Şimdi Ara

erkek ünlülerin saç modelleri nasıl yapılır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
2
Favori
3.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Prison-Break

quote:

Orijinalden alıntı: MoonDeath

Kaliteli sampuan dedigi 20-30 tll ik. Zaten pahalı şampuan yok max o kadar ayrıca adamın saç tipi iyi yani ne yapsa güzel olacak. Fön çekip waxlamıs . İyi bir wax al osis axe filan

Senin bilmedigin cok kaliteli sampuanlar var hocam
    Orn.
    http://www.kozmetikfiyatlari.com/sac-bakimi/kerastase/sampuan/

Konuyu acan arkadasa gelicek olursam da ,hocam o unluler senin benim gibi ayda bir gitmiyor kuafore , onlarin ozel kuaforleri bile olabiliyor ve nerdeyse her hafta gider bakim yaptirirlar , ve kesimleride cok iyi olur , sen saclarin o sekle gelmesini sadece urunlere bagliyorsun ama sac kesimi hepsinden daha onemli , tabi bunu bakim ve kaliteli urunlerle de destekleyince ortaya boyle seyler cikiyor..Ayrica sacin genetik yapisida onemli , kalas gibi saclara ne yaparsan yap o hale gelmez,yani kisaca sansli olucaksin hocam

noktayı koymuşşun teşekkürler :D

• quote:

Orijinalden alıntı: izmirlee2002

quote:

Orijinalden alıntı: Amorcalient

Uçan saç seyrek saçtır sıkı saçı olan bir insanın saçları uçmaz

aynen onu bende düşündüm en mantıklısı o peki nasıl saçımızı daha seyreltebiliriz bu konudada bi açıklama yaparsan çok sevinirim ara makasın dibine vuruyom berberde ama nafile :D millet sık ister bende seyrek istiyom

Vay arkadaş ben seyrekliğinden yakınıyorum sen ise seyrek istiyorsun. Saçlarım genetik olarak seyrek tek tek kökleri bile sayabilirsin o derece. Kendini bu halde görseydin emin ol seyrek saç istemezdin

• quote:

Orijinalden alıntı: izmirlee2002

quote:

Orijinalden alıntı: kesadam

Kuaforleri cok iyi bunlarin youtubeda arat bir tane adam futbolcularin sac tarzini fln yapiyordu her sey kuafirde bitiyor

bu ara makası nasıl anlatsamda berbere tam istediğim gibi özgür yapsa şu saçlarımı :D

Mahalle berberine gitmemekle basla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.