Şimdi Ara

Planet Explorers [ANA KONU] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
3
Favori
3.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • geçen sene almıştım. performans sorunları ve açıkçası arayüzü zor geldiğinden 10 dakika bile bakmamıştım. geçen kütüphanemde yine görüp deneyeyim dedim ve 3 saat başından kalkamadım hikaye modundayım bana silah yapmayı öğreten bölüm geldi ancak silaha istediğim şekli bir türlü veremedim uzunca bir sopaya benziyor :D nasıl keskin hatlar yapıyoruz ? hala ordan burdan topladığım scriptli silahlarla dolanıyorum ayrıca oyunda taşıt şart motor için koltuk motor gibi şeyleri nerden temin ediyoruz ? ilk npclerde var mı ? genel olarak oyun muazzam gerçekten haritalar geniş ve canavarlar yaşıyor resmen siz karışmasanız bile onlar avlanıyor sürü halinde geziyor pusular kuruyor tasarımlar harika kötü olan hiçbir özellik yokmuş gibi 0.9 ile hava şartları geliştirilip dövüş animasyonları dahada güzel olacak ... muazzam bir oyun buna rağmen popüler olmaması gerçekten çok acı ... :( dayz gibi yada bilimum survival oyunu gibi değil gerçekten kalite, sanat ve eğlence yatan bir oyun kesinlikle deneyin şu modelleme işini çözebilsem aldığım keyf 100x artar galiba :D millet tank, araba, uzay gemisi bile yapıyor ben silaha keskin hatlar veremedim daha :D

• oyun early den cikti v1 yayinlandi oldukcada guzel olmus
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.