Şimdi Ara

Head and shoulders 'mı Clear mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
115
Cevap
0
Favori
22.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Boomcu

Hangi şampuanı alırsan al varsa küçük boyunu al.

Öncelikle herkesin saç tipi farklı,buradaki herhangi bir öneri senin saçını mahvedebilirken,bir başkası 10 numara gelebilir.Benim saçlar düz,cansız,mat böyle değişik bir şey.Dün markette Head&Shoulders "Buz Ferahlığı" gördüm.Baktım ismi iddaalı geldi,dedim bu benim kafamı nasıl buz gibi yapacak.Daha önce ferahlatıcı şampuanlar kullandım,çok ta iyiydi,kafam yanıyordu resmen,ama bir süre sonra sanki bağışıklık kazandım,o etkiyi daha fazla hissedemedim.Dün kullandım bu buz ferahlığını ve yeniden o ferahlığı yaşadım.Bu şampuan ile ilgili ilk gün yorumum budur,ama dediğim gibi buradaki herhangi bir şampuan önerisi senin saçını mahvedebilirken,bir başkası 10 numara gelebilir.

edit:yanlış kelime

anlıyorum,bende görmüştüm karar veremedim mentol ferahlığı,spor ferahlığı,elma ferahlığı,buz ferahlığı,klasik bakım ve ipeksi yumuşaklık arasında kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asiruh01 -- 4 Şubat 2014; 14:32:19 >

• Elidor veya h&s komple bakım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masquerade89

Elidor veya h&s komple bakım
    H&S DERİM AMA CLEAR ALCAKSAN KESİNLİKLE MENTOLLÜ ALMA
  • H&s cok daha iyi kepege karsi etkili mentollu olani

• quote:

Orijinalden alıntı: LG OPTIMUS

Neden Clearın mentollüsü iyi değil mi
  • quote:

Anılarım canlandı. Bir keresinde mentollüyle şeyetmiştim, hissetmiyordum o derece
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chequx

H&s cok daha iyi kepege karsi etkili mentollu olani

Hangi mentollüsü ? Buz Ferahlığı,spor ferahlığı,doğal mentol ?
  • Kesinlikle sana tercihim head and shoulders.Çünkü clear aşırı kepek yapıyor.Ben piyasadaki tüm şampuanları denedim ama nafile.Hatta sirke bile döktüm başıma yine olmadı.En sonunda head and shoulders kepeğe karşı aldım.Aloe veralı olanını aldım ama sen istediğini alabilirsin.Şu an da saçımda gram kepek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaddarblue

Kesinlikle sana tercihim head and shoulders.Çünkü clear aşırı kepek yapıyor.Ben piyasadaki tüm şampuanları denedim ama nafile.Hatta sirke bile döktüm başıma yine olmadı.En sonunda head and shoulders kepeğe karşı aldım.Aloe veralı olanını aldım ama sen istediğini alabilirsin.Şu an da saçımda gram kepek yok.
    http://www.clear.com.tr/erkek/clear-men-hizli-stil-2si-1-arada
    Bunu kullanıyorum ben mennunum

• quote:

Orijinalden alıntı: Ölüyen Yürüler

http://www.clear.com.tr/erkek/clear-men-hizli-stil-2si-1-arada
    Bunu kullanıyorum ben mennunum

Alıntıları Göster
    Kepek için moss veya moos adında bir şampuan kullanmıştım, 3-4 yıkamada clear ve h&s'nin fayda etmediği kepek sorunumu çözdü

• quote:

Orijinalden alıntı: pRoDuCTi0n

quote:

Şampuan gözüne girmese bile kokusu gözünü yakıyor . Çok ağır kokusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kepler Laveran

quote:

Orijinalden alıntı: pRoDuCTi0n

quote:

Şampuan gözüne girmese bile kokusu gözünü yakıyor . Çok ağır kokusu.

Alıntıları Göster
    2 yıldır falan clear mentollü kullanıyorum daha öncesinde head and shoulders mentollü kullanıyordum clear açık ara daha iyi tavsiye ederim

• İşin açıkçası ne desek boş kepek-saç dökülmesi olayı kişiden kişiye değişiyor. Bende clear cool sport menthol kepeği iyi derecede azaltmıştı gözle görülür kepek kalmamıştı ama şuan kullandığım bioblas saç kremi içeren şampuan kepeği tamamen sıfıra indirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambocell

İşin açıkçası ne desek boş kepek-saç dökülmesi olayı kişiden kişiye değişiyor. Bende clear cool sport menthol kepeği iyi derecede azaltmıştı gözle görülür kepek kalmamıştı ama şuan kullandığım bioblas saç kremi içeren şampuan kepeği tamamen sıfıra indirdi.
    İki markayı da kullandım Clear cool sport menthol tavsiye ederim.Uzun yıllar sonra kepek sıkıntısından kurtuldum.
  • quote:

İşin açıkçası ne desek boş kepek-saç dökülmesi olayı kişiden kişiye değişiyor. Bende clear cool sport menthol kepeği iyi derecede azaltmıştı gözle görülür kepek kalmamıştı ama şuan kullandığım bioblas saç kremi içeren şampuan kepeği tamamen sıfıra indirdi.
    Ben 2 yıldır clear cool sport menthol kullanıyorum şuan saçımda hiç kepek yok , eskiden aşırı derecede kepek sorunu yaşıyordum kafamı öne eğitip karıştırdığımda aşırı derecede kepek dökülüyordu.
  • HS kepek falan engellemiyor.HS kullanınca saçımdan kar yağdırabiliyorum clear iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Citizen'in Pengueni

HS kepek falan engellemiyor.HS kullanınca saçımdan kar yağdırabiliyorum clear iyidir.

quote:

Orijinalden alıntı: NorveçSomonu

Ben 2 yıldır clear cool sport menthol kullanıyorum şuan saçımda hiç kepek yok , eskiden aşırı derecede kepek sorunu yaşıyordum kafamı öne eğitip karıştırdığımda aşırı derecede kepek dökülüyordu.

quote:

Orijinalden alıntı: YEK

İki markayı da kullandım Clear cool sport menthol tavsiye ederim.Uzun yıllar sonra kepek sıkıntısından kurtuldum.

quote:

Clear cool sport mentollüsünden almıştım 6-7 ay kadar önce 2 ay kullandım duştan çıktıktan sonra baktım hiç kepek yoktu yattım sabah kalktım saçımda kepek dolu,hergün böyle devam etti

clearın yağlı saçlar için serisinide aldım nafile.

• quote:

Orijinalden alıntı: Asiruh01

quote:

HS kepek falan engellemiyor.HS kullanınca saçımdan kar yağdırabiliyorum clear iyidir.

quote:

quote:

quote:

Clear cool sport mentollüsünden almıştım 6-7 ay kadar önce 2 ay kullandım duştan çıktıktan sonra baktım hiç kepek yoktu yattım sabah kalktım saçımda kepek dolu,hergün böyle devam etti

Alıntıları Göster
    tabiki H&S ..... saç dökülmelerine karşı , erkekler için.....

• quote:

Orijinalden alıntı: william thomsen

tabiki H&S ..... saç dökülmelerine karşı , erkekler için.....

Alıntıları Göster
    H&S kullandım. Gayet memnundum. Kepeğe karşı çok etkiliydi. Neredeyse hiç kepek olmuyordu. geçen indirimde olduğu için Clar Man aldım mentollü, keşke almaz olaydım. Kafam kepekten geçilmiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asiruh01

quote:

quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Kepek bende hiç yok.. Ama biraz saç dökülmesi var. Ne önerirsiniz ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.