Şimdi Ara

2014 Dünya Kupası | FİNAL | Şampiyon ALMANYA (462. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28.966
Cevap
62
Favori
428.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 460461462463464
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abd futbol'da çok gelişme gösterdi.portekiz'e sürpriz yapabilirler.2002'de yaptıklarını bilen bilir.turnuvanıun en zevkli maçlarından birisiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ludovico!

Brezilya - üst. Hakem Cüneyt Çakır. Penaltı olma ihtimali yüksek.
    Belçika - 1
    Rusya - 1

Iddadan oynayacaklara şimdi baktım da Belçika ve Rusya'nın oranlar düşmüş.

Brezilya - Meksika İY 1.5 Üst düşünüyorum. Belçika - Cezayir de İY 1.5 Üstü olur mu diye düşünüyorum kararsızım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FB_ArDa

Belçika ne yapar beyler, Cezayir formda takımmış ne oynasak bu maça.

Belçika içinden geçer , yarı final favorim .
  • Rusya - Güney Kore İY X
    Belçika - Cezayir MS 1
    Brezilya - Meksika UST
    Avustralya - Hollanda KG YOK
    İspanya - Şili KG VAR

ORAN : 9,25

Oyna, kazan!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Desteklediğim ülke fransa

• quote:

Orijinalden alıntı: MAE11

quote:

Orijinalden alıntı: DaRLoRd

Rusya maci icin ne diyorsunuz beyler banko kupon yapacagim kararsiz kaldim ms1 olur mu

bence üst oyna

Rusya maçına hiç üst oynanır mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: derebeyi01

alm por 1
    iran nijerya 2
    gana abd kg var ya da 0

nicerya yaktı bizi..ah ulan nekkadar igrec bi maçtı
  • belçika'nın müthiş potansiyelli bi kadrosu var. bu maçı kazanıcaklardır. ama turnuva genelinde "final oynıcak heheheyy" diyenler falan var. ben çok az ihtimal veriyorum yarı final veya final oynamasına. bu iş tecrübe veya taktik başarı işi; saf yetenekle olmuyor. saf yetenek fazlasıyla var ama kadroda uluslararsı arenada tecrübe nereden baksanız 0... böyle kadrolar teknik adam becerisiyle bu açığı kapatırlar genelde; van gaal'in o tecrübesiz orta saha ile ispanya orta sahasını domine etmesi gibi ama belçika'da teknik adam faktörüde yok. bize çok zevkli maçlar izleticeklerine eminim ama öyle çok ileriye gidebiliceklerini düşünmüyorum ne yazık ki. he ama umarım giderler benim de çok beğendiğim bi kadro çünkü.
  • quote:

quote:

quote:

Rusya maci icin ne diyorsunuz beyler banko kupon yapacagim kararsiz kaldim ms1 olur mu

bence üst oyna

Mantikli geliyor aslinda ust oynamak ama 2-0 filan bitmesinden cekiniyorum

oynadığım kupon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teddy Death 1 -- 17 Haziran 2014; 12:53:46 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

bence üst oyna

Mantikli geliyor aslinda ust oynamak ama 2-0 filan bitmesinden cekiniyorum

oynadığım kupon

Saglam kupon yapmissin dostum dogrusu bunu oynayabilirim tutacak gibi duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Pangerr

quote:

quote:

bence üst oyna

Rusya maçına hiç üst oynanır mı?

oynanır hocam hem ilk maç hemde kore çok açık futbol oynuyor en son maçta ganadan 4 yediler

• İnşallah bu akşamki maçlar zevkli olur
  • konu iddaa konusuna dönmüş; maa, kadro falan konuşan yok
  • oynadim gitti güzel kupon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Müller

quote:

Orijinalden alıntı: fatihergün

brezilya bu kupayı alacak

yı alır brezilya

2010 da da 4lüyordu Almanya sonucunu gördük . Bi maçtan yola çıkılmaz dur hele bi grup maçları bıtsın

• brezilyada neymara güvenen bir kadro var tek oyuncu ile olmaz ki hocam kaldi ki ilk macida hakem desteği ile aldilar almanyada forvet yok ama adamlarin alayi forvet gibi zaten bence almanya en kötü yari final oynar
  • Herkese gunaydinlar

belçika 2 - 0 Cezayir

brezilya 2 - 0 Meksika

Rusya 2 - 1 G. Kore

• Bu arada iddaa muhabbetini başka başlıkta yapın bu ne yahu oynayan var oynamayan var millet bu başlığa girdiği zaman sizin saçma oyun yorumlarınızı okumak zorunda mı 2 gün sonra çorba olur burası bu gidişle .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 19 Haziran 2014; 10:25:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

belçika'nın müthiş potansiyelli bi kadrosu var. bu maçı kazanıcaklardır. ama turnuva genelinde "final oynıcak heheheyy" diyenler falan var. ben çok az ihtimal veriyorum yarı final veya final oynamasına. bu iş tecrübe veya taktik başarı işi; saf yetenekle olmuyor. saf yetenek fazlasıyla var ama kadroda uluslararsı arenada tecrübe nereden baksanız 0... böyle kadrolar teknik adam becerisiyle bu açığı kapatırlar genelde; van gaal'in o tecrübesiz orta saha ile ispanya orta sahasını domine etmesi gibi ama belçika'da teknik adam faktörüde yok. bize çok zevkli maçlar izleticeklerine eminim ama öyle çok ileriye gidebiliceklerini düşünmüyorum ne yazık ki. he ama umarım giderler benim de çok beğendiğim bi kadro çünkü.

Aynen katılıyorum.Belçika harika bir kadroya sahip ama tam anlamıyla bir takım değiller.Hollanda'da tecrübesiz ama Hollanda tam anlamıyla bir takım Belçika ise daha tam olarak takım olamadılar ve başlarında Louis Van Gaal gibi bir teknik direktör de yok.Maximum çeyrek final göreceklerini düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shepherd. -- 17 Haziran 2014; 13:08:22 >

• belçika-cezayir 02
    brezilya-meksika 02
    rusya kore üst
    kupon bedeli= 4tl maximum kazanç =130tl
    buda sürpriz beyler
  • 
Sayfa: önceki 460461462463464
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.