Şimdi Ara

dövüş filmi önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
1
Favori
1.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Never back down 1 2 yeni izledim öneririm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • NBD derim hocam
  • izledim hocam thanks :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lTUBORGl

quote:

Orijinalden alıntı: Reisas

aralarında sadece the raidi izlemedim ipman 2 yide izliyorum saol bu arada :)

the raid şiddetle tavsiye ederim ve 2.si çekilmiş gösteirme girdimi acaba merak ediyorum şuan

Vizyona girdi, ilk filmden bile iyi diyorlar. Herkes şimdiye kadar izlediğim en iyi dövüş sahneleri bu filmde demiş. Çok Merak ediyorum ben de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratkaya

quote:

quote:

the raid şiddetle tavsiye ederim ve 2.si çekilmiş gösteirme girdimi acaba merak ediyorum şuan

Vizyona girdi, ilk filmden bile iyi diyorlar. Herkes şimdiye kadar izlediğim en iyi dövüş sahneleri bu filmde demiş. Çok Merak ediyorum ben de.

oha ciddimisin ya o kadar iyiyse sabırsızlanmak icin bir nedenim var o zmn :D ilk film çok iyiydi ben bayılmıştım 2. filmi çok merak ediyorum dediğin gibi daha iyiyse ohh

• quote:

quote:

quote:

quote:

oha ciddimisin ya o kadar iyiyse sabırsızlanmak icin bir nedenim var o zmn :D ilk film çok iyiydi ben bayılmıştım 2. filmi çok merak ediyorum dediğin gibi daha iyiyse ohh

İyi ne kelime, en iyi. Hiç abartmıyor um.
    Dün birkaç entel dantel sitede eleştiri yazısı okudum onlar bile beğenmiş.
    Hikaye daha derinleştirilmiş ve ilk filmdeki bu eksiklik giderilmiş,
    Dövüş kareografileri şimdiye kadar yapılmış bütün filmlerden iyiymiş.

Otomobil takip sahnesi varmış ve ilk defa uygulanan bir yöntemle çekilmiş buyur kendin gör:

http://giant.gfycat.com/kindweeklygyrfalcon.gif

Sadece çekiçli kız ve bir karakter var onlar daha derin işlenseymiş demişler ve dövüş sahneleri çok uzun demişler ki uzun olsun ben onu istiyorum sınırsız aksiyon ve adrenalin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Jet li'nin bir kaç güzel filmini önermek isterim Romeo Ölmeli kır zincirlerini kesinlikle izlenmeli bir de ejderin öpücüğü tavsiye ederim bu üç filmi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İyi ne kelime, en iyi. Hiç abartmıyor um.
    Dün birkaç entel dantel sitede eleştiri yazısı okudum onlar bile beğenmiş.
    Hikaye daha derinleştirilmiş ve ilk filmdeki bu eksiklik giderilmiş,
    Dövüş kareografileri şimdiye kadar yapılmış bütün filmlerden iyiymiş.

Otomobil takip sahnesi varmış ve ilk defa uygulanan bir yöntemle çekilmiş buyur kendin gör:

http://giant.gfycat.com/kindweeklygyrfalcon.gif

Sadece çekiçli kız ve bir karakter var onlar daha derin işlenseymiş demişler ve dövüş sahneleri çok uzun demişler ki uzun olsun ben onu istiyorum sınırsız aksiyon ve adrenalin :)

attığın link açılmıyo hocam
    tabi canım uzun her zaman en iysidir bitince üzülüyo insan kısa sürdü diye
    takip sahnesinin çekimini merak ettim bak şimdi nete ne zmn düşer acep veya sinemayamı gitsem ne zmn girmiş gösterime türkiyede ?

• warrior iyidir.
  • lTUBORGl kullanıcısına yanıt
    the raid i bugün izledim çok iyiydi ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERT*

Bu filmlere ong bak serisini ekle .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gogogo. kullanıcısına yanıt
    o filmlerin hepsini izledim hocam :) ong bank ta zaman kalırsa bakacağım
  • quote:

the raid i bugün izledim çok iyiydi ya

evet hocam çok iyi bi film ben 2. sini bekliyorum sabırsızlıkla :D duyduğuma göre 2. film daha güzelmiş eğer öyleyse bu film 4 e 5 e kadar gitsin seri olsun ya :D
  • THE WRESTLER
  • Film kültürüme güvenerek konuşuyorum yukarıdakilerin hepsi harika özellikle ip-man bir kungfu dövüşçüsü olarak en sevdiğim film diğer önerilenlerde harika filmler fakat
    bu filmi unutmuş arkadaşlar sanırsam göremedim buda mükemmel bir filmdir bi kere Cristian Bale'la Mark oynuyor arkadaş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MalcollmX -- 8 Nisan 2014; 13:59:24 >
  • lTUBORGl kullanıcısına yanıt
    aynen katılıyorum
  • yargıç dredd hemen hemen raidle benziyorlar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.