Şimdi Ara

HUAWEİ G610-U30 ROOT,RECOVERY,ROM YÜKLEME VE MANUEL RECOVERY YÜKLEME(KURTARMA) (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.072
Cevap
22
Favori
153.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar cihazım kendini sürekli açıp kapatıyor kendi kendine acaba sorunu nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kkafamatizz K kullanıcısına yanıt
    cihazı çökertmişsin sanırım .
    https://www.youtube.com...Iy8&feature=youtu.be

bu videoda anlatıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 50atakan50 -- 26 Mayıs 2017; 20:16:30 >
  • BEYLER BEN KESİN ÇÖZÜM YOLU BULDUM. ADIMLARI TEK TEK İZLERSENİZ BAŞARILI BİR ŞEKİLDE CİHAZINIZA KAVUŞABİLİRSİNİZ :)

VİDEOYU KENDİM ÇEKTİM ,BANA AİTTİR . ABONE OLURSANIZ SEVİNİRİM :)
    HUAWEİ G610 U30 KURTARMAK İÇİN
    ÇÖKMÜŞ HUAWEİ G610 U30 KURTARMAK İÇİN
    ROM SIRASINDA GİDEN HUAWEİ G610 U30 KURTARMAK İÇİN
    YAZI STİLİ DEĞİŞTİRİRKEN GİDEN HUAWEİ G610 U30 KURTARMAK İÇİN
    ROOTLADIKTAN SONRA KURCALAYIP GİDEN HUAWEİ G610 U30 KURTARMAK İÇİN
    FLAŞLAMADA HATA YAPARKEN GİDEN HUAWEİ G610 U30 KURTARMAK İÇİN AŞAÜIDAKİ LİNKE TIKLAYIP ABONE OLUNUZ...
    YAVAŞ YAVAŞ ANLATMAYA ÇALIŞTIM .
    UMARIM YARDIMCI OLURUZ :) HAYDİN KOLAY GELSİN

ben denedim hiçbir sıkıntısı yok ama yinede sorumluluk size aittir. kafanıza silah tutup yaptırmıyoruz :D :D :D
    https://www.youtube.com/watch?v=86AAvhoYIy8&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 50atakan50 -- 26 Mayıs 2017; 20:14:15 >

• cemalu kullanıcısına yanıt
    BEYLER BEN KESİN ÇÖZÜM YOLU BULDUM. ADIMLARI TEK TEK İZLERSENİZ BAŞARILI BİR ŞEKİLDE CİHAZINIZA KAVUŞABİLİRSİNİZ :)

FLAŞLAMADA HATA YAPARKEN GİDEN HUAWEİ G610 U30 KURTARMAK İÇİN AŞAÜIDAKİ LİNKE TIKLAYIP ABONE OLUNUZ...

ben denedim hiçbir sıkıntısı yok ama yinede sorumluluk size aittir. kafanıza silah tutup yaptırmıyoruz :D :D :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 50atakan50 -- 26 Mayıs 2017; 20:15:42 >

• rainhard kullanıcısına yanıt
    BEYLER BEN KESİN ÇÖZÜM YOLU BULDUM. ADIMLARI TEK TEK İZLERSENİZ BAŞARILI BİR ŞEKİLDE CİHAZINIZA KAVUŞABİLİRSİNİZ :)

video ile güzel bir şekilde anlatmaya çalıştım :) K:G

• (ACİL LÜTFEN YARDIM) HUAWEİ G610-U30 YAZILIM PROBLEMİNİ NASIL ÇÖZERİZ?

Merhabalar Arkadaşlar,,

Huawei g610- U30 marka telefonum var. Ancak sorunlar yaşıyorum. Örneğin telefon rehberinde kayıtlı x kişisinin bir numarası varsa bir gün sonra bakıyorum, rehberde X kişisinin adının altında 2 farklı numara var. Yani rehberdeki isimler sürekli değişiyor, kayıtlı olan kişilerin içine ikinci hatta üçüncü numara ekleniyor. x kişisi beni aradığı zaman Y kişisi arıyor diye çıkıyor. Hoş olmayan durumlar oluyor yani. Kayıtlı isim başka bir ismin içine geçiyor.

Ben bunu aşmak için çok araştırma yaptım. Root , Rom, Cwm recovery gibi terimler var. Onları da araştırdım. Üzerinde orjinal yazılım var şu an. Hiç tamire gitmedi. daha doğrusu 2-3 yere götürdüm uğraşmak istemediler.

Ben internetten bunun yazılımı olan b105, b107, vodafone yazılım sürüm, ve b952 diye sürümleri ve gerekli programları indirdim .

Bu yazılım sorununu nasıl çözerim ?

Yani root mu etmek gerekiyor, Rom mu yüklemek gerekiyor. Ya da Cwm recovery denilen şeyi mi yapmalıyım.

En stabil en güzel hangi rom kullanılabilir?

Yani bu işi çözmek için yapılacak işlem sıralaması nedir? Root, rom, cwm recovery? Neyin nasıl yapıldığı araştırarak öğrendim ama, neyi yapmam gerektiğini bilmiyorum.

Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: idoL

(ACİL LÜTFEN YARDIM) HUAWEİ G610-U30 YAZILIM PROBLEMİNİ NASIL ÇÖZERİZ?

Merhabalar Arkadaşlar,,

Huawei g610- U30 marka telefonum var. Ancak sorunlar yaşıyorum. Örneğin telefon rehberinde kayıtlı x kişisinin bir numarası varsa bir gün sonra bakıyorum, rehberde X kişisinin adının altında 2 farklı numara var. Yani rehberdeki isimler sürekli değişiyor, kayıtlı olan kişilerin içine ikinci hatta üçüncü numara ekleniyor. x kişisi beni aradığı zaman Y kişisi arıyor diye çıkıyor. Hoş olmayan durumlar oluyor yani. Kayıtlı isim başka bir ismin içine geçiyor.

Ben bunu aşmak için çok araştırma yaptım. Root , Rom, Cwm recovery gibi terimler var. Onları da araştırdım. Üzerinde orjinal yazılım var şu an. Hiç tamire gitmedi. daha doğrusu 2-3 yere götürdüm uğraşmak istemediler.

Ben internetten bunun yazılımı olan b105, b107, vodafone yazılım sürüm, ve b952 diye sürümleri ve gerekli programları indirdim .

Bu yazılım sorununu nasıl çözerim ?

Yani root mu etmek gerekiyor, Rom mu yüklemek gerekiyor. Ya da Cwm recovery denilen şeyi mi yapmalıyım.

En stabil en güzel hangi rom kullanılabilir?

Yani bu işi çözmek için yapılacak işlem sıralaması nedir? Root, rom, cwm recovery? Neyin nasıl yapıldığı araştırarak öğrendim ama, neyi yapmam gerektiğini bilmiyorum.

Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim.

Güncel lütfen bir yardım edin. Hala cevap bekliyorum.

• Arkadaşlar note 3 rkmunjn sd kart fixini nerden bulabilirim

• selamun aleyküm öncelikle yine şu arıza telefon huawei g610 la beraber geldim yine. Telefon bugun durup dururken kapanıp açılmaya başladı. Telefona hard format atıyorum başarılı diyor ama telefon açıldıgında formatlanmamış olarak açılıyor. uygulama silsem ayar değiştirsem kapanıp açılınca yine hepsi eski haline geri dönüyor. Elimde orginal stock rom var. Flastool ile yazılım atmaya çalışırken secro yüklemeyi seçersem 6126 0x00 hatası alıyorum. MT6589_Android_scatter_emmc i seçersem de 6010 hatası alıyorum. dload yükleme yeri açılmıyor. normal hard format yeri açılıyor acil yardım lütfen HUAWEİ G610-U30 ROOT,RECOVERY,ROM YÜKLEME VE MANUEL RECOVERY YÜKLEME(KURTARMA) HUAWEİ G610-U30 ROOT,RECOVERY,ROM YÜKLEME VE MANUEL RECOVERY YÜKLEME(KURTARMA)

• Aynı sorunu yaşıyorum. Sağolsun @agritux ile iletişime geçip B105 romunu indirdim ve Flash Tool ile yüklerken SEC_RO klasörü ile yüklediğimde 6126 kodlu hatayı alıyorum. Bu klasörü deaktif edip yüklemeyi gerçekleştirdiğimde sorunsuz yükleniyor ancak bu sefer de telefon açılmıyor, logo da sabit kalıyor. Orj recovery açılıyor ancak yine önceki gibi herhangi bir işe yaramıyor. Bu haldeyken karta dload klasörü oluşturup ilk sayfadaki romu recovery modunda kurmaya çalıştım ancak o da yine işlemedi.

İnternette bu konuyla alakalı kimse çözüme ulaşamamış. Telefonların bu duruma gelmeden önceki hallerini düşününce yazılımsal değil de donanımsal bir hata olabilme ihtimali üzerinde duruyorum ben. Kimsenin yazılım atma ile çözüm bulamadığı bir sorun donanımsal olabilir.

• B106 rom bulamıyorum internette. Birisi link verebilir mi?
    kendi kendine kapanıp açılıyor cihaz. bi süre kullanılıyor tekrar kapanıyor random şekilde.

format atmak istedim ama bulamadım romu.
  • B106 rom'da yüklemeler sorunlu deniliyor. Ayrıca bulamadığınıza göre konu içerisinde paylaşılan romlardan yükleme yapmayı deneyebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.