Şimdi Ara

Beşiktaş 2014/2015 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları (1048. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32.630
Cevap
89
Favori
933.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10461047104810491050
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EleSuDökenSuat

Ulan takima bakiyorum Ozen ve Altinsay iskeleti kurdu gittiler. Oguzhan ve Olcay Altinsaydan. Tore Frei Pedro Motta da Ozen hocadan. Ah ozen hoca bir tane de sag bek bulsaydi tam olacakti. Ah bir de lanzini ve marin gelsin ciddi anlamda bizi tutan olmaz piyasada.

Hocam kusura bakmayin da , iyi transfer varsa Altinsay aya da Ozen getirtti , kotu varsa Yonetim getirdi mantigi cok yanlis. Kotusunun faturasi nasil Yonetime kesiliyorsa , iyilerin de hakki yine yonetimindir. Altinsay , Ozen gibi isimler yonetim icin calisan profesyonellerdir. Ayrica Altinsay olmasaydi da Oguzhan alinirdi , Oguzhan Yildirim Demioren baskanligi birakmadan evvel de kulube onerilmis bir isimdi. Yani kim gelse 500 bin euro gibi maliyetle boyle bir yetenegi alirdi.
  • Abi ilk 11'e Atiba'yı neden yazıyosunuz? Bu adam son 10 maçtır düşüşte arada bi maçı var. Topu kontrol etmeyi bırak pas veremiyor! Bunu görmemek için neden zorluyorsunuz kendinizi? Adam tam bir el freni! Ayrıca sağbek falan olmaz bu adamdan. Oynadığı maçlarda; Pedro sürekli iki yeri tutmaya çalışıyor hadi bunu geçtim pozisyon almaktan aciz. Tekrar söylüyorum olsa olsa joker olur, as oynadığı her maç sıkıntıdayız demektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ozer.mert

Feyenord u geçmemiz halinde muhtemel rakiplerimiz;

Arsenal
    Porto
    Athletic bilbao
    Bayer leverkusen
    Napoli

bizim için en hayırlısı uefa olacak sanırım

Orijinalden alıntı: ozgursum

quote:

Ulan takima bakiyorum Ozen ve Altinsay iskeleti kurdu gittiler. Oguzhan ve Olcay Altinsaydan. Tore Frei Pedro Motta da Ozen hocadan. Ah ozen hoca bir tane de sag bek bulsaydi tam olacakti. Ah bir de lanzini ve marin gelsin ciddi anlamda bizi tutan olmaz piyasada.

Hocam kusura bakmayin da , iyi transfer varsa Altinsay aya da Ozen getirtti , kotu varsa Yonetim getirdi mantigi cok yanlis. Kotusunun faturasi nasil Yonetime kesiliyorsa , iyilerin de hakki yine yonetimindir. Altinsay , Ozen gibi isimler yonetim icin calisan profesyonellerdir. Ayrica Altinsay olmasaydi da Oguzhan alinirdi , Oguzhan Yildirim Demioren baskanligi birakmadan evvel de kulube onerilmis bir isimdi. Yani kim gelse 500 bin euro gibi maliyetle boyle bir yetenegi alirdi.

Alıntıları Göster
    Aslında Sivokla Ersan yan yana Pedroda sağ bek oynasa

Bide Oğuzhan ilk 2 lig maçında cezalı orda kim oynayacak acaba?
     Beşiktaş 2014/2015 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları

• quote:

Arsenal
    Porto
    Athletic bilbao
    Bayer leverkusen
    Napoli

Ulan keşke Leverkusen veya Bilbao çeksek en makulu onlar gözüküyor.Zaten Arsenal-Porto-Napoli üçlüsü çıkarsa umudu keselim.

Orijinalden alıntı: Lawagolem

beyler uefa'ya bu turda elenirsek mi gidiyoruz obur turda elenirsek mi ? ve direk gruplardan mi dahil oluyoruz ?

