Bildirim
2014 Dünya Kupası | FİNAL | Şampiyon ALMANYA (1264. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
Hollanda alacak bu maçı ve dünya kupasını. at fava bekle -
bu arjantini tutanlar beşiktaşlı heralde -
Kuyt olduğu için Hollanda diyesim var ama zor maç olacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Almanya Brezilya Maçından Geriye Kalanlar
http://zonimg.com/resimg/resim_goster/36
http://zonimg.com/resimg/resim_goster/30
Darısı Hollanda Arjantin Maçına :)
-
6 tane yaşlı teyze salonda örgü örüyor dedikodu yapıyor, 1'den önce gitmezler.
maçı kaçırıcam neyse gideyimde hanife teyzenin kısırından yiyeyim
-
quote:
Orijinalden alıntı: Harley Quinn
/>
çok iyi yaa -
Böyle laf arasında forumlarda falan tamam da bunu haber portalı olarak bildiğimiz SporX Facebook'ta paylaşmış dün. Bu nasıl bir haberciliktir yahu. -
Messili arjantin kazanacakdir
Messi şov var bu akşam.
-
yalniz bu cok iyi olmus
-
Di Maria'sız Arjantin'in işi çok zor.Messi'ye acıyorum.Tek başına kaldı.Hollanda finale kalacaktır büyük ihtimalle. -
-
beyler Hollanda finalde ben soyliyim adamlar affetmez di Maria siz Arjantin sakalsiz erkek gibidir .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bernard- -- 9 Temmuz 2014; 20:36:22 >
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
Brezilya maçındaki gibi erken gelen gole arjantinin gereken tepkiyi vermeyeceğini düşünüyorum hollanda eğer erken gol bulursa maçı koparır fakat arjantin erken gol bulursa hollanda bir şekilde beraberliği yakalar diye düşünüyorum. Ayrıca messinin artık bi dünya kupası almasının vakti geldi öbür yandan da hollanda bana sempatik gelmiştir her zaman.
İyi oynayıp hak eden kazansın dünkü gibi erken kopan maç izlemeyiz umarım bu arada almanlar alır kupayı diye düşünüyorum.
-
Bu gecede +18 olursa 2 gün üst üste +18 yayın verdiği için rtük trt ye ceza verir mi?
-
arjantin dünki gibi olmasında gerisi hallolur -
Gollü geçer Hollanda'mız alır.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X