Şimdi Ara

ANTALYADAKI PSPCILER BURAYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ANTALYADAKI HERKES BURDA BULUSUYO.HERKES BILDIGI II YERLERI UCUZA OYUN SAATAN YERLERI AKSESUAR SATAN YERLERI OYUN TAKAS EDEN YERLERI BURAYA YAZSIN VB. YERLERI BURAYA YAZSIN

• Yok be kanka elinde GTA umd si varmı ama eski versiyonu... Bende var ama yeni.. Eger varsa benim aleti bi downgrade edelim bea ne dersin....
  • merhaba ben antalyadan nazim msn : nevsine@hotmail.com ben şuan psp ve xbox arasında gidip geliyorum hangisi daha iyi diye. psp ile sorularım olacak versiyon2.5 leri 1.5 e düşürebilirmiyiz birde oyun takası antalyada yapabiliriz msni verirsen daha iyi olur
  • PSP MI ALIYIM YOKSA XBOX MI SORUSU BIRAZ GARIP OLMUS PSP DE SIRF OYUN OYNAMIYOSUN VE YANINDA TASIYABILIYOSUN XBOX I EVDE TUTCAKSIN 2.5 LERIDE 1.5 E CEVIREBILIYOSUN AMA BI EKRAN KARTI HARICINDE VAR SENIN OYSA OLMAZ
    MSN NINIDE EKLEDIM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANKARA SIGORTAYI NASIL BILIRSINIZ
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • selam versiyon 2.5 i 1.5 versiyonuna düşürmek istiyorum antalyada bildiğin bu işi yapacak biri var mı adres telefon numarası verirmisin
  • selam bende antalyalı pspciyim oyun takas eden bir yer yok büyük ihtimalle..ilk çıktığında almıştım pspyi ve zaten 1.50 tu tabi 2 1.50 arasında gidip geliyorum bazen gayet ii gidiyo bi problem yok ama benim oyun arşivi kaybolmus onunla ugrasıyorum şimdilik msn de ejdbur@hotmail.com bilginizer
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.