Her türlü UEFA'ya gidiyoruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    “Beşiktaş şampiyon olsun, maç kazansın, kupa kaldırsın diye tutulmaz. Beşiktaşlılık bir değerler manzumesidir. Dürüstlüktür. Ahlaklı olmaktır. İyi insan olmaktır. Bir insan falanca fitbolcuyu, filanca başkanı sevdiğinden değil, takım sürekli şampiyon olduğu için hiç değil öncelikle ve esasen bu değerlere inandığı için Beşiktaşlı olur”

Süleyman Seba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Severuslion

Abi ilk 11'e Atiba'yı neden yazıyosunuz? Bu adam son 10 maçtır düşüşte arada bi maçı var. Topu kontrol etmeyi bırak pas veremiyor! Bunu görmemek için neden zorluyorsunuz kendinizi? Adam tam bir el freni! Ayrıca sağbek falan olmaz bu adamdan. Oynadığı maçlarda; Pedro sürekli iki yeri tutmaya çalışıyor hadi bunu geçtim pozisyon almaktan aciz. Tekrar söylüyorum olsa olsa joker olur, as oynadığı her maç sıkıntıdayız demektir.

ironi güzelmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: dewe34

quote:

Orijinalden alıntı: Taarin

quote:

Orijinalden alıntı: dewe34

quote:

Yarın(Bugün) akşam Demba Ba oynarmı ki

hazır değil falan diyorlarda adam chelsea ile antremandan çıkıp geliyor bizle imzalamadan 2 gün önce instagramda terry ile antreman bitti diye fotoğraflarını paylaştı
    bence artık elimizdeki en iyi kadroyu sahaya sürüp neler yapabileceğini görme zamanı sanırım 3 hazırlık maçımız kaldı 3 hazırlık maçındada eldeki en iyi kadro ile çıkmak lazım

Öyle de insan kıyamazki yav hazırlık maçında oynatmaya
    Hani hamburgerin her yerini yersin en sona kaldığında önce kenarlarını yersin ortada kalan en bol malzemeli yeri önce iyice sıkıştırıp yersin ya öyle bişey Demba Ba hazırlık maçlarında Ömer'i falan mı kullansak

yıllardır golcü bekliyoruz en azından bi 15 dk izleyelim

Alıntıları Göster
    Yav kafa olarak çok yanlışız bize başarı lazım hazır topçu alalım ne demektir abi. Alacağımız hazır topçu en fazla Lanzini ayarında olur ve Lanzini'den bir gram daha fazla uzamaz. Ama sen Lanzini'yi alırsan şimdi Lanzini olur ama 2 yıl sonra Lanzini'den fazlası olur. Biz bu konularda olaya çok ama çok yanlız bakıyoruz.

En sonra acil başarı lazım diye takımı doldurduklarında 5. olduk. Ve maalesef gerisi gelemedi. Ha bizimkilerin salaklığı falandır orası ayrı ama. Ben her zaman Lanzini'yi tercih ederim. Çünkü önü çok açık adam. Sen Danny'yi alırsın çok ta iyi oynar Danny yalan yok çok yetenekli adam. Ama o Danny sana 3 yıl katkı verir. Sonrasında bedavaya Araplara gider. Ama sen Lanzini'yi alırsan 3 yıl katkı verir. Sonrasında da hiç olmazsa aldığın paraya satarsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shark Power

quote:

Arsenal
    Porto
    Athletic bilbao
    Bayer leverkusen
    Napoli

Ulan keşke Leverkusen veya Bilbao çeksek en makulu onlar gözüküyor.Zaten Arsenal-Porto-Napoli üçlüsü çıkarsa umudu keselim.

