Şimdi Ara

2014 Dünya Kupası | FİNAL | Şampiyon ALMANYA (1151. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
28.966
Cevap
62
Favori
459.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11491150115111521153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 01001101

ya kupayı pek takip edemedim de brezilyadaki lucas sakat mı ya niye oynamıyo

Scorali tatil yapsın diye Fransa'da bırakmış

[sizer]2014 Dünya Kupası | FİNAL | Şampiyon ALMANYA

Bence maçın kaderini David Luiz ve Mesut Özil belirleyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pichie Rich -- 8 Temmuz 2014; 22:36:09 >

• Lucas'tan kastınız Lucas Moura mı? Eğer o ise turnuva kadrosuna dahil edilmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Unforgiven -- 8 Temmuz 2014; 22:37:20 >

Orijinalden alıntı: Tenno Heika Banzai

quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

ya kupayı pek takip edemedim de brezilyadaki lucas sakat mı ya niye oynamıyo

Scorali tatil yapsın diye Fransa'da bırakmış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Az kaldı almanları parçalamaya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    (ORIGIN ID: HAAltuntaas) İşlemci: INTEL CORE i9 10900K 3.7/5.3 GHz || Ekran Kartı: MSI 3070TI Suprim X || Monitör: ASUS ROG SWIFT PG279Q /165 Hz/G-SYNC/IPS/2K/27" || Anakart: MSI Z490 CARBON WIFI || Ram: Corsair PRO SL RGB (2x8GB) 16GB DDR4 || Depolama: SAMSUNG 980 Pro 1TB SSD || Depolama2: WD CAVIAR BLACK 2 TB || Depolama3: SEAGATE BARRACUDA 1 TB || Kasa: CORSAIR GRAPHITE 780T BLACK FULL-TOWER || Güç Kaynağı: CORSAIR CX750M || Soğutma: CORSAIR H115i PRO RGB LIQUID CPU COOLER || Ses Kartı: CREATIVE SOUND BLASTER ZX || Ses Sistemi: LOGITECH Z906 5.1 500W DTS - DOLBY DIGITAL || Klavye: LOGITECH G710+ || Mouse: STEELSERIES RIVAL 700 || Kulaklık: HYPERX CLOUD 2 || Konsol: PLAYSTATION 4 PRO
    PSN ID: haaltuntas || Origin ID: HAAltuntaas
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Unforgiven

Lucas'tan kastınız Lucas Moura mı? Eğer o ise turnuva kadrosuna dahil edilmedi

tabiki o hocam lucas leiva yı kim ne yapsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    "Çocukken her aksam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalısma tarzının bu olmadıgını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her aksam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim."
    Al Capone

"Turuncudan iz taşıyan tok bir sarı , ve vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı ..."

• quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

Almanya şampiyon olursa pirim yaparız lan.Mesut var hebele hübele diye.Brezilya'da ne yapacağnnn ?

Almanya alsın kupayı.Arjantin almasın da kim alırsa alsın Messi fan boyları yüzünden istemiyorum.Hater değilim.

aynen messiciler hiç susmaz şimdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: jTenaYj

Bakalım Almanya'nın finaldeki rakibi kim olacak :D

Hollanda

Türkiye Cumhuriyeti Kurucu Önderi ve İlk Cumhurbaşkanı,Gazi Mareşal,Başkomutan,Başöğretmen,Ulu Başbuğ,Kağan,Mustafa Kemal Han Hazretleri Diyeceksiniz.
  • Kupa şampiyonu için mantığım Almanya,gönlüm Arjantin diyor.Umarım Almanya-Arjantin finali izleriz.

arjantin kazanir diyorum.

1 Neuer 12 Zieler 22 Weidenfeller 2 Grosskreutz 4 Höwedes 5 Hummels 15 Durm 16 Lahm (c) 17 Mertesacker 20 Boateng 21 Mustafi 3 Ginter 6 Khedira 7 Schweinsteiger 8 Ozıl 9 Schürrle 10 Podolski 13 Müller 14 Draxler 18 Kroos 19 Götze 23 Kramer 11 Klose Manager: Joachim Löw
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tenno Heika Banzai

Ronaldo'ya oyun kurucu diyor adam şaka gibi ya bunlarla futbol konuşuyoruz burada.Adamın büründüğü rol bitirici forvet ne oyun kurması ? Mesut Özil gittikten sonra o işi Xabi,Modrid falan yapmaya başladı .

Ne Brezilya'daki Neymar a ne de RM deki Ronaldo'ya oyun kurma görevi verilmiyor .Bi yerden çıkıntı yapıp lafları sokuşturmuş neymara , ronaldo gibi olamıyor falan filan

bunu yazacaktım, sen yazmışsın gerek kalmadı, çakma yıldızmış.. ronaldo çok orijinal

Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

Ah bu Brezilya olacaktı şimdi
     [sizer]2014 Dünya Kupası | FİNAL | Şampiyon ALMANYA

Ronaldo,Ronaldinho,Carlos..

Nerede o eski Brezilya kadrosu.O zamanlarda Ronaldo leblebi gibi gol atardı.Şimdi forvetlerinde Fred oynuyor.

• Duyrulur

Almanya için İntikam Vakti
Sayfa: önceki 11491150115111521153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.