bu oyunda grafikler güzel ama arabayı kontrol etme kısmını fazla gerçekci yapmışlar arabayla viraja girmek için fazla gaz kesme durumundasın... (Demo sunu oynadım ordan bilim ) Diğer tarafları güzel.. Tavsiye ederim
quote:
Orjinalden alıntı: Natural Born Loser
Ya arkadaşlar bu nasıl bir oyun böle yaaTüm ayarlar low'da oynanayayım diyorum gene kasıyor hem de nasıl kasmak akıllara zarar,hayatımda ilk defa böle bi oyunda gördümBaşlığı baştan sona okudum tüm ayarları low'a getirdim gene de kasıyor.Yalnız şunu anlamadım oyunu açarken race configuration iletisi geliyor ordan resolution'ı kaç yapmam gerek,kasma sorunu onu ayarlamadığımdan olabilir mi?
Driverlerı en son ne zaman update ettiniz? 6600 Gt var bende Aresa-51 oyununda kasıyordu driverı güncelledim aynı ayarladar sorunsuz oynuyorum. (o/c yapmadım sadece driver güncelledim)
beyler şu steam ı nasıl hallede bilirim pm den yardım pls produce activasyon key istiyor
Senin elindeki versiyon ile oyunu oynaman mümkün değil image dosyası ile yüklenen versiyonu bulman lazım steam olanı değil.
bir gecemi harcadım indirmeye neyse gidip cd ciden alalım orjinalini
steam ı kuruyor ama oyun kurmuyor hiçbir key filanda istemiyor her kurulum aşiamasında sadece steam kuruyor... ulan
Bu oyunu netten çekmiştim sorunsuz oynuyorum microsoft direksiyonla bir başka oluyor oyun keyfi grafikler süper takılma yok 37 50 fps alıyorum
demosu nasıl bütün pistler varmı ?
quote:
Orjinalden alıntı: musketeer250
demosu nasıl bütün pistler varmı ?
2 araba (Seat León and the BMW 320i) ve bir pist Brands Hatch
Arkadaşlar bende kurdum fakat oyunu açarken
bu hatayı alıyorum ne yapmam gerekiyor
arkadaşlar acil race the wtcc game in cd keyine ihtiyacım var lütfen ..
ya birde image dosyasından kuruom diosunuz anlatabilir misiniz?
quote:
Orjinalden alıntı: janyazgan
daemon tools ile image dosyasını göstereceksin kuruluma başlıyacak...(mount image)...
quote:
Orjinalden alıntı: Pinky_Demon
quote:
Orjinalden alıntı: cfd7a
Güzel oyuna benziyor
Ciddi olamazsın.
quote:
Orjinalden alıntı: STRIPES
quote:
daemon tools ile image dosyasını göstereceksin kuruluma başlıyacak...(mount image)...
galiba versiyonlar farklı benim oyunun cd sinde hem deamon tools yoq hem de yüklediğim halde hiç bir dosya deamon toolsa uymuyo dediğiniz image dosyası yoq sifre bulmam lazım yardımlarınız için teşekkürler cd key bulursanız ve söylerseniz sevinirim
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: STRIPES
quote:
galiba versiyonlar farklı benim oyunun cd sinde hem deamon tools yoq hem de yüklediğim halde hiç bir dosya deamon toolsa uymuyo dediğiniz image dosyası yoq sifre bulmam lazım yardımlarınız için teşekkürler cd key bulursanız ve söylerseniz sevinirim
dostum çok aradım ama bulamadım...bende çok oldu kuralı sordumu sormadımı unuttum cd key...indirdiğim dosyada da yok cd key i....ama bulursam sana pm atarım...
eywallah kardesim bende bulursam sana pm atarım
ya deliricem beyler ne olursunuz orjinal oyunu olan veya cd keyi bulan pm atsın lütfen (karsılığında yapabildiğim şeyleri yapabilirimlütfennnnnnnnnnnnnnnnn
şşimdiiiiii bu oyun çıktımı cıktıysa angarada nerde bulablirim corsan olarak sitede yamak yassaksa lütfen bilen kişiler pm atabilrlerse sevinirim şincikten ilgulendiğiniz içun teşkür ederim saolunn