Herkese merhaba,
13 Pro telefonumu sattığım için, aşağıdaki kılıflar satılıktır, kimisini bir kere kullandım kimisini uzun süre kullandım, ufak deforme olanların fotoğraflarını yakından çektim.
TERCİHİM İSTANBUL İÇİN KADİKÖY-KARTAL CİVARINDAN ELDEN BAKMANIZ VE TESLİM ETMEM ANCAK İLLA KARGO İSTENİYORSA YURTİÇİ KARGO İLE KARŞI ÖDEMELİ OLACAK ŞEKİLDE ÖNCE HAVALE SONRA KARGOYA VEREBİLİRİM.
TERCİHİM TEK SEFERDE UĞRAŞMADAN KILIFLARI BİRİNE VERMEK, BUNUN İÇİN HEPSİNİ ALMAK İSTEYEN OLURSA 1.000 TL YE BIRAKACAĞIM.
TAMAMI 750 TL YE GÖNDERİLECEKTİR
Momax marka magsafe kılıf 300 TL ( 1 kere kullanıldı)

Kahverengi Aliexpressten alınma replika deri kılıf, orijinale çok benzer sadece animasyonlu değil, üste ufak 2 deformasyon var. Fiyat 200 TL

Siyah Aliexpressten alınma replika deri kılıf, orijinale çok benzer sadece animasyonlu değil,FİYAT 250 TL - 2 kere kullanıldı

Baseus İnce Sert Kılıf - Fiyat 150 TL - 3-4 kez kullanıldı.

Bebe Mavisi Arkası Cam Kılıf, Normalde Kamera bölümünde cam vardı ancak kamera görüntüsünü bozduğu için çıkardım - Köşelerde çok az renk atması var FİYAT 100 TL

Graphit renk Arkası Cam Kılıf, Normalde Kamera bölümünde cam vardı ancak kamera görüntüsünü bozduğu için çıkardım - FİYAT 125 TL

Yeşil renk Arkası Cam Kılıf, Normalde Kamera bölümünde cam vardı ancak kamera görüntüsünü bozduğu için çıkardım, çok az köşede boya atması var - FİYAT 100 TL

Bebe Mavisi, Lacivert ve Siyah Replika Silikon Kılıf, İç arka kısımları Kadife. Tanesi 75 TL- Üçü Birden 150 TL
Bebe mavisi ve Lacivert olan 1-2 kez kullanıldı.

Ultra İnce Magsafeli kılıf, Kamera bölümünde cam vardı ancak görüntüyü bozduğu için çıkardım Fiyat 100 TL - 2-3 kez kullanıldı

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.