Şimdi Ara

TASCO TWIN SHOCK CONTROLLER ALDIM Ve (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Orjinal wii classic controller getirtmiştim amerikadan.. hiç bir sorun çıkmadı maşallah.. tak oyna, hiç bir ayar vs yapmıyorsun.. c.controller destekleyen her oyunda çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolF-EyE -- 17 Şubat 2014; 12:10:24 >
  • www.BuyInCoins.com sitesinden 28 ocakta almıştım. bugün 1 mart. yani 29 gün oldu. yarın pazar. dolaba su koydum pazartesi gününe kadar dokunmucam. pazartesi günüde gelmezsse suyu fondip yapıcam :)

Orijinalden alıntı: djfancy07

Merhaba arkadaslar . futbol oyununda kullanmak için TWIN SHOCK CONTROLLER sahibinden.com dan sıfır ama alet çalışmıyor. ışıkları yanıyor ama nafile bütün tuşlarına bastım hiç bişey yapmıyor ben nerde hata yapıyor olabilirim ?

üzerinde gelen bir kağıtta yazan yazı şu şekilde

Game Pad for W controller
    oyun kolu for W controlleer
    KULLANIM KILAVUZU
    Geçerli olduğu Modeller
    TASCO
    MODEL : W-Ü-038 / HYS-W035A / HYS-W175 / WÜ-038
    W Oyun Controller

Dikkat aşağıdaki işlemleri yaparken oyun konsoluunun açık olması gerekmektedir
    * Bu aksesuar oyun kolları W oyunlarını daha rahat oynamak için üretilmiştir

* Oyun kollarınızda bulunan W controller için olan bağlayıcı üzerindeki ok yukarı gelecek şekilde tutun ve consoldaki Game Pad girişine yerleştirin. Oyun kolunuz kulllanıma hazır hale gelmiş olacaktır. Game Pad üzerinde bululnan bütün tuşlar faaldir.

* Oynanacak oyuna göre tuşların özellikleri değişebilir.

İYİ OYUNLAR

Buyurun ceneza namazına

Resim için tıklayın
    http://resim.bidepo.com...OCK-PLAYER982633970.jpg

usta dün akşam benimde amerikadan orjinal nintendo wii motion inside wiimote'um geldi

ve aynı sorun bende de oldu, yani çalışmadı

şöyle, ilk ekran geldiğinde tanıyor, 2. ışık yanıyor.. homebrew!e geçince tüm ışıklar yanıp sönmeye başlıyor

o kadar yabancı site gezdim bir tane akıllı sonucu bulamamış... yine çözümü ben buldum

şimdi eğer wiimotu cihaz ilk açıldığında siyah ekran beyaz yazılarda tanıtabildiysen (çok basit normal sync yapıyorsun tanyor) homebrew a geçmeden önce wiimoteun pillerini çıakrt (2. den bahsediyorum tabi, 1.ye hiçbirşey yapmıyorsun)

oyunu aç

2 players kısmını seç

seçtikten sonra wiimoteun pillerini tak

sorunsuz çalışacaktır

inan bana bu çözümü hiçbir sitede bulamadım

şimdi de ben senden bir yardım istiyorum.. tasco'yu kullan ve bana kalitesinden bahset.. çünkü wii gamepad almayı düşünüyorum.. ya 2 ay sonra yine amerikadan getirtecem, yada bizde satılan tascolarda bir tane alıcam.. eğer kalite aynı ise ve sorunsuz ise tabi

cevabını bekliyorum

• WolF-EyE kullanıcısına yanıt
    alma sebebim futbol maçı oynamaktı. malesef bazı oyunlarda açılıyor sadece her oyunda olmuyor. ben futbol oynadığımdan dolayı sadece hiç kullanmadım ama deneme amaçlı bi kaç tane oyunda denedim. çok başarılı yapmışlar çin malı olmasına rağmen. tavsiye ederim.
  • 12 mart 2014 . 28 ocakta aldığımwww.buyincoins.com sitesinden aldığım ürün ne geldi ne gördü. ne arayan oldu ne soran. arkadaslar böyle sitelerden uzak durmak gerekiyor. gidin orjinal ürün alın. artık bu saatten sonra gelsede istemem :)
  • Site yollamıştır ama ne oluyorsa bizim burada oluyor. Neyse fazla detaya girmedim anlayan anlamıştır. Tracking number vermeyen sitelerden mümkün olduğunca uzak duruyorum. Kimin eli kimin cebinde belli olmuyor sonra burada...

Orijinalden alıntı: FBkaan34

sen Wii pad Twin Shock nereden ve ne kadara aldın

2 adet 32 tl + 3.5 tl kargo 1.5 tl kargocuya bahşiş

toplam 37 tl ;)

internet üzerinden aldım.

not: şuana kadar deneme haricinde henüz kullanmadım. çünkü ben futboldan başka bişey oynamıyorum. eğer istersen paketleriyle birlikte aynı fiyata kargolayabilirim. 3 dakika bile kullanılmadı....
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.