Şimdi Ara

CS GO Rütbe Düşme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
21.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim 4 çizgi arkadada 1 tane çizgi rütbem vardı adını hatırlamıyorum tam :D sonra bi operasyon bravo odasnıa girdim rekabetci kötüde oynamıyorum her el 1.2. en kötü 3. bitiriyorum. bi girdim rütbem düşmüş nasıl olur :?

• Oyunu kaybettiysen düşmüşsündür. İstersen her oyun 60 adam vur, Win-Loss oranınla alakalı level atlar ya da düşersin.
  • win lose a göre düşüyor.Çok sinir bozucu bişey .O yüzden random girmeyeceksin kaybetmemek için.Sürekli oynadığın bir ekibin olacak,öyle gireceksin.
  • Sağolun peki bunların bi ortalamasına göre rütbe sıralaması varmı ? Mesela win ve loselar 600 fark olursa 1 yıldız oluyosun gibi ?
  • 3 maç arka arkaya kaybedersen veya csgo rekabetçiden süreli ban yersen düşer . iyi oyunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonVitoCarleone

3 maç arka arkaya kaybedersen veya csgo rekabetçiden süreli ban yersen düşer . iyi oyunlar

Tesekkürler peki 3 mac üst üste kazanırsam ? :D rütbe atlarmıyım ?
  • erencems1 kullanıcısına yanıt
    şöyle söyleyim bu benim bildiğim bazı levellerda 5 maça kadar çıkıyor yanlız arka arkaya maçlar kazanırsan ( kaybetmeden) 14 maçta çift ak oluyor tam rank 'ın adını hatırlayamadım.ayrıca arka arkaya galibiyet aldıktan sonra beraberlikler yenilgi sayılmadığı için beraberlikle de rütbe atlayabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs go sebepsiz oyunda atılma
    7 yıl önce açıldı
    cs go hile arttı mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tesekkürler bir deneyeyim.
  • ben isteyerek rütbe düşmek istiyorum, 4 silverdakiler zorluyor 2 silvera hemen nasıl düşebilirim maç kaybetmeye uğraşmadan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: airfield

ben isteyerek rütbe düşmek istiyorum, 4 silverdakiler zorluyor 2 silvera hemen nasıl düşebilirim maç kaybetmeye uğraşmadan?

Ayni kafadan istiyorum
  • quote:

ben isteyerek rütbe düşmek istiyorum, 4 silverdakiler zorluyor 2 silvera hemen nasıl düşebilirim maç kaybetmeye uğraşmadan?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya sacma olan biri bu biri de karsiya gelen adamda playtime in hic etkisi olmamasi adam 1200 saat oynamis gold 3 benim takimda 60 saat gold 3 adam var bu ikisi ayni olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: DonVitoCarleone

3 maç arka arkaya kaybedersen veya csgo rekabetçiden süreli ban yersen düşer . iyi oyunlar

master eagle da 3 maç değil 6. kayıptan sonra rütbe düştüm. onun kayıp sayısı ile alakası yok. aldıgın puan ile alakası var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jASPER1US

quote:

Ayni kafadan istiyorum

Silver elite oldum, Silver 3ten daha rahat oynuyorum nedense.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.