Şimdi Ara

Birlikte pt kurmak için 4 saglam player aranıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar artık bu gerizekalı insanlardan bıktım. 9 Yıldır dota oynuyorum artık gına geldi bu tiplerden. Adam akıllı bir takım kurmak istiyorum dotayı birlikte onyayabilecegimiz. Katılmak İsteyen arkadaşlarım bana steam nicklerini pm atabilirler bende onları bu şekilde ekleyebilirim. Nickim : Racketeer

Orijinalden alıntı: CAFOz

9 yıldır dota oynayıp beraber girebileceğin 4 tane arkadaş çevren yoksa boşa oynamışsın bunca sene

aynısını demek için girmiştim lel'd

Orijinalden alıntı: AlfaRomeo147

Arkadaş şu dotayı hiç 8 senedir oynayan yok bütün forum 9 senedir oynuyor

made my day

Orijinalden alıntı: AlfaRomeo147

Arkadaş şu dotayı hiç 8 senedir oynayan yok bütün forum 9 senedir oynuyor

31 aralıktan önce gelsen 8 sene, 1 ocakta yıl atladığı için 9 sene oluyor. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prоwler

quote:

9 yıldır dota oynayıp beraber girebileceğin 4 tane arkadaş çevren yoksa boşa oynamışsın bunca sene

Oyundan çevre kurmak marifet değildir. bende ilk çıktığı günden beri oynuyorum. fakat başkaları gibi amaç olarak değil. eğlenmek için oynuyoruz. yaş da 30'a yaklaştı. Boşa oynadığımı düşünmüyorum. Kısacası olmaması normal.

Orijinalden alıntı: KARTALIZMA

quote:

Orijinalden alıntı: Prоwler

quote:

Oyundan çevre kurmak marifet değildir. bende ilk çıktığı günden beri oynuyorum. fakat başkaları gibi amaç olarak değil. eğlenmek için oynuyoruz. yaş da 30'a yaklaştı. Boşa oynadığımı düşünmüyorum. Kısacası olmaması normal.

adam 9 yıldır oynuyor hala oynayacak arkadaşı yok forumdan arıyor demek istediğimiz nokta bu. parti girmezsen boşa oynuyorsun gibi anlamışsınız yine. zaten bir arkadaş var her oyununu başkalarının hatasından kaybettiğini düşünen, parti olarak girenlere free win gözüyle bakan o direk damlamış konuya. otizm kötü bir hastalık.

• Kesinlikle her oyuna başkasının hatalarıyla kaybettiğim gözüyle bakmıyorum. Ama bazı insanlarda var ki dota oynarken bezdiriyor insanı. Adam gibi oynamayıp oyunu bilerek kaybettiren. Kill alamayıp kasamadığı için karşı tarafı feedleyen. Bunlardan bahsediyorum ben bezdim artık hocam.
  • 3 yıldır dota oynuyorum.Oyunda totoyu emanet edebilicek kadar güvendiğim 4 arkadaşım var onlarda internetten tanıdıklarım.Bir 3 tanede birlikte dotaya başladığım arkadaşım var.O yüzden sülalem raad

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silenforce -- 6 Şubat 2014; 13:33:04 >
  • valla ben arkadaşlarım olmadan oynamıyorum. zevk vermıyor tek başına
  • kendi arkadaş çevrem var,acayip rahat ediyorum. Bir defa hiç küfür yok. Türk stream izliyorum,küfür eden edene. Küfüre karşıyım,bu yüzden takımsız kalsam bile tanımadığım küfür eden biriyle ne kadar iyi oynarsa oynasın takım olmam. Sende gerizekalı falan diye girmişsin konuya,eminim küfür eden bir tipsin. Yazılanlar kişiyi tasvip ediyor zaten

Orijinalden alıntı: FearLessGangsTa

kendi arkadaş çevrem var,acayip rahat ediyorum. Bir defa hiç küfür yok. Türk stream izliyorum,küfür eden edene. Küfüre karşıyım,bu yüzden takımsız kalsam bile tanımadığım küfür eden biriyle ne kadar iyi oynarsa oynasın takım olmam. Sende gerizekalı falan diye girmişsin konuya,eminim küfür eden bir tipsin. Yazılanlar kişiyi tasvip ediyor zaten

Hak edene kesinlikle küfür edilir, pubdan girdiğim küfrettiğim kişilerin haddı hesabı yok.
    Pa alan adama tüm takım furyden önce bkb çık, 4 stunner var dememize rağmen fury gitmeye çalıştı, dakika 30-35 civarı fury bitti, 2-10 oynayan bir pa vardı, laftan anlamadığını gördüğümüzde küfrede küfrede adama bkb çıkarttık, 11-13 gibi bir skorla bitirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackVnM

quote:

Orijinalden alıntı: FearLessGangsTa

kendi arkadaş çevrem var,acayip rahat ediyorum. Bir defa hiç küfür yok. Türk stream izliyorum,küfür eden edene. Küfüre karşıyım,bu yüzden takımsız kalsam bile tanımadığım küfür eden biriyle ne kadar iyi oynarsa oynasın takım olmam. Sende gerizekalı falan diye girmişsin konuya,eminim küfür eden bir tipsin. Yazılanlar kişiyi tasvip ediyor zaten

Hak edene kesinlikle küfür edilir, pubdan girdiğim küfrettiğim kişilerin haddı hesabı yok.
    Pa alan adama tüm takım furyden önce bkb çık, 4 stunner var dememize rağmen fury gitmeye çalıştı, dakika 30-35 civarı fury bitti, 2-10 oynayan bir pa vardı, laftan anlamadığını gördüğümüzde küfrede küfrede adama bkb çıkarttık, 11-13 gibi bir skorla bitirdi.

+1 hak edene kesinlikle edilir 0a 16 giden takımımdaki adama üzülme zamanla iyileşirsin dicek halimiz yok...

• emin olun küfür adamın daha iyi oynamasına yardımcı olur

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.