Şimdi Ara

PANİC.ips iPhone 5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba cihazim siyah 16gb iP 5. İki hafta once genpadan yenisiyle degisti. Simdi de kendi kendine ekranda dikey cizgiler cikiyor ve kapanip aciliyor. Tanilar kisminda panic.ips ve reset counter hatalari goruyorum evdeki diger iPhone lara baktim onlarda bu tanilar olusmamis. Bu sorun neyden kaynaklanir sizce? Gecen hafta da aynisi oldu restore ettim tamam diyordum gecti ama bir hafta sonra tekrarladi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Donanımsal bir hatadır yenisiyle değişir büyük ihtimal

• Banada donanımsal gib geldi. Benim telefonumada aynısı oldu şuan serviste. Ama bende çizgiler değil ani donmalar şeklinde oluyordu. IPS ekranla ilgili bir şey olduğundan ekran kartı falandır diye düşünüyorum
  • Panic.plist donanımsal hata direk deyişim istanbuldayım Apple store götür 5 dk da yeni cihazını al uğraşma genpaya falan

• ChasingTheSun C kullanıcısına yanıt
    Panic.ips hatası donanımsal bir hata ve bu yüzden değişimde cihazı değişmeyeni görmedim.

• Telefon yeni geldi ama ya bi sikinti cikar mi hani degisim cihazi bu sonucta kullanici hatasi deme ihtimalleri var mi?
    Istanbulda degilin maalesef

• Bu sorundan dolayı değişim yaparlar mı?
     PANİC.ips iPhone 5

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cutek

Bu sorundan dolayı değişim yaparlar mı?
     PANİC.ips iPhone 5

Seninki benden daha muhim. Ya bu panic.plist sorununu 4Ste duymustum ama panic.ips de ayni sey mi oluyor acaba. Genpa yolu gozuktu sanirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.