Şimdi Ara

Alınık Facebook hesapları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok yeni olmayan, az çok kullanılmış olan 50-100 arası facebook hesabı alınacak. Uçuk tekliflere cevap bile yazmaya gerek görmüyorum.

Karanlık cömert ve sabırlıdır. Adaletin içine acımasızlık tohumlarını eken, merhametin içine hor görü damlalarını sızdıran ve sevgiyi şüphe tanecikleri ile zehirleyen şey, karanlıktır. Karanlık sabırlı olabilir, çünkü en ufak yağmur damlası bu tohumların filizlenmesine neden olacaktır. Karanlık sabırlı olabilir ve tohumlar filizlenir, çünkü onların büyüdüğü toprak, üzerlerini örten bulutlar, onlara ışık veren yıldızların arkasında bekleyen karanlıktır. Karanlığın sabrı sonsuzdur. Eninde sonunda, yıldızlar bile söner...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Knıght

50,100 arası derken, herkesten tek tek mi toplayacaksın?

Yok hocam tek tek uğraşılırmı hiç. Ücreti havale yapmaya bile deymez
  • 7 senelik hesabımı 1 senedir dondurdum kullanmıyorum. Artık kullanmayıda düsünmüyorum. 2.500 kisi ekli listede. İstiyosan bütün bilgilerimi ve fotograflarımı falan silip sana satabilirim. Ama ilk önce teklifi bilmem lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ses Kartı: Creative Sound Blaster AudigyFx Kulaklık: HyperX Cloud II - Sony MDR-1ABT
    Mouse: Steelseries Rival 600 - Qck+ Medium Klavye: Logitech G213 Prodigy RGB
  • Genel bir teklif yazarsanız konuya takipteyim.
    Satılık Ekşisözlük Hesabı
    8 yıl önce açıldı
    Satılık Ekşisözlük Hesabı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.