Şimdi Ara

EVİNİZDE HANGİ MARKA ÇAMAŞIR MAKİNESİ VAR VE MEMNUNMUSUNUZ (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
14 Misafir (6 Mobil) - 8 Masaüstü6 Mobil
5 sn
15.463
Cevap
158
Favori
1.679.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hashturk

Bizim evde 1977 model Miele vardı bu yıla kadar yedek parça sorunu yüzünden emekli oldu, bu arada 20 yıl da tek amatisörle çalıştırmak durumunda kalmıştık biraz aktif olmasına ragmen idare ederdi, ben bu makina 20 yaşında iken aldıgım vestel 5. yılında paslandı va kaportacıya ihtiyac oldu zoraki olarak 10 yıl kullanabildim şu an 2 makinayı aldım siemens 7 kilo 1000 devir biğ şey, ama demek ki Miele alcaksın ortalama 20 yıl makina almayacaksın bence.

Alıntıları Göster
    miele tabiki çok kaliteli ama ona 4-5 bin lira vermek yerine bu parayla en az 3 tane siemensin kaliteli modelini alır 7 senelik garantileri bitene kadar kullanırım yine 20sene makine ihtiyacımı sürekli teknolojisini yenileyerek karşılamış olurum. Sonuçta 20yıllık bi miele ile günümüz teknolojisiyle üretilmiş bir makine aynı özelikte ve performansta olamaz diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan_

miele tabiki çok kaliteli ama ona 4-5 bin lira vermek yerine bu parayla en az 3 tane siemensin kaliteli modelini alır 7 senelik garantileri bitene kadar kullanırım yine 20sene makine ihtiyacımı sürekli teknolojisini yenileyerek karşılamış olurum. Sonuçta 20yıllık bi miele ile günümüz teknolojisiyle üretilmiş bir makine aynı özelikte ve performansta olamaz diye düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    iyi akşamlar öncelikle değerli bilgiler için hepinize teşekkür ederim özelliklede candogan62 beye.nerdeyse 56 sayfayıda okudum ama aradığım özelliklerde bir tavsiye göremedim.profilo cm1000ctr şimdilik benim için en ideali. yinede tam istediğim model değil ben 5kg kapasiteli(su ve enerji tasarrufu için tek kişiyimde) az enerji ve su harcayan bir model arıyorum yardımcı olursanız sevinirim fiyatıda 1000tl yi geçmemeli şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: dcorp

quote:

Orijinalden alıntı: robotikmen

Sayın Candoğan Bey, 12 yıllık arçelik makinem bozuldu ve yenisini almam gerekiyor. Özellikleri ve fiyat açısından Samsung WD8704DJF almayı düşünüyoruz. Silvernano,Airwash, Seramik rezitans, elmas kazan, Voltaj koruma, Quick Drive özellikleri var. 7 kilo yıkama, 5 kilo kurutma yapabiliyor. Yıkamada elektrik sarfiyatı 1,19, yıkama-Kurutmada 5.00. Kore yapımı bir cihaz (çin değil). Fiyatıda 1.600.-TL civarı. Su sarfiyatı yıkamada sanıyorum 58 litre, yıkanma ve kurutmada 140 litre civarı. Ayrıca bu makinayla sadece yıkama yapabiliyormuyuz yani illa kurutma özelliğini her zaman kullanmak zorundamıyız. Bu makina ile ilgili görüşünüz nedir. Bilgi verebilirseniz sevinirim. Saygılarımla.

Ayni makine ile bende ilgileniyorum (Samsung WD8704DJF), eger bu makine hakkinda bilgisi olan varsa, paylasirsa seviniriz, simdiden 2 kisinin isi gorulmus olucak

Ozellikle samsungun WD7704C8C modeli ile, WD8704DJF modeli arasinda secim yapmak istiyorum, fiyatlari ayni, 7704 modelinde yine samsung marka olan bi supurge veriyorlar hediye, onun normal satis fiyati 250TL, daha avantajli gibi duruyor ama ?