Alıntıları Göster
    bizim 10 numaramızda her şeyden önce zeka ve teknik üst düzeyde olmalı. Serbest vuruşlarından ve oyunu çevirebilme özelliğinden karşı defans devamlı tedirgin olmalı.
    Danny hızlı ve biraz teknik ama verdiğim tanıma uymuyor. Riquelme tarzi bir 10 numaraya ihtiyaç var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

quote:

Orijinalden alıntı: Severuslion

Abi ilk 11'e Atiba'yı neden yazıyosunuz? Bu adam son 10 maçtır düşüşte arada bi maçı var. Topu kontrol etmeyi bırak pas veremiyor! Bunu görmemek için neden zorluyorsunuz kendinizi? Adam tam bir el freni! Ayrıca sağbek falan olmaz bu adamdan. Oynadığı maçlarda; Pedro sürekli iki yeri tutmaya çalışıyor hadi bunu geçtim pozisyon almaktan aciz. Tekrar söylüyorum olsa olsa joker olur, as oynadığı her maç sıkıntıdayız demektir.

ironi güzelmiş.

Hocam çok ciddiyim. Umarım ben yanılırım. Belki de çok gözüme batıyor adam ama ben yanıldığımı düşünmüyorum.

• quote:

beyler uefa'ya bu turda elenirsek mi gidiyoruz obur turda elenirsek mi ? ve direk gruplardan mi dahil oluyoruz ?

Feyenoord'a elenirsek Tromsö gibi takımlarla karşılaşmak üzere UEFA Play-offlarına gidiyoruz.Feyenoord'u geçip elenirsek direkt UEFA gruplarından başlıyoruz.Her türlü UEFA'dayız en kötü

Yav kafa olarak çok yanlışız bize başarı lazım hazır topçu alalım ne demektir abi. Alacağımız hazır topçu en fazla Lanzini ayarında olur ve Lanzini'den bir gram daha fazla uzamaz. Ama sen Lanzini'yi alırsan şimdi Lanzini olur ama 2 yıl sonra Lanzini'den fazlası olur. Biz bu konularda olaya çok ama çok yanlız bakıyoruz.

En sonra acil başarı lazım diye takımı doldurduklarında 5. olduk. Ve maalesef gerisi gelemedi. Ha bizimkilerin salaklığı falandır orası ayrı ama. Ben her zaman Lanzini'yi tercih ederim. Çünkü önü çok açık adam. Sen Danny'yi alırsın çok ta iyi oynar Danny yalan yok çok yetenekli adam. Ama o Danny sana 3 yıl katkı verir. Sonrasında bedavaya Araplara gider. Ama sen Lanzini'yi alırsan 3 yıl katkı verir. Sonrasında da hiç olmazsa aldığın paraya satarsın.

hocam o zihniyete cevap vermeye gerek yok boşver. lanzini'nin bize uymayacak ve "şu sebeple olmaz" diyebileceğimiz tek bi yönü bile yok şu an... adı geçenler arasında alabileceğimiz en iyi isim.

• quote:

quote:

Feyenoord'a elenirsek Tromsö gibi takımlarla karşılaşmak üzere UEFA Play-offlarına gidiyoruz.Feyenoord'u geçip elenirsek direkt UEFA gruplarından başlıyoruz.Her türlü UEFA'dayız en kötü

ben uefa'ya daha sıcağım açıkcası... tamam para falan fişmekan şl bize gruplara kalırsak baya şey katar ama şu an bizim şl'ye gitmemiz, tmci öğrencinin "ulan çalışırsam yaparım ne var ki" mantığıyla sayısalı seçmesi durumuyla aynı olur olursa sevinirim, olmazsa da sevinirim... uefa'da bi çeyrek final belki bi yarı final falan çok daha prestij katar bize.

• quote:

Orijinalden alıntı: ByKöpekBalıgı

quote:

Arsenal
    Porto
    Athletic bilbao
    Bayer leverkusen
    Napoli

Ben Arsenal dışındaki rakiplerden çekinmiyorum açıkçası. O dört takımdan hiçbiri sahada bizi ezemez. Ha yine turu geçemeyiz belki ama başabaş oynarız.

