Şimdi Ara

[CEVIRI] İngilizce Turkce her seviyede çeviri makale ödev çevirilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Merhaba

Ted Ankara Koleji mezunuyum. Mezun olana kadar kimya biyoloji fizik matematik geometri vs vs tum dersleri ingilizce okudum. ODTU de yüksek lisansımı yaptım yine tüm dersler ingilizceydi. TOEFL skorum 102 idi 120 uzerinden. UDS 96 (100uzerinden). Yuksek lisans tezim için yuzlerce ingilizce makaleyle hasır nesir oldum, ingilizce sunumlar yaptım. Yazdıgım tez de tabiki İngilizcedir. Ingilizce duzeyim Advanced yeminli tercuman değilim mutercim tercuman olmadıgım için ama seviyem yakındır.

Çevirilerinizi basit yada zor, uzun yada kısa, acil yada değil olmasına gore fiyatlandırıyorum. Metninizi DOC uzantılı olarak mailime gonderirseniz fiyatı konusuruz. Pdf olmasın mumkunse. Çevirilerimin ucuz oldugunu iddia edemem ama kaliteli olacagını ediyorum. Tıbbi ceviriler gibi nitelikli çeviriler, lise ingilizce ödevinden daha zor oldugundan fiyatı daha pahalı olacaktır.

Dizi fragman film oyun altyazı cevirileri de yapıyorum. İngilizce ödevinize yardım edebilirim, makale çevirebilirim. Aklınıza İngilizce gereken ne geliyorsa yani :) .

Fiyatı uygun bulursanız içinden bir paragraf cevirilip ornek olması acısından gonderebilirim. Odemeyi yaptıgınızda çeviriye baslarım. Ceviriniz hazır oldugunda mail ile tarafınıza ulaştırırım.

Pm ile ulaşın lütfen

İyi gunler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drinkblood7 -- 29 Nisan 2014; 11:59:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Trolleme amaclı mesajlara cevap vermiyorum. İletişim pmden lutfen. Çevirilere devam :) İlgilenen arkadaslara tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.