Şimdi Ara

HEAD MARKA TENİS AYAKKABISI SPEED PRO II 42.5 NUMARA SATILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

HEAD MARKA TENİS AYAKKABISI SPEED PRO II 42.5 NUMARA SATILDI HEAD MARKA TENİS AYAKKABISI SPEED PRO II 42.5 NUMARA SATILDI HEAD MARKA TENİS AYAKKABISI SPEED PRO II 42.5 NUMARA SATILDI HEAD MARKA TENİS AYAKKABISI SPEED PRO II 42.5 NUMARA SATILDI HEAD MARKA TENİS AYAKKABISI SPEED PRO II 42.5 NUMARA SATILDI HEAD MARKA TENİS AYAKKABISI SPEED PRO II 42.5 NUMARA SATILDI
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elfen_lied -- 5 Mayıs 2014; 18:25:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: elfen_lied

inanılmaz rahat bir ayakkabı ayağınıza bir kere giydiğinizde ne demek istediğimi anlayacaksınız , efsane bir model türkiyede bu ürünün satışı 189 tl ve bu numarası yoktur . ankara içi elden teslim (kızılay,dikimevi) ankara dışı kargo alıcıya ait gönderi yapılır . ürün sıfı orjinaldir istediğiniz mağazaya teyit ettire bilirsiniz , satış fiyatı 150 tl

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     HEAD MARKA TENİS AYAKKABISI SPEED PRO II 42.5 NUMARA SATILDI HEAD MARKA TENİS AYAKKABISI SPEED PRO II 42.5 NUMARA SATILDI HEAD MARKA TENİS AYAKKABISI SPEED PRO II 42.5 NUMARA SATILDI HEAD MARKA TENİS AYAKKABISI SPEED PRO II 42.5 NUMARA SATILDI HEAD MARKA TENİS AYAKKABISI SPEED PRO II 42.5 NUMARA SATILDI HEAD MARKA TENİS AYAKKABISI SPEED PRO II 42.5 NUMARA SATILDI

bu numara derken. kaç numara olduğunu ben mi bulamadım?

Kesinlikle Uzak durulması gereken : Nelet1

• t_tunccan T kullanıcısına yanıt
    ilanı yeni açtım gözden kaçırmışım hocam numarası 42.5 coğu ayakkabıda 43 ve 42.5 giyiyorum bu ayakkabı tam oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.