FRAMEWORK 2 KÜSÜR BİŞEY VAR OLMAZ MI 1.1 İ YÜKLERSEM O 2 KÜSÜRLÜK SİLİNECEK Mİ?
Ben birşey bulamadım
Bana neden hiçkimse çıkmadı
Madem çalışmıyor modlar silsin bu konuyu.Millete çalışmayan program linkini göstermenin ne anlamı var.
Madem çalışmıyor modlar silsin bu konuyu.Millete çalışmayan program linkini göstermenin ne anlamı var.
quote:
Orjinalden alıntı: Millennium
onlar daha çok çalışan linklerle ilgileniyorlar...
hiçbirşey bulamadı.ne yani ben soysuz muyum şimdi
Galiba bende
quote:
Orjinalden alıntı: atahandl
hiçbirşey bulamadı.ne yani ben soysuz muyum şimdi
quote:
Hayır konu silimeyecek , yeni sürüm çıktığı taktirde eklenir buraya
Beğenmiyorsan mesaj atıp kirlilik yaratma
quote:
Orjinalden alıntı: labadab
quote:
Anlamdığım konuyu açan değilsin admin değilsin yetkili bilmemne değilsin? Sen kimsin? 1. sayfada programın çalışmadığı bile belirtilmemiş. Giren önce son sayfaya mı bakacak? Çalışmayan şeyi millete indirtmenin uğraştırmanın ne anlamı var?
Daha 10 msj atmışsın buranın adetlerini pek bilmiyorsun galiba... Burası donanımhaber karıştırma....
quote:
Orjinalden alıntı: anilozler
quote:
Orjinalden alıntı: labadab
quote:
Anlamdığım konuyu açan değilsin admin değilsin yetkili bilmemne değilsin? Sen kimsin? 1. sayfada programın çalışmadığı bile belirtilmemiş. Giren önce son sayfaya mı bakacak? Çalışmayan şeyi millete indirtmenin uğraştırmanın ne anlamı var?
Daha 10 msj atmışsın buranın adetlerini pek bilmiyorsun galiba... Burası donanımhaber karıştırma....
Kes sesini fazla uzatma , senin gibi birinden mi öğrenecem buranın adetleri
mesaj sayısı önemli değil burayı takip ediyorum , senin mesaj sayın fazla da ne olmuş
188 KB program 188 mb değil,biraz matamatik çalış
paylaşım için saol bide ben deneyeyim
quote:
Orjinalden alıntı: in_metal
Of ya program çok güzel teşekkür ederim
de, Microsoft .NET Framework istemesi kötü. Çok yer kaplıyo
EDIT: Bende hazır setup'ı varken, 1.1 değil de en son versiyonu 2'yi kursak olur mu ya?
benim pc de 2 kuruluydu. sonra 1.1 isteyen başka bir program kurdum. kurulumda 1.1 i kurdu. 2 zaten kurulu olmasına rağmen.
Bir yildirLi varmi bu program... Artik yanit vermiyorsa mümkünse kapatin... Yeni yazilim buLursunuz artik diyorum...