Alıntıları Göster
    Merhaba,ben yaklaşık 4 aydır 7704 modelini kullanıyorum,alırken ben de çok tereddütde kalmıştım,çünkü etrafımda samsung çamaşır makinesi kullanan yoktu.
    Sonunda kurutma ,airwash ve silvernano gibi diğer makinelerde olmayan + özelliklerinden dolayı karar verdim,aldım ve gayet memnunum.Ancak henüz kurutma özelliğini denemedim,su ve elektrik sarfiyatı kurtma esnasında fazla olduğu için mecbur kaldığım durumlar dışında da pek düşünmüyorum açıkçası.
    Silver nano özellikle düşük sıcaklıkta yıkadığınız,sterilizasyon gerektiren çamaşırlar için iyi bir seçenek,airwash da bildiğiniz gibi sıcak hava ile çamaşırların örneğin yastık ,ceket vs.gibi tazelenmesini sağlıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: temizim

Merhaba,ben yaklaşık 4 aydır 7704 modelini kullanıyorum,alırken ben de çok tereddütde kalmıştım,çünkü etrafımda samsung çamaşır makinesi kullanan yoktu.
    Sonunda kurutma ,airwash ve silvernano gibi diğer makinelerde olmayan + özelliklerinden dolayı karar verdim,aldım ve gayet memnunum.Ancak henüz kurutma özelliğini denemedim,su ve elektrik sarfiyatı kurtma esnasında fazla olduğu için mecbur kaldığım durumlar dışında da pek düşünmüyorum açıkçası.
    Silver nano özellikle düşük sıcaklıkta yıkadığınız,sterilizasyon gerektiren çamaşırlar için iyi bir seçenek,airwash da bildiğiniz gibi sıcak hava ile çamaşırların örneğin yastık ,ceket vs.gibi tazelenmesini sağlıyor...

Alıntıları Göster
    Soruma cevap gelmedi bende karar verdim ve samsung 7 kilo yıkama 5 kilo kurutmalı Samsung makinayı aldım. Şimdilik memnunum. Deneyimlerimi aktaracağım. Soruya da bilenler niye cevap vermezler anlamadım ya?

• quote:

Soruma cevap gelmedi bende karar verdim ve samsung 7 kilo yıkama 5 kilo kurutmalı Samsung makinayı aldım. Şimdilik memnunum. Deneyimlerimi aktaracağım. Soruya da bilenler niye cevap vermezler anlamadım ya?

Robotikmen, eger deneyimlerini benimle de paylasabilirsen belki bende alicam bu urunden, ust tarafta bende senden alinti yapip yorum bekledim ama kimse yorum yapmamis, hala kararsizim, alet guzel gorunuyor ama islevi nasil, kurutmasi vs

deneyebilirsen ve deneyimlerini burada paylasirsan sevinirim

quote:

Robotikmen, eger deneyimlerini benimle de paylasabilirsen belki bende alicam bu urunden, ust tarafta bende senden alinti yapip yorum bekledim ama kimse yorum yapmamis, hala kararsizim, alet guzel gorunuyor ama islevi nasil, kurutmasi vs

Alıntıları Göster
    Merhaba benim bir yakınıma çamaşır makinesi lazım aradığı özellikler;
    - Dayanıklı olacak
    - 7kg olacak
    - 1000 tl yi geçmeyecek
    - Bağımsız ısı ayarlanacak ve kalan süreyi gösterecek acil cevaplarsanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ber11

Merhaba benim bir yakınıma çamaşır makinesi lazım aradığı özellikler;
    - Dayanıklı olacak
    - 7kg olacak
    - 1000 tl yi geçmeyecek
    - Bağımsız ısı ayarlanacak ve kalan süreyi gösterecek acil cevaplarsanız sevinirim.

Profilo CM1000CTR veya Samsung8700RPA

quote:

var mı yorum?

quote:

quote:

var mı yorum?

Alıntıları Göster
    Westpoint. Baya yıllar önce Hürriyet gazetesinin kuponlarını biriktirip almıştı babam Hatta o zamanlar italyayla türkiye arası baya bi gergindi ve makina da italyan malıydı. Son kuponlara doğru ya göndermezlerse endişesi olmuştu biraz . 1 kez tamir gördü şimdi idare eder bir vaziyette çalışıyor. gece açılırsa kimse evde sesten kimse uyuyamıyor o ayrı

• quote:

Orijinalden alıntı: vitoScaletta

Westpoint. Baya yıllar önce Hürriyet gazetesinin kuponlarını biriktirip almıştı babam Hatta o zamanlar italyayla türkiye arası baya bi gergindi ve makina da italyan malıydı. Son kuponlara doğru ya göndermezlerse endişesi olmuştu biraz . 1 kez tamir gördü şimdi idare eder bir vaziyette çalışıyor. gece açılırsa kimse evde sesten kimse uyuyamıyor o ayrı

Alıntıları Göster
    Arkadaşım siemens WM10E462TR modelini beğenmiş sizce bu sağlam bir cihazmıdır alına bilir mi?

• quote:

Arkadaşım siemens WM10E462TR modelini beğenmiş sizce bu sağlam bir cihazmıdır alına bilir mi?

Alıntıları Göster
    WAE16462 ÇAMAŞIR
    bosch çamaşır makinesi çok memnunuz ütü hiç bu kadar kolay olmamıştı.
    Bir de çamaşırı at saati ayarla sen ne zaman istersen o zaman başlasın yıkamaya

2011 Renault Megane 1.5 Dci 105 HP Privilège
  • quote:

Güzel cihazdır, ama Profilo CM1000STR daha iyi bir tercih.

Orijinalden alıntı: candogan62

quote:

Güzel cihazdır, ama Profilo CM1000STR daha iyi bir tercih.

Alıntıları Göster
    Profilonun ürünleinden uzak durun bence

• quote:

Orijinalden alıntı: MyDrama

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

Bu makinanin yikama ve durulamadaki ses seviyeleri gercekmi acaba?Eger gercekse dunyanin en sessiz camasir mak. olmasi gerek!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: foreverFB1907

Bu makinanin yikama ve durulamadaki ses seviyeleri gercekmi acaba?Eger gercekse dunyanin en sessiz camasir mak. olmasi gerek!!!

Alıntıları Göster
    bosch was 20761 modelini tam 1 yıl önce peşin 1350 ye aldık, makineden de çok memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: osmanyasar

Eloctrolux

Alıntıları Göster
    Arkadaslar merhaba,

evimizdeki Bosch WAS20761 camasir makinesinin menusuyle ilgili problem yasiyoruz. Program seçme, ısı seçme ya da sıkma devri seçme kısımlarında bir problem yok ama menü tuşlarıyla seçildiği iddia edilen opsiyonlara (ön yıkama, kirlilik dercesi, leke seçimi, lisan, kolay ütü...) bi türlü giremedik. Benzer bir problemle karşılaşan oldu mu?

Orijinalden alıntı: isitok

Arkadaslar merhaba,

evimizdeki Bosch WAS20761 camasir makinesinin menusuyle ilgili problem yasiyoruz. Program seçme, ısı seçme ya da sıkma devri seçme kısımlarında bir problem yok ama menü tuşlarıyla seçildiği iddia edilen opsiyonlara (ön yıkama, kirlilik dercesi, leke seçimi, lisan, kolay ütü...) bi türlü giremedik. Benzer bir problemle karşılaşan oldu mu?

Alıntıları Göster
    biz de menü ile ilgili bir sıkıntı olmadı. bağlantıya gelen servis makine ile ilgili bilgi vermedi mi, en azından onlar denemiştir menüyü??

• quote:

quote:

quote:

var mı yorum?

arkadaşlar merhaba ben samsung kullanıcısıyım...
    evlenmeden önce uzunca bir süre beyaz eşya araştırması yaptım ve buzdolabı ve çamaşır makinesinde samsungda karar kıldım...
    çamaşır makinem wf8800gpg ben şimdilik memnunum tabi daha az sessiz çalışsa fena olmaz (özellikle sıkmada)...
    sıkmada biraz sesli onuda 8kg yıkama kapasitesine sahip kazanınından dolayı diye tahmin ediyorum...
    bu 8kg'lıklarda içine attığınız giysilerle aleti dolduramıyorsunuz, dolduramıyorsunuz çünkü günlük kullanımdaki yıkanacakları makineye koyabilmeniz için modeline göre maksimum 4 kiloyu aşmamanız gerekiyor (yanılmıyorsa bu maksimum 4 - 6 arası sınır bir çok modelde var)...
    işte bu sebepten dolayı az giysi - büyük kazan probleminden dolayı sıkmada ses yapabiliyor...
    bunun yanısıra diğer özellikleriyle (bana göre) hiçbir makine yanına yaklaşamaz...
    diğer özellikleri dedim onlar içinde en güzeli elmas kazan oluşu (mielede de buna benzer bir özellik var oda petek kazan)...
    ayrıca mielede bu büyük kazan sorununu görmüş olmalıki kendi makinelerinin hepsi maksimum 6 kiloluk cihazlar...
    kurutmalı makine alıp ne yapacaksın, 1000 devirde zaten tüm makineler kurutuyormuş gibi çıkarır. yazın yarım saat dışarda kışın birkaç saat içerde kuruyuverir, ayrıca kurutma özellikli bir makinenin ne kadar elektrik harcıyacağını biliyormusun... boşver airwash özelliğini, airwash yıkama yapmıyor pis kokuyu hava ile yok etmeye çalışıyor azcık havalandır aynı şey (bence)...
    samsung tavsiyeme gelince ag, seramik ve elmas kazanlı bir model bul ve al derim (makinelerinin kullanımı çok kolay)...

• quote:

Orijinalden alıntı: RKNMVS

quote:

quote:

quote:

var mı yorum?

arkadaşlar merhaba ben samsung kullanıcısıyım...
    evlenmeden önce uzunca bir süre beyaz eşya araştırması yaptım ve buzdolabı ve çamaşır makinesinde samsungda karar kıldım...
    çamaşır makinem wf8800gpg ben şimdilik memnunum tabi daha az sessiz çalışsa fena olmaz (özellikle sıkmada)...
    sıkmada biraz sesli onuda 8kg yıkama kapasitesine sahip kazanınından dolayı diye tahmin ediyorum...
    bu 8kg'lıklarda içine attığınız giysilerle aleti dolduramıyorsunuz, dolduramıyorsunuz çünkü günlük kullanımdaki yıkanacakları makineye koyabilmeniz için modeline göre maksimum 4 kiloyu aşmamanız gerekiyor (yanılmıyorsa bu maksimum 4 - 6 arası sınır bir çok modelde var)...
    işte bu sebepten dolayı az giysi - büyük kazan probleminden dolayı sıkmada ses yapabiliyor...
    bunun yanısıra diğer özellikleriyle (bana göre) hiçbir makine yanına yaklaşamaz...
    diğer özellikleri dedim onlar içinde en güzeli elmas kazan oluşu (mielede de buna benzer bir özellik var oda petek kazan)...
    ayrıca mielede bu büyük kazan sorununu görmüş olmalıki kendi makinelerinin hepsi maksimum 6 kiloluk cihazlar...
    kurutmalı makine alıp ne yapacaksın, 1000 devirde zaten tüm makineler kurutuyormuş gibi çıkarır. yazın yarım saat dışarda kışın birkaç saat içerde kuruyuverir, ayrıca kurutma özellikli bir makinenin ne kadar elektrik harcıyacağını biliyormusun... boşver airwash özelliğini, airwash yıkama yapmıyor pis kokuyu hava ile yok etmeye çalışıyor azcık havalandır aynı şey (bence)...
    samsung tavsiyeme gelince ag, seramik ve elmas kazanlı bir model bul ve al derim (makinelerinin kullanımı çok kolay)...

Alıntıları Göster
    Bizde de menu problemi olmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

quote:

Orijinalden alıntı: robotica

Arçelik 4100. 14 senesini bitirdi, bazen neredeyse her gün çamaşır yıkıyoruz. Bir sefer tamburun arkasındaki kasnak kırıldı o değişti. Tek arızası o. Ama son günlerde sıkma yaparken, sanki makinenin tavanına vuruyor, güm diye bir ses geliyor ve makine 2-3 cm yerinden oynuyor. Sanırsam yeni makine zamanı geldi

Makinenizin amortisörlerinin değişmesi gerekiyor. Kendiniz değiştirirseniz 10TL civarı tutar.

Merhaba candoğan bey, elim bu işlere yatkındır. Nasıl yapacağımı anlatmanız mumkün mü?

Bir de bir yerde 5500 E bulduk, şu hacizli malların satıldığı ikinci el dükkanların birinde. Annem onu da alabiliriz dedi ama eski kullanıcısının sert kullandığından şüpheli. Ne dersiniz? 200 lira dediler

• 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.