s1mple yoktu.
TITAN FANBOYLARI S1MPLE YOKKEN YENDİLER DEMEDİK Mİ ALL IN NIYE GİRERSİNİZ Kİ ORANLARA BAKIP SANKI TSM LE FALAN YAPIYO %30 ORANI VAR
Eksileyenlerde Titana All-in yapanlar
BO1 MAÇTA 90 ORANDAN FNATIC E BASMIŞ BİR DE KONUŞUYOR
quote:
Orijinalden alıntı: PavillionZ
apexin yaptığını rekabetçide hep yapıyorum aldığım tepkiler
PUSMA O.. camping s*** RUSH A WHAT Ru doıng CYKA BLYAT kurwa
titancılar sakin oldu comebacke yaklaştılar sıra sende sakin ol f3 comeback yapacak
Golden state - cleveland maçlarına benziyor :D
kennys - curry s1mple - lebron
s1mpledan korkuyorlar doğru düzgün oynayamıyorlar :D 2-3 round alınca çoşuyorlar
Titan sen nasil bir gerizekalisin birader 15-13 yeniyorsun ve son round pistole yeniliyorsun bu maci kazanmayi bu gerizekalilar hak etmiyor arkadaşlar f3 alsın helali hos olsun.
Titanın bildiğin eli titriyo ya. Kenny yakından çekimde görmüşünüzdür
yanlız kennys iyi güzel vurduda 2 kişiyi en iyi awp olmaz ya kennyden çok kaçırıyor
lgb burdan çıkan rakibi yenebilirmi beyler all in girmeyi düşünüyorum