Şimdi Ara

AVG Anti-virüs Programı Güvenilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
13.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben AVG virüs koruyucu kullanıyorum.Bu sabah virüs yakaladı.Virüsü sildim ama yine de AVG'ye güvenebilir miyim?Şuan da virüs hala bilgisayarda olabilir mi?Yoksa başka anti-virüs programlarıyla tekrar kontrol etmeli miyim?Eğer kontrol etmem gerekirse hangi virüs korumasını önerirsiniz?

• Yapay Zekanın Yanıtı

AVG Antivirüs Programı Güvenilir midir?

AVG Antivirüs, dünya çapında milyonlarca kullanıcı tarafından kullanılan popüler bir antivirüs programıdır. Birçok güvenlik firması ve bağımsız test kuruluşu tarafından düzenli olarak test edilmiş ve onaylanmıştır.

AVG Antivirüs'ün Güvenilirliği:

• Bağımsız Testler: AVG Antivirüs, AV-Test, AV-Comparatives ve SE Labs gibi bağımsız test kuruluşları tarafından düzenli olarak üst sıralarda yer almaktadır. Bu testler, virüs tespiti, kötü amaçlı yazılım temizleme ve performans gibi faktörleri değerlendirmektedir.
    • Güvenlik Özellikleri: AVG Antivirüs, gerçek zamanlı tarama, kötü amaçlı yazılım temizleme, kimlik avı koruması ve fidye yazılımı koruması gibi kapsamlı bir güvenlik özellikleri paketi sunar.
    • Kullanıcı Yorumları: AVG Antivirüs, kullanıcılar tarafından genel olarak olumlu yorumlar almaktadır. Kullanıcılar, güvenilirliğinden, kullanım kolaylığından ve müşteri desteğinden memnun kalmaktadır.
    • Ücretsiz Sürümün Güvenilirliği: AVG Antivirüs'ün ücretsiz sürümü bile temel virüs koruması sağlar ve güvenilir bir seçenektir. Ancak, ücretli sürümler daha gelişmiş özellikler ve daha güçlü koruma sunar.

Sonuç:

Bağımsız testler, güvenlik özellikleri, kullanıcı yorumları ve ücretsiz sürümünün güvenilirliği göz önüne alındığında, AVG Antivirüs güvenilir bir antivirüs programı olarak kabul edilebilir. Web sitenizi ve cihazlarınızı zararlı yazılımlardan korumak için iyi bir seçenektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ben Avg Free kullanıyorum. Tek kelime ile müthiş. Yap update ini bak rahatına...
  • avg fena diil aslında ama nod32 veya kasper öneririm...ayrıca her virüs silinecek diye bi şart yok bazıları sisteme yerleşir buna benzer durumlar olur ve tek yolu format olur..hiçbir virüs programı %100 değildir ve hepsinin sildiği virüs sayısı farklıdır..güncellemelerin normalse pek sorun çıkmaz..nod32 kullanıyorum 3 kere güncelliyo günde mesela..virüs programın ne kadar güncellenirse okadar sağlıklıdır...ama dediğim gibi her virüs silinir diye bi şart yok..norton kullanırken 6malware vardı silemedi 3 ay..nod32 kurdum sildi mesela..buna benzer..ama piyasadaki en çok kullanılan antivirüsler nod32 ve kaspersky dır..tbi bu durum kişiye göre değişir
  • Avg yi yaklaşık 1 yıl kullandım. Update dosyaları bayağı sık güncelleniyor, Scan ederken cok yavaş, virus bulma oranı iyi ama iş silmeye gelince vasatın altında. Benim düşünceme göre silme oranı %70 civarında, kalanında silemiyor.
  • AVG kaliteli bir antivirus programı değil,virus datebase i güçlü değil ,Kaspersky vb kaliteli a.virus programları kurarsanız farkı anlarsınız,AVG sistemi yormaz ama öyle uyur ,pek işe yaramıyor
  • şuan da kaspersky yükledim.bi de onunla deneyim içim rahat olsun

edit:harf hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavkar@fb -- 16 Ağustos 2006; 19:04:45 >
  • kaspersky çok başarılı bir antivirüstür tek handikapı scan süresinin uzun olması ve sisteme ağır bir yük olması
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eğer sistemin çok güçlü deilse
    avg
    antivir gibi bedava olanları kullanabilirsin rahatlıkla

eğer sistemin sağlamsa
    daha iyi koruma sağlamak amaçlı
    kaspersky
    f-secure
    mcafee gibi ücretli olanlarıda kullanabilirsin

ama ev kullanıcısı oalrak
    eğer zararlı içeriği olan sitelere girmiosan zaten
    antivirus kurmana bile gerek yok (misal ben) avg yeter de artar
  • Avg İyi Değil ßencede.

Kaspersky Kur. Arkana ßakma ( Gözün Arkada Kalmaz)
  • hiçbir virüs programından %100 verim alamadım. bu meret virüsler hepsini deliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibrkr

hiçbir virüs programından %100 verim alamadım. bu meret virüsler hepsini deliyor.

zaten %100 diye bişey yoktur öyle olsa herhangibir firma kendini ıspatlardı ve herkes onu kullanırdı..ama herkesin girdiği siteler indirdiği programlar farklı o yüzden herkesin tercihi doğal olarak farklı...ancak tekrar söylüyorum..ya kasper ya da nod32 kullanmanızı tavsiye ederim..
  • avg,avast,norton.ccleaner aynı çatı altında diye biliyorum ona göre araştırabilirsiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.