Özellikle Porto gelsin isterim, hem kendileriyle önceden bir hesabımız var, hem de malum futbolcunun taraftarlarına en güzel cevabı verme şansı doğar.

• quote:

quote:

hocam o zihniyete cevap vermeye gerek yok boşver. lanzini'nin bize uymayacak ve "şu sebeple olmaz" diyebileceğimiz tek bi yönü bile yok şu an... adı geçenler arasında alabileceğimiz en iyi isim.

Ve zaten bu yaşta 155 profesyonel maça çıkmış böyle adam bulmak kolay değil

• Lawagolem kullanıcısına yanıt
    Hocam Lanzini ye ben de cok sicak bakmiyorum yeteneklerinden filan degil. Yetenekli oldugu cok acik. Ancak ulkemize gelip de kendini gelistirip ustune koyan genc yabanci hatirlamiyorum acikcasi. Beni korkutan bu , yine alicaz ve elimizde patlicak gibi geliyor. Beceremiyoruz ulkece genc yetenekleri gelistirmeyi. Tek cekincem bu ama malesef ulkemizin gercegi bu.

quote:

katılıyorum. Lanzini klübün ileriki yıllardaki hedefleri içinde oldukça uygun görünüyor.

• quote:

quote:

quote:

ben uefa'ya daha sıcağım açıkcası... tamam para falan fişmekan şl bize gruplara kalırsak baya şey katar ama şu an bizim şl'ye gitmemiz, tmci öğrencinin "ulan çalışırsam yaparım ne var ki" mantığıyla sayısalı seçmesi durumuyla aynı olur olursa sevinirim, olmazsa da sevinirim... uefa'da bi çeyrek final belki bi yarı final falan çok daha prestij katar bize.

Orası öyle de Oğuzhan,Veli,Pedro,Ersan,Töre duruma göre Lanzini'nin CL oynaması demek inanılmaz bişey olur.Eğer şansının da yardımıyla çeyrek falan yapabilirsen kurtuluşun olur.Semih bana göre Ersan'dan iyi bi oyuncu değil ama CL faktörüyle rağbet görüyor.Top kulüpler Pedro'yu Oğuzhan'ı Türkiye ligindeki performansı için çok para verip almaz ama CLde ki performansa göre alır.Ben iyi bi savunma takımı olacağımızı düşünüyorum CL'de.Bilic'in turnuva kariyeride parlak sayılır başarılı olabilir.Ha CL'ye gidemezsek üzülmem UEFA'da da iyi işler yapabiliriz ama CL başka

Dipnot:CL alışkanlık haline gelmeli.Her sezon mutlaka gruplara kalacak şekilde hedefler belirlenmeli kişisel görüşüm

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgursum

Hocam Lanzini ye ben de cok sicak bakmiyorum yeteneklerinden filan degil. Yetenekli oldugu cok acik. Ancak ulkemize gelip de kendini gelistirip ustune koyan genc yabanci hatirlamiyorum acikcasi. Beni korkutan bu , yine alicaz ve elimizde patlicak gibi geliyor. Beceremiyoruz ulkece genc yetenekleri gelistirmeyi. Tek cekincem bu ama malesef ulkemizin gercegi bu.

hocam ülkemize yakın tarihte hiç lanzini ayarında bi genç yetenek gelmedi... ben ülkeye gelen genç yetenek de hatırlamıyorum gerçi lanzini arjantin gibi dünyanın en önemli futbol ülkelerinden birinin en önemli 5-6 genç hücumcusundan biri şu an. ben son dönemlerde ülkemize böylesine önemli ve yaşına rağmen bu kadar tecrübeli bi genç geldiğini hatırlamıyorum. ben hala gelmiceğini düşünüyorum gerçi o da ayrı konu... arjantin'den ayrılışı napoli-dortmund vs ayarında bizden 2 tık üstün takımlarla olucaktır.

• 
Sayfa: önceki 10461047104810491050
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.