Şimdi Ara

PCDEPO dan notebook almak için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu pcdepo hala mailorder ile mi çalışıyor notebook fiyatları uygun taksitlerde ama güvenilir mi

sitede epey araştırdım şüpheli bir yer gibi geldi

direkt alışveriş veya kapıda kredi kartı ile taksitlendirme yapıyormu bu site

biliyorum bu konuda çok topic açılmış ama notebook alacağımdan şimdi durum nasıl

güvenilir mi

zaten mailorder ise kesinlikle almam düşünceleriniz

o zaman fiyatı ve güvenilirliği uygun başka firmaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker_inside -- 28 Ağustos 2006; 17:47:46 >

• ben hiç alışveriş yapmadım...ama forumda yapan arkadaşlar var...oldukça memnunlar...güvenilir..bir site iş arkadaşım asus notebook almıştı bir kaç ay önce hiç bir sorun yaşamadı

kapıda ödeme seçeneği çok iyi bence...sanırım kredi kartıyla kapıda ödeme olabilir...ups ile kapıda ödemeli bir kaç ürün almıştım başka bir firmadan onlarda kredi kartıyla oluyordu kapıda ödeme...

pcdepo da ups ile çalıştığına göre muhtemelen kapıda kredi kartıyla ödeme yapılabilir...
  • kapıdan kredi kartı ile ödeme yapıyorlar.kendi sitesindede yazıyor zaten.4 ay önce kuzenim
    mağazasından aldı iyi bir yer demişti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fxulusoy

kapıdan kredi kartı ile ödeme yapıyorlar.kendi sitesindede yazıyor zaten.4 ay önce kuzenim

kapıda kredi kartı ile peşin mi taksitli mi ödeme yapılıyor bilgin var mı

çünkü ben taksitli alacağım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilker_inside

quote:

kapıdan kredi kartı ile ödeme yapıyorlar.kendi sitesindede yazıyor zaten.4 ay önce kuzenim

Ben alışveriş yaptım ve sorun yaşamadım. Kapıda istediğin şekilde ödeme yapabilirsin. Peşin veya taksitli farketmez Yalnız alacağın makinanın kasasını iyi incele. Bana ilk getirdiklerinin üzerinde hafif çizikler vardı

• quote:

Orjinalden alıntı: ak_onair

quote:

Orjinalden alıntı: ilker_inside

quote:

Ben alışveriş yaptım ve sorun yaşamadım. Kapıda istediğin şekilde ödeme yapabilirsin. Peşin veya taksitli farketmez Yalnız alacağın makinanın kasasını iyi incele. Bana ilk getirdiklerinin üzerinde hafif çizikler vardı

ok saol dostum

• kesinlikle güvenebilirsin piyasadaki g-old vatan teknosa bimeks gibi firmaların içinde en iyisi müşteri memnuniyetine özen gösteriyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dell tavsiye almak istiyorum
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • site cevap verdi kapıda kredi kartı ile taksitlendirme yapılmıyormuş sadece nakit

mailorder kesinlikle almam bu yüzden pcdepo bitti mesajlar için tsk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.