Şimdi Ara

HUAWEİ G610-U30 ROOT,RECOVERY,ROM YÜKLEME VE MANUEL RECOVERY YÜKLEME(KURTARMA) (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.072
Cevap
22
Favori
153.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • b952 orjinal rom kullanın ben hepsini denedim neredeyse ve hep eksik bir yanı var bu rom çok stabil ve şarj süresi daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taha0194

quote:

Orijinalden alıntı: HuaweiPismanliktir

quote:

Orijinalden alıntı: Taha0194

quote:

Ben romu hiç beğenmedim çok kötüydü boot logo ekrana sığmıyordu rom desen android sadece launcher ve kilit ekranı vardı. Ve hatta başka roma geçmeme rağmen boot logo değişmedi (ilk açılıştaki huawei logosu [hareketsiz olan]). Nasıl düzeltebilirim boot logosunu çok çirkin duruyor

http://www48.zippyshare.com/v/30896860/file.html
    Hocam root yazan sürücü dahili hafıza da data/cust klasörüne ekdeki dosyası zipten çıkarıp yapıştırın

Dediğiniz dizini bulamadım (/data/cust ve /root/data/cust) kendim eklemeye korkuyorum şuanki rom baya güzel kendi ayarlarımı filan çektim

Hocam xplore yüklü ise bakabilirsin

Rom b106

Cust klasörü yok bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @sendomi ,@farbi ,@saglikci_salih max stock romu nu tavsiye ediyorum acayip akıcı ve 220mb sadece. Kullandığım en hızlı rom bence

• Link vermen mumkun mu?

• quote:

@sendomi ,@farbi ,@saglikci_salih max stock romu nu tavsiye ediyorum acayip akıcı ve 220mb sadece. Kullandığım en hızlı rom bence

Ustam romun artılarını ve eksilerini yazarsan memnun olurum.Yazdıysan da özür dilerim kaçırdım.Birde yazlımın linkini ve nasıl atılacağını anlatırsan bizim gibi acemiler hata yapmaz.B952 yi atarken Salih ustamın vermiş olduğu sirayı takip etmiştim hata çıkmadı.Sizde sırayla yazarsanız birçok arkadaşımız için çok makbule geçer.
  • sendomi S kullanıcısına yanıt
    Hocam b954 romu nasıl uydurabiliriz sen anliyosan anlatsan bari surekli rom atan arkadaslar yapmaya calissa. Ben ugrasirdim da orjinal kullaniyorum rom atmak istemiyorum olursa 954 u yuklerim sadece. Önceki telefonuma cok rom attim hepsinde bi eksik oluyo illaki. 954 olursa super olur. Yani bizim telefona bu saatten sonra guncelleme verecelklerinide zannetmiyorum. U30 u unutmuslar resmen.

• Link vermen mumkunmu?

B952

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saglikci_salih -- 8 Ekim 2014; 0:54:32 >
  • Kardesler g610-u30 arkadasimiz b952 romu adam ederken cok ugrasti blog sayfasi vardi kimse orali olmadigindan adam sayfayi sildi. O blog sayfasinda nasil yaptigini anlatmisti ama sildigi icin artik zor. Batarya kullanimi daha iyilestirildi bu romla.hele b954 de dahada iyi oldugu yaziyor.orjinal romdan 3-4 saat daha fazla kullanim imkani sagliyor b952 rom cift sim karti teke dusurme arti gereksiz cin programlarini silmeyi hep anlatmisti.ah ah g610 - u30 neredesin be hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saglikci_salih -- 8 Ekim 2014; 1:03:04 >
  • saglikci_salih S kullanıcısına yanıt
    O arkadas simdi anlatmaz mi bize artik ? 3-4 saat daha batarya suresi cok iyi olurdu.

• G610-U30 arkadaş telefonu değiştirdi. yoğum bir arkadaşımızdı zaten Allah razı olsun B952 romu adam edip blog sayfasında yayınlamıştı. sonra B953 cıkınca onuda yapmaya calışacağım dedi yanlız vakti yoktu sanırım ve blog sayfasını bile kapattı. Orada nasıl yapılacağını bile anlatmıştı. Şimdi sitede bile göremiyorum özelden mesaj attım ona bile cevap vermedi. Ah keşke sitenin bir görüntüsünü alaydım belki yapan cıkardı aramızda. Ben denedim yapamadım o kadar iyi değilim bu konularda sadece rom yüklemede sırayı yazdım o kadar http://g610.blogspot.com.tr/ buda onun blog sayfası idi ne yapalım belki bir baba yiğit cıkar aramızdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saglikci_salih -- 8 Ekim 2014; 10:10:39 >
  • max stock rom hızlı güzel lakin boş bir rom bu birkaç sayfa önce verilen max stock rom için söylüyorum sizin rom farklı ise özür dilerim.

+ları

hızlı
    sade
    kendinize göre dizayn edin
    ram kullanımı düşük
    görüntülü görüşme yapılıyor ama yan cıkıyor görüntü

- leri
    cok sade
    google play yok yüklesende calışmıyor
    çift sim kart ikonu var bir türlü kaldıramadım.
    orjinal romun görüntüsünü beğenmiyenler klasik android temalı rom.

aslında samsung roma gerek kalmadan kullanılabilecek bir rom görüntülü konuşma var
  • Ben kaçıncı yüzyılda kaldım?

G610-u30 B105
  • Arkadaşlar bu max stock rom nerdedir bilgisi olan varmı?ben bulamadım
  • hocam sırf max stock romu yeniden kurdum görüntülü görüşme için sd karta taşıma işi tamam ama gapps kurmanız gerekiyor programlar için hızlı ve klasik android görünümü görüntülü görüşme var yanlız nedense yan görünüyor kamerayı yan tutmanız gerekiyor onu anlamadım neden olduğunu hızlı birde ikinci sim kart ikonunu kaldıramadım üst taraftan
    B952 romda ne gibi degisiklikler yapti. ? Kullaniyomusun. Ayrica b952 romu bana bi at inceleyim hocam.

• İkonu gapps i hallederiz onlar basit.ben sadelik ve hiz istiyorum.bana linkini atabilirmisin indireyim

• Her iki romda onceki sayfada var max stock rom 38.sayfada yanlis hatirlamiyorsam b952 ise bir onceki sayfada ben verdim yandex linki olarak

• cepte 38.sayfa pc de kaca tekamul ediyor:)
  • eniska kullanıcısına yanıt
    Su anda yapamam kotam yok ama yarin gidince isyerinde bakar yazarim gapps ile nasil ikinci sim ikonunu nasil kaldiririz

Bu romda neler degisti. Adam etti dedin ya. Onlari biliyosundur

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.