Şimdi Ara

EPOX - 9NPA3 ULTRA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu anakart ı tavsiye edermisiniz. Stabilite ve özellikle overclock için iyimidir ? deneyimi olan varsa tavsiye bekliyorum. Başka board tavsiye etmek isterseniz 100$ altı düşünüyorum. yorumsuz kalmasın

• hocam ben imzadaki epox anakartı kullanıyorumdaha öncede 9npaj kullanmıştım o/c açısından fena değil genelde epox nforce4 ultra cipsetli anakartlar overclock aiısından iyi oluuor ama kullanmadan tam olarak bişey diyemiycem..
  • oc pek yapamıyorsun.Nedeni ise şu dur bazı ram ler yüksek voltaj istiyor oysa epox un bu serilerinde 3.1 volt dan yukarı çıkamıyorsun.Ram i bölmek parçalamak zorunda kalıyorsun.Ama stabilite harika.Bende 9npa3j var.Gerçekten sorunsuz çalışıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

oc pek yapamıyorsun.Nedeni ise şu dur bazı ram ler yüksek voltaj istiyor oysa epox un bu serilerinde 3.1 volt dan yukarı çıkamıyorsun.Ram i bölmek parçalamak zorunda kalıyorsun.Ama stabilite harika.Bende 9npa3j var.Gerçekten sorunsuz çalışıyor

Son Bios ile 3.2V verebiliyorsun. Yüksek voltaj isteyen bellekler Winbond'lar. Bunun dışında her bellek için bu değer fazlasıyla yeterli. Winbond Bh için 3.5V ve üzeri gerekli.

quote:

Orjinalden alıntı: Pcbuilder

3000+ kullancam 9x 300 sorunsuz çalışması önemli? ramleri bölenli kullancam zaten 200mhz

Eğer işlemci kaldırısa 400+ Mhz'e kadar anakart gidiyor. Ancak voltaj dalgalanması var. Bu yüzden +0.05V V daha vermelisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neosis -- 5 Eylül 2006; 19:32:37 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yorumlar için teşekkürler. sanırım bu board da yeni çıkmış piyasaya.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.