Şimdi Ara

Capa Cerrahpasa Hacettepe Tip arasinda kalanlar..kesinlikle Cerrahpaşa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gencler sinavi iyi olanlar ve bunlar arasında birini gözüne kestirenler için söylüyorum cerrahpasadan sasmayin yata yata okuyun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çapada durumlar nasıl ? Bir de İnönü nasıl bunlara göre?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gillbert

Çapada durumlar nasıl ? Bir de İnönü nasıl bunlara göre?

Ooo İnönü memleketimin okulu ..buraya gelmesem ordaydim..iyidir... Çapa da ..zor ya sistemi çok berbat

• zalimahmet kullanıcısına yanıt
    Benim de memleketim ama gelirse istanbul düşünürüm. Sistem nasıl çapada, internlük dönemi cerrahpaşaya göre nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gillbert

Benim de memleketim ama gelirse istanbul düşünürüm. Sistem nasıl çapada, internlük dönemi cerrahpaşaya göre nasıl?

Daha meşgul daha fazla iş var ..siralamasina aldanip geldim..

• yata yata tıpı bitirirsin diyenede ilk defa rastlıyorum
  • benim bi tanıdığım cerrahpaşada 6. sınıf .derslere çok çalışıyo gibi geliyor bana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OMÜ VS CBÜ VS PAMUKKALE TIP
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yata yata tipi bitirmek
    Tip sevgililerin ayni sehirde olmasina ragmen ayrilik sebebi olmustur

• Capa pratik anlamda daha iyiymis onceden daha kolaymis simdi zorlasinca cekilmez olmus diye duydum. Lakin oncelik nasil bir doktor olmak istendigi sanirim. Cerrahpasanin tus basarisi daha yuksek fakat mezunlari capa mezunlarina gore pratik anlamda daha az sey biliyorlarmis. (edindigim bilgiler bu yonde ben de cok arastirmistim cerrahpasa dusunuyorum)

• quote:

Orijinalden alıntı: zalimahmet

Gencler sinavi iyi olanlar ve bunlar arasında birini gözüne kestirenler için söylüyorum cerrahpasadan sasmayin yata yata okuyun

ilk sene acayip rahat geçiliyormuş diyorlar doğru mu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: rmurats

benim bi tanıdığım cerrahpaşada 6. sınıf .derslere çok çalışıyo gibi geliyor bana

6. Sinif artik calismasi çok doğal tus var çünkü

• ygsde 750deyim lysem ise baya ilk 200e çekebilirim. Eğer yapabilirsem hangi mesleği seçmeliyim sence? özel üniversitede mühendislik ya da tıp vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Cortexiphan#

ygsde 750deyim lysem ise baya ilk 200e çekebilirim. Eğer yapabilirsem hangi mesleği seçmeliyim sence? özel üniversitede mühendislik ya da tıp vs.

Avatarina bakarak söylüyorum İstanbul da okumak istiyorsan Boğaziçi EE ankara bilkent EE

• quote:

ygsde 750deyim lysem ise baya ilk 200e çekebilirim. Eğer yapabilirsem hangi mesleği seçmeliyim sence? özel üniversitede mühendislik ya da tıp vs.

tıp seçme bence de mühendislik seç seviyosan kendini geliştirip astronomik rakamlarda paralar kazanabilirsin
  • #Cortexiphan# kullanıcısına yanıt
    Bence özel ünilerle anlaşma yap yurt d8şı iste gecen sene lys 1. Sini bau aldı herhalde Harvard a yolladı

• quote:

Orijinalden alıntı: Trident682

quote:

tıp seçme bence de mühendislik seç seviyosan kendini geliştirip astronomik rakamlarda paralar kazanabilirsin

Tıpın hani garanti meslek falan da önü açık değil yani kendini geliştiremezsin yerinde sayarsın. Ben o yüzden tıptan vazgeçme aşamasındayım şuan ama hangi mühendisliği istediğimi de bilmiyorum

quote:

Orijinalden alıntı: zalimahmet

quote:

Avatarina bakarak söylüyorum İstanbul da okumak istiyorsan Boğaziçi EE ankara bilkent EE

Einsteinı fizik nedeniyle koymadım ama fiziği de severim yani. Ama bilmiyorum çok kararsızım karar verdiğim tek şey istanbulda okumak istediğim.

• zalimahmet kullanıcısına yanıt
    malatyalılar da amma çokmuş :) ben de ist çok istedim hocam ama nasip olmadı. inönü gelirse yazıcaz bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: neat81

malatyalılar da amma çokmuş :) ben de ist çok istedim hocam ama nasip olmadı. inönü gelirse yazıcaz bakalım

İnönü candir okursun evinde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.