Şimdi Ara

Pedalchip vs sprint booster (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
14.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ok, sapan, yay gibi falan oluyor diye kendinizi tatmin etmeyin, gaza sonuna kadar basıp yavaştan istediğiniz hizaya çekin ayağınızı, işte yaptığı şey bu 650tl vererek bunu alıyorsunuz
  • cavador kullanıcısına yanıt
    yok hocam denedim olmuyor bu çok farklı bir his mutlaka kullanıp bir bakmak lazım :)
  • coderoflife C kullanıcısına yanıt
    Pedal chip sprint booster kullanıcısıyım mükemmel derecede iyi bir performans sağlıyor ayrıca yakıtta hıc fark etmıyor kalkıslarda ucarak kaldırıyor arabayı tavsiye ederim bende taktırmadan önce araştırma yaptım ve taktırdım çok memnunum araç değişikliği yaparsam onada
    taktırıcam tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: servetlacin012

Pedal chip sprint booster kullanıcısıyım mükemmel derecede iyi bir performans sağlıyor ayrıca yakıtta hıc fark etmıyor kalkıslarda ucarak kaldırıyor arabayı tavsiye ederim bende taktırmadan önce araştırma yaptım ve taktırdım çok memnunum araç değişikliği yaparsam onada

Mesaj sayısı ;1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir ara ben de "acaba" demiştim sprint booster konusunda. Sonra google'da ufak bir araştırma yaptım. Satıcılardan ya da kullanıcı görünümlü satıcılardan ziyade direkt kullanıcı yorumlarına, özellikle de bilgili kullanıcıların bulunduğu forumlardaki kullanıcıların yorumlarını okuduktan sonra direkt vazgeçtim.
  • quote:

Sen eğer bu markaların distribitörü gibi brişey değilsen bende birşey bilmiyorum

Bir kere yorumun çok cahilce,sizin takdığınız sistem gaza 1 birim bastığında gaz kelebeğini bir birim açıyorsa senin sisteminde 2 birim açıcak ve ister istemez ayak gaz pedalı aşinalığı gereği
    gaz kelebeğini daha fazla açıp motora daha fazla yakıt göndereceksin.Bu da agresif kullanma demektir ve agresif kullanım tüm araçlarda yakıt sarfiyatını artırır

• quote:

Orijinalden alıntı: Gladyator]

quote:

Sen eğer bu markaların distribitörü gibi brişey değilsen bende birşey bilmiyorum

Bir kere yorumun çok cahilce,sizin takdığınız sistem gaza 1 birim bastığında gaz kelebeğini bir birim açıyorsa senin sisteminde 2 birim açıcak ve ister istemez ayak gaz pedalı aşinalığı gereği
    gaz kelebeğini daha fazla açıp motora daha fazla yakıt göndereceksin.Bu da agresif kullanma demektir ve agresif kullanım tüm araçlarda yakıt sarfiyatını artırır

Doğru yaklaşım fakat Pedalchip te gazı kısma da var mesela ben aracı sport ta kullandığım zaman direksiyon sert oluyor hoşuma gidiyor ama gaz tepkisi çok gereksiz artıyor o zaman kısıyorum veya Eco pro da giderken araç yumuşacık oluyor ama gaz tepkisi yetmiyor o zamanda açıyorum yani her türlü ayarlama mümkün...

• Gladyator] kullanıcısına yanıt
    Ben markanın distribitörü falan değilim benim aracım 1.3 cıtroen nemo vizyon ona taktırdım çokta memnunum
    @Gladyator]
  • opel servisinde sprint booster taktırdım, denettiklerinde hoşuma gitti.5 gün sonra geri aide ettim.İlk başlarda alamayız falan deselerde mecbur aldırlar.araç daha iyi gidiyor doğru ama yakıtta bununla birlikte arttı.Biraz uzun bir konu.Ben tavsiye etmiyorum.
  • gereksiz para tuzakları...
  • omerenzo kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım sport modu olan arabalar için bu cihaza gerek yok ki. Sport'a alınca zaten gaz tepkileri iyileşiyor ve bu cihazın yaptığının aynısını araç yapıyor. Bu ürün aracında sport mod olmayanlar için güzel bir alternatif bence. Kendi aracımda da sport moda alınca cidden çok tepkili ve keyifli bir sürüş imkanı oluyor. Aynı imkanı sport modu olmayan arabalara da uygulayabilmek ve istendiğinde eco moda geri dönebilmek gayet mantıklı bir hareket. Yakıtı da öyle ahım şahım artırdığı yok, aşağı yukarı benzer yakıyor. Ama neden bu kadar önyargılı yaklaşıldı bu cihaza anlayamadım.
  • MaTaDoR kullanıcısına yanıt
    Ben de anlayamadım tepkiyi memnunum arkadaş ne yapayım :)
  • Oncelikle sorunumu soyleyeyim ve bu cihazin sorunuma cozum olup olamayacagini bilgili arkadaslarima sormak isterim (Marka yetkilileri de dahil).
    Aracim 2012 Passat Variant 1.6TDI Bluemotion Manual Vites.
    Sorunum su;
    - Arac vites istememesine ragmen 2. viteste avans vuruyor, 1. vitese geciyorsun, sarsiyor.
    - Sabahlari bilhassa cok kucuk bir rampada bile gaz almiyor, 1. viteste bagiriyor, 2 de neredeyse stop edecek, tak tak tak avans vuruyor. millete rezil oluyorum :) arkadan kornalar :)...
    - Aracim tamamen servis bakimlidir, muntazam lgilenirim, ne gerekiyorsa yapilir, servis sorun yok dedi.
    - Cok yuksek devirde kullanmam, hircin bir stilim yoktur, sakin kullanirim, aracin yonlendirmelerine mumkun mertebe duruma uygunsa uyarim, ama kurallar cercevesinde suratte yaparim.
    Bu cihazlar bu "tepkisizlige" cozum olur mu? Uygunsa, en uygun secimi nasil yaparim?
    Saygilarimla...
  • öncelikle hort.

bmw e39 tek vanos otomatik var. 4 bin devirde maksimum tork veriyorki zaten bu devirden sonra fırlıyor araba. şimdi bu pedalchip yada diğerleri neyse, aracı 4 bin devir altında zıplatamayacağına göre nasıl olacak bu devirlenme işi ? dip gazlada kalksanız 4 bine kadar ölü gibi araba. birden 4 bine gelemiyor, bu tuninglerin zınk diye aracı 4 bine getirme şansı varmı ?

ha birde araç zaten sürüşe duyarlı, heralde bana hiç etkisi olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xenofx -- 16 Eylül 2016; 14:02:32 >
  • Güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.