Şimdi Ara

Beşiktaş 2014/2015 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları (997. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32.630
Cevap
89
Favori
933.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 995996997998999
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4-4-2de sanki Ba-Pektemek daha iyi olur gibi.Pektemek aralara daha iyi kaçıyor.Fakat Orta sahamız çift santraforda yetersiz kalıyor Veli-Ozi.Halan Olcayin satilmasından yanayim gitmezse de ilk 11 oynayacak çünkü kanat forveti.Gökhan Töre-Marin kanatlari olursa çok gol üretemez gibime geliyor fakat ćok iyi besler.Hayalimdeki Kadro şu.Tolga-Ismail-Serdar Taşçı-Pedro-Şener-Veli-Ozi-Lanzini-Pandev-Gokhan-Ba....Pandev ve Lanzini 10 gol barajını geçebilirlerse bu kadroda neden şampiyonluk gelmesin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ozgursum

quote:

Orijinalden alıntı: bangez

lanzini yerine başka biri gelecek bence bu akşam ya da yarın açıklanır o da. ruiz olabilir mesela ya da adı çıkmamış bir oyuncu

Valla kisa vade icin Miguel i cok isterim. Ruiz i alirlarsa forvet arkasi icin olacagini sanmam. Adam oynadigi maclarin cogunu sol ya da sag kanatta gecirmis ve basarili olmus.

Alıntıları Göster
    marin ile töreyi alalım başka bir şey istemiyorum ismaili ya da motta yı sağa koy her türlü serdardan daha iyi oynarlar

• saimertug kullanıcısına yanıt
    Evet ben yillardir ona Miguel demeye alistim , Danny i soylemek garip geliyor bana

Evet ben yillardir ona Miguel demeye alistim , Danny i soylemek garip geliyor bana

çok iyi futbolcu bildiğim kadarıyla o da daha çok kanatlarda oynuyor yalnız.

Orijinalden alıntı: DryWeather

Beşiktaş için güzel transfer.Tr için üst düzey bir oyuncu.Bu bütçeyle böyle bir oyuncu almak başarıdır.Beşiktaş'ın yapması gereken eğer kiralanabiliyorsa Marin'i kiralayıp Töreyi almak.Kerim sürekli oynayacaksa Lanzini gelebilir direk.Aslında yabancı sınırının seneye arttığını düşününce direk Marin+llanzini dahi olabilir.

Alıntıları Göster
    esasinda demba ba yi katar'a filan satabiliriz 1 2 sene sonra. hem musluman hem de bilindik bir oyuncu. su arap parasini biraz da biz yiyelim. trabzon bile beceriyor bu isi.

• Çok kaliteli bir transfer. Bize çok katkı sağlar. Carew den sonra bu kalitede bir santrfor a ihtiyacımız vardı. Hayırlı olsun. Transferde emeği geçenler tebrik etmek lazım.

Lanzini ve Töre de gelirse çok iyi olur. Bir ihtimal Marinde kiralanırsa bu takım çok iyi işler yapacaktır. Tabi sağ bekte şart.

Orijinalden alıntı: saimertug

quote:

Evet kanat genelde ama hucuma 1 oyuncu alinacaksa kanat ve Forvet arkasi ozellikli , Danny Miguel i tercih ederim digerlerine gore. Direk istatistik adam. 2 adam alinacaksa yine alinsin Forvet arkasi ile beraber

quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

quote:

Evet kanat genelde ama hucuma 1 oyuncu alinacaksa kanat ve Forvet arkasi ozellikli , Danny Miguel i tercih ederim digerlerine gore. Direk istatistik adam. 2 adam alinacaksa yine alinsin Forvet arkasi ile beraber

Alıntıları Göster
    OLAMAZ OLAMAZ OLAMAZ! 9 NUMARA LANETLİ FORMA OLAMAZ!!!!!!!!!!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Onder1911

Alıntıları Göster
    Şanlı Beşiktaş ‏@SanliBesiktas_ 52 sn.
    Beşiktaş, Lanzini'nin River Plate kulübünden bonservisini alma konusunda anlaşma sağladı. Onay yazısı bekleniyor. (via @LigTV)

besiktasimizin goluuu...
    9 numarali formasiylaaaa...
    demba baaaaa
    -amiiinnnnnnnnn

Orijinalden alıntı: dewe34

Şanlı Beşiktaş ‏@SanliBesiktas_ 52 sn.
    Beşiktaş, Lanzini'nin River Plate kulübünden bonservisini alma konusunda anlaşma sağladı. Onay yazısı bekleniyor. (via @LigTV)

şu lanzini alınsa, adamın içinden de bi tane delgado çıksa ne güzel olmaz mı ya :D frikik atan orta kesen ara pası atan bir arjantinli daha vardır herhalde koskoca arjantinde

Orijinalden alıntı: KonsolMania

Çok kaliteli bir transfer. Bize çok katkı sağlar. Carew den sonra bu kalitede bir santrfor a ihtiyacımız vardı. Hayırlı olsun. Transferde emeği geçenler tebrik etmek lazım.

Lanzini ve Töre de gelirse çok iyi olur. Bir ihtimal Marinde kiralanırsa bu takım çok iyi işler yapacaktır. Tabi sağ bekte şart.
    beyler defansa çok takmıyo musunuz pedro sivok ersan bence yeterli şuan yalnızca sağa bir oyuncumuz lazım o kadar bence marko marin yerine töre ile anlaşılacak

Orijinalden alıntı: omzunda_muzikaletli_zenci

quote:

besiktasimizin goluuu...
    9 numarali formasiylaaaa...
    demba baaaaa
    -amiiinnnnnnnnn

Alıntıları Göster
    sağ açık-10 numara ve sağ bek alınması lazım ama bunların içinden en önemlileri sağ açık ve 10 numara bence. atibanın sağ bekte hakkını vererek oynayacağından şüphem yok benim. lanzini-töre, marin-töre veya marin-lanzini kombinasyonlarından birine ihtiyacımız var tabi lanzini-marin,töre olursa tadından yenmez orası ayrı ama ekstra olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hamleli Stoper

sağ açık-10 numara ve sağ bek alınması lazım ama bunların içinden en önemlileri sağ açık ve 10 numara bence. atibanın sağ bekte hakkını vererek oynayacağından şüphem yok benim. lanzini-töre, marin-töre veya marin-lanzini kombinasyonlarından birine ihtiyacımız var tabi lanzini-marin,töre olursa tadından yenmez orası ayrı ama ekstra olur.

Alıntıları Göster
    demba ba yı hazır stada götürmüşken biraz çalıştırsınlar hem form tutar hemde stada işler hızlanır

• quote:

Orijinalden alıntı: Hamleli Stoper

Alıntıları Göster
    Sonunda bizim de forvetimiz oldu.Çok mutluyum arkadaş.Bizimde 20 gol atan oyuncumuz olacak.

Orijinalden alıntı: GülleciFaruk

Fikret adamı stada götürmüş nasıl reklam yapacağını şaşırdı

Yuh artık! Bence sen eleştirmek için ne yapacağını şaşırmışsın. Ne yapacaktı alıp size mi gelseydi?

Orijinalden alıntı: .Bora.

Sonunda bizim de forvetimiz oldu.Çok mutluyum arkadaş.Bizimde 20 gol atan oyuncumuz olacak.

Alıntıları Göster
    Bu sene yönetimin son senesi olabilir.Tek kurtuluş yolları şampiyonluk.Şampiyon olamazsak %100 giderler.Onlarda bunun farkında.Bu yüzden kaliteli transferler yapacaklardır.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.