Şimdi Ara

SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN (249. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.811
Cevap
96
Favori
307.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Markelas

Dediklerinizi yaptım, herhangi bir çözüme ulaşamadım.
    Merhabalar,

Samsung servisinden konu ile ilgili herhangi bir bilgi alabildiniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuxedo

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Sayın @TARDIS,

Görüşleriniz bizler için her zaman değerlidir. Buradaki yazışmalarınızı yetkili Neffos birimimize ileteceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TP-Link Türkiye

Merhabalar ;

Çoklu priz üzerinden ürünün kullanımını sağlarsanız sorunlar meydana gelecektir. Direkt olarak priz özellikli ürünlerimizi tercih etmeniz tavsiye edilmektedir.

Binanızda ki elektrik yapısını inceleterek Tek faz mı yoksa 3 faz mı olup olmadığını kontrol ettirmeniz gerekmektedir. Tek faz ise sorunsuz kullanabilirsiniz.Bu konuda bizler bir yorum yapamayız ölçüm yaptırmanız gerekmektedir.

Cihaz üzerine dilediğiniz şekilde elektrikli cihaz bağlayabilirsiniz. Sorun yaşamayacaksınız.

Saygılarımızla

Alıntıları Göster
    TP-Link TL-PA7010P KIT Kablolu AV2 1000 Mbps Gigabit Priz Soketli Powerline Kit

Bu ürünü satın aldım ve tüm sorunlarım çözüldü.
    Uzatma priz ile de denedim aynen çalışıyor.

İlginiz için çok teşekkürler.

• "TP-LINK RE500 AC1900 WIFI RANGE EXTENDER" bu ürünün fiyatı n.11 adlı mağazada an itibariyle 1058₺
    (https://urun.n11.com/access-point-router/tp-link-re500-ac1900-wifi-range-extender-P241438285?gclid=EAIaIQobChMIp-nLvdzR3AIVBeaaCh19HAMlEAkYBiABEgKv3_D_BwE)

tabi ucuz olan fiyatlar da var. en ucuzu 551,90₺ neyse. şimdi ben diyelim ki bu ürünü n11' den 1058₺' ye satın aldım. ürün 1 hafta içinde bozuldu veya bozdum. servise gönderdim ve servis ürün değişimi dedi. ben de hayır dedim ve para iadesi istedim. bu durumda benim alacağım iade tutarı ne olur? tp-link bu durumda nasıl bir yol izler merak ettim.
  • internet için sadece ethernet girişi olan uydu cihazım var. Modem başka odada, kablo çekemem. TP-link wa5110g access point ile kablosuz sinyali alıp ethernet portundan uyduya bağlamak istiyorum. Yani kablosuz interneti kabloluya çevirecek. Şu sayfalardan yararlanarak client mod'da denedim olmadı.
    www.tp-link.com
    How to configure my TL-WA5110G or TL-WA5210G to work on Client Mode | TP-Link Türkiye
    https://www.tp-link.com/tr/faq-318.html

www.tp-link.com
    How to setup TL-WA5110G,TL-WA901NDv1&v2,TL-WA801NDv1,TL-WA701ND v1 as Client | TP-Link Türkiye
    https://www.tp-link.com/tr/faq-288.html

Bridge denemedim, sadece wep şifre kabul ediyor, wpa olmuyor.

Modemimin IP'si 192.168.1.1 . AP IP'si 192.168.1.254 . AP'nin IP'sini ne yaptıysam internete çıkamadım. Kısa süreliğine bağlansam bile kapatıp açınca koptu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barsoy -- 4 Ağustos 2018; 16:3:10 >

• Superonline fiber internet kullanıcısıyım. Verdikleri modem Huawei HG253. Modemin kablosuz bağlantısı çok kötü. Sürekli kopmalar oluyor ve stabil bağlantı sağlayamıyorum. Kablolu bağlantı ile hiçbir sıkıntı yok. Modemin kablosuz özelliğini ayarlarından kapatıp, kablo ile bir access point bağlamak ve evin heryerinde sorunsuz kablosuz internet keyfi yaşamak istiyorum. Hangi modeli önerirsiniz? Evim 130 m2 ve access point'i evin tam ortasına koyacağım.
    "TP-Link EAP245 AC1750" çok mu abartı olur?
    Sadece 25 mbit lik internetimi cep telefonumdan yahut dizüstü bilgisayarımdan kullanıyorum. Dosya transferi gibi şeyler yapmıyorum.
  • The souls migration kullanıcısına yanıt
    Merhabalar ;

Satın aldığınız fatura fiyatına göre işlem yapılmaktadır. Ayrıca satın aldıktan sonra garanti süresini sorgulanması adına satıcı firmaya bilgi veriniz.

Saygılarımızla
  • barsoy kullanıcısına yanıt
    Merhabalar ;

Kurulum ile ilgili olarak aşağıdaki link üzerinden ürününüzün kurulumunu gerçekleştirebilirsiniz.

Kurulum TL-WA5110G Client

Saygılarımızla
  • scot kullanıcısına yanıt
    Merhabalar;

Belirtmiş olduğunuz yapıya uygun olarak aşağıdaki link üzerinden ürünlerimizi inceleyebilirsiniz.

Kablosuz Router

Saygılarımızla
  • TP-Link Türkiye kullanıcısına yanıt
    Merhaba, neden access point önermediniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TP-Link Türkiye

Merhabalar ;

Kurulum ile ilgili olarak aşağıdaki link üzerinden ürününüzün kurulumunu gerçekleştirebilirsiniz.

Kurulum TL-WA5110G Client

Saygılarımızla
    Bu videoda benim verdiğim linklerden faklı birşey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • barsoy kullanıcısına yanıt
    Merhabalar ;

PM yoluyla iletişim bilgilerinizi iletebilirseniz. Tarafınıza dönüş sağlanarak yardımcı olunacaktır.

Saygılarımızla
  • scot kullanıcısına yanıt
    Merhabalar ;

Access Point ve Wireless Router ürünlerinde Access Point Mode özelliğini taşımaktadır. Kablolu interneti kablosuza çevirmek için genel olarak performans ve ileriye dönük olarak cihaz arkasında bulunan ethernet portların fazlalığının değerlendirilmesi adına Wireless Router cihazları tavsiye edilmektedir.

Saygılarımızla
  • Merhaba 6 koridoru olan 3 katlı bir iş yerinde kablosuz ağ kurmak istiyoruz. Her koridora bir cihaz gelecek şekilde tüm cihazların şifreleri ve kablosuz ağ ismi aynı olacak ve kişi hangi kata çıkarsa çıksın tekrar şifre girmesine gerek kalmayacak şekilde bir ağ istiyoruz.Bunun için modem router acces point hangi cihazı almamız lazım? varsa tp-link ürünlerinden hangisi işimizi görür? Şimdiden teşekkür ederim.
  • StKraL S kullanıcısına yanıt
    Merhabalar ;

Projenizin detayları ile ilgili olarak bilgi