Şimdi Ara

Planet Explorers [ANA KONU] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
3
Favori
3.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyuncu sayisi az mi ? Bug falan benim cok taktigim seyler degil sadece ortam olsun yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YuckFou

Oyuncu sayisi az mi ? Bug falan benim cok taktigim seyler degil sadece ortam olsun yeter.
    %40 indirim bitene kadar 25 TL'ye almak isteyen ulaşabilir.
  • Planet Explorers bende kasıyor nedeni ne olabilir bilgisayarım özellikleri sağlamdır şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkgrsy

Planet Explorers bende kasıyor nedeni ne olabilir bilgisayarım özellikleri sağlamdır şimdiden teşekkürler
    indirime girmesini uzun zamandır beklemiştim. belki de ilk online devasa oyunculu oynayacağım ilk oyun olacak. farklı bir tarzı var gerçekten iniyor şimdi bakalım hayırlısı
  • Neden bende kasıyor bu oyun ? :S
  • quote:

Neden bende kasıyor bu oyun ? :S

Sistem ney?
  • mert1905x kullanıcısına yanıt
    sistem derken (windows7 i7 benım pc)
  • quote:

sistem derken (windows7 i7 benım pc)

Ekran kartı ram vs işte :) Laptopmu ney i7 deyince olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultimatomgenius

Bu mesaj silindi.
    Dün aldığım bir oyun küçük çapta bir oyun gibi gözüktüğüne bakmayın hayvan gibi işlemci istiyor ama şuan low ayarda güzel ve kasmadan oynuyorum. Oyuna bakarsak sandbox ve fps de çığır açmış durumda. Şuan genel serverlerda problem var yani bir sonraki yamaya kadar sanırım multiplayer özelliği kullanılamayacak ama tavsiye ediyorum sandbox ve open world tarzı oyunları seviyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eemtek

Dün aldığım bir oyun küçük çapta bir oyun gibi gözüktüğüne bakmayın hayvan gibi işlemci istiyor ama şuan low ayarda güzel ve kasmadan oynuyorum. Oyuna bakarsak sandbox ve fps de çığır açmış durumda. Şuan genel serverlerda problem var yani bir sonraki yamaya kadar sanırım multiplayer özelliği kullanılamayacak ama tavsiye ediyorum sandbox ve open world tarzı oyunları seviyorsunuz.

Alıntıları Göster
    Verdiğim paranın son kuruşuna kadar değdi, ayakları yere sağlam basan bir oyun. Optimizasyon problemleri azımsanmayacak derecede ciddi de olsa ayarları kısarak falan oynanıyor.

Bir de sorum var:
    Görevlerin birisinde bug oldu; elemanın birisini araçla götüreceğim yere yayan götürdüm ve oyun o noktada kaldı questi beklenmeyen bir biçimde çözmem game break tipi bug'a sebep oldu. Var mıdır bir çözümü?

• quote:

Orijinalden alıntı: thausael

Verdiğim paranın son kuruşuna kadar değdi, ayakları yere sağlam basan bir oyun. Optimizasyon problemleri azımsanmayacak derecede ciddi de olsa ayarları kısarak falan oynanıyor.

Bir de sorum var:
    Görevlerin birisinde bug oldu; elemanın birisini araçla götüreceğim yere yayan götürdüm ve oyun o noktada kaldı questi beklenmeyen bir biçimde çözmem game break tipi bug'a sebep oldu. Var mıdır bir çözümü?

Alıntıları Göster
    Ekimden beri güncellenmemiş konu, nasıl son gelişmeler, son zamanlarda büyük çaplı bir güncelleme yapıldı mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: bobafett

Ekimden beri güncellenmemiş konu, nasıl son gelişmeler, son zamanlarda büyük çaplı bir güncelleme yapıldı mı ?

Alıntıları Göster
    Oynayan cok olmadıgı için burdan bilgi verende cıkmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

büyük güncellemeler geliyor save ucuyor yoruldum :=) her seferinde bastan baslamaktan
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonkuzeyli

quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

büyük güncellemeler geliyor save ucuyor yoruldum :=) her seferinde bastan baslamaktan

Alıntıları Göster
    Gene %40 indirimde, sanırım daha çok indirime girmeyecek anlaşılan

• quote:

Gene %40 indirimde, sanırım daha çok indirime girmeyecek anlaşılan

Alıntıları Göster
    Bu oyun oyun benimde bir süredir ilgimi çekiyor. Oynayan arkadaşlara şunu sormak istiyorum; single playerda 3 oyun modu var story, adventure, bulding. Story modunda nasıl bir hikaye var merak ettim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lifetaker

Bu oyun oyun benimde bir süredir ilgimi çekiyor. Oynayan arkadaşlara şunu sormak istiyorum; single playerda 3 oyun modu var story, adventure, bulding. Story modunda nasıl bir hikaye var merak ettim ?

gemiler düşüyor bir gezege murettabat daıgılıyor onalrın gorevlerle gonlunu kazanıp kendi oluşturdugun yerleşimlerde tplanmasını saglıyorsun gezegeni kesfediyor diğer yasam formalrı ile tanısıp savasıyorsun...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lifetaker

gemiler düşüyor bir gezege murettabat daıgılıyor onalrın gorevlerle gonlunu kazanıp kendi oluşturdugun yerleşimlerde tplanmasını saglıyorsun gezegeni kesfediyor diğer yasam formalrı ile tanısıp savasıyorsun...

Alıntıları Göster
    %50 indirimde oyun 19,50tl şuan, 21 şubat 20:00'a kadar geçerli bu indirim. Benim gördüğüm ilk kez yarı fiyatına düştü Planet Explorers.

• quote:

%50 indirimde oyun 19,50tl şuan, 21 şubat 20:00'a kadar geçerli bu indirim. Benim gördüğüm ilk kez yarı fiyatına düştü Planet Explorers.

Alıntıları Göster
    core 2 duo p8700 2.53 ghz işlemci, 128 bit mobility radeon hd4650 gddr3 ekran kartı ile ne diyorsunuz marş basar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xtryn

core 2 duo p8700 2.53 ghz işlemci, 128 bit mobility radeon hd4650 gddr3 ekran kartı ile ne diyorsunuz marş basar mı ?

http://www.systemrequirementslab.com/cyri

buradan oyunu sec bir program isteyecek onu kur sitemin yeterli olup olmadıgını görebilirsin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xtryn

http://www.systemrequirementslab.com/cyri

buradan oyunu sec bir program isteyecek onu kur sitemin yeterli olup olmadıgını görebilirsin

O siteyi biliyorum o kabataslak birşeyler söylüyor onun sonuçlarına göre çalıştırmaz deyip çalıştırdığım çalışır deyip donan nice oyun gördüm

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.