Şimdi Ara

2014 Dünya Kupası | FİNAL | Şampiyon ALMANYA (476. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28.966
Cevap
62
Favori
428.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 474475476477478
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ŞahinAbi

HAYDİ BEYLER MAÇIN HAVASINA GİRELİM. OOOOOOOOOO KALEDE CESAR İLERDE OSKAR NEYMAAAR EN BÜYÜK BREZİLYAAAA ŞANPİYONSUN BREZİLYAAAA

sanpiyon ney laaa
  • Belçika böyle devam ederse gol falan atamaz, boş boş top çevirip duruyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ONUR KIVRAK > COURTOIS

NET
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hazardous

quote:

Orijinalden alıntı: Drybeansandrice

Elektrik gitti.

Hocam nickini hiç okumadan geçerdim hep. İlk kez tam olarak okudum şuan ve sırıttım

Neden Nickim anlamını biliyor musun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shepherd.

quote:

Şuana kadar kaç takım gördük ki maçlarda 11 kişi defans yapan? Normal şartlarda yok yani zaten. Bak şimdi spiker söyledi elemelerde 10 maçın 6sında gol yememişler. İlk atakta penaltı olmasa kısa sürede çözülürdü Cezayir. Hollanda, İspanya beşler diyorsunuz ama beş yerse de üç dört atar bu takım onlara, daha rahat oynama fırsatı ve alanı olacak çünkü.

Hazard,Lukaku,Chadli,Witsel gibi futbolcular Cezayir'de olsa eminim defans yapmazlar.Belçika'nın 250M € değerindeki kadrosuna karşı 38M € değeri olan Cezayir napsın ? 10 kişiyle hücum mu etsin ? Doğru olanı yapıyor Cezayir geride en ufak açık verirlerse gol yeme tehlikesi ile karşı karşıya olduklarını biliyorlar.

Rakibin kim olursa olsun doğru bulmuyorum bu anlayışı. İşte 10 kişi defans yaptıkları için o kadar kolay değil atmak ha evet atması lazım o oyuncularla ama bu tarz maçların sıkıcı ve az gollü geçtiğini biliyoruz zaten yeni bişey değil. Ben biraz da daha 20. dakikada milletin birden 360 derece dönüp Belçika'ya çöp demesine sinirlendim. Herşeye rağmen beni en çok ilgilendiren adam gayet iyi oynuyor.

• belçika Yürü be CEZAYİR

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belcika haxballda ki gibi oynuyor. Duzen yok saga sola carpiyor ahahahahahahahha

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MEVLUT ERDİNÇ > LUKAKU

NET

• HAYDİ BEYLER MAÇIN HAVASINA GİRELİM. OOOOOOOOOO KALEDE CESAR İLERDE OSKAR NEYMAAAR EN BÜYÜK BREZİLYAAAA ŞANPİYONSUN BREZİLYAAAA
  • quote:

quote:

quote:

Elektrik gitti.

Hocam nickini hiç okumadan geçerdim hep. İlk kez tam olarak okudum şuan ve sırıttım

Kurufasulyekumpirinç

• quote:

quote:

quote:

Elektrik gitti.

Çok mu seversin yoksa kötü anıların mı var

• GÖKHAN ZAN > VERTONGHEN

NET
  • Belcika ikinci Uruguay vakasi olur demistim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shepherd.

quote:

Şuana kadar kaç takım gördük ki maçlarda 11 kişi defans yapan? Normal şartlarda yok yani zaten. Bak şimdi spiker söyledi elemelerde 10 maçın 6sında gol yememişler. İlk atakta penaltı olmasa kısa sürede çözülürdü Cezayir. Hollanda, İspanya beşler diyorsunuz ama beş yerse de üç dört atar bu takım onlara, daha rahat oynama fırsatı ve alanı olacak çünkü.

Hazard,Lukaku,Chadli,Witsel gibi futbolcular Cezayir'de olsa eminim defans yapmazlar.Belçika'nın 250M € değerindeki kadrosuna karşı 38M € değeri olan Cezayir napsın ? 10 kişiyle hücum mu etsin ? Doğru olanı yapıyor Cezayir geride en ufak açık verirlerse gol yeme tehlikesi ile karşı karşıya olduklarını biliyorlar.

Rakibin kim olursa olsun doğru bulmuyorum bu anlayışı. İşte 10 kişi defans yaptıkları için o kadar kolay değil atmak ha evet atması lazım o oyuncularla ama bu tarz maçların sıkıcı ve az gollü geçtiğini biliyoruz zaten yeni bişey değil. Ben biraz da daha 20. dakikada milletin birden 360 derece dönüp Belçika'ya çöp demesine sinirlendim. Herşeye rağmen beni en çok ilgilendiren adam gayet iyi oynuyor.

Olaya seyir zevki açısından bakarsak 10 kişiyle defans yapmak elbette kötü ama bence Cezayir kazanmak adına yapması gereken en doğru şeyi yapıyor.Belçika bireysel olarak harika oyunculara sahip ama tam anlamıyla bir takım değil buna ek olarak tecrübesiz olunca normal bu skor.

• Ömer Üründül hiç mi gelmeyecek

• belçika atacak golleri bekleyin
  • Beyker mac 2/1 olacak ve Skor veriyorum bu mac 3-1

• hollanda maçı h2
    ispanya sili 1
    hırvatistan maçı 2

buunlar tutmasın daha iddia oynamam

net
  • Cezayir elinden gelenin en iyisini yapiyor,Feghouli gol atar dedim atti 2.yari Slimani de oyuna girerse kontradan golü bulur.Belçika oyun olarak hayal kirikligi yaratti.

• quote:

Orijinalden alıntı: ShowDownN

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Penguin

Volkan Şen > HAZARD

NET

Şu trollü banlayın ve forum huzura kavuşsun

+1
  • 
Sayfa: önceki 474475476477478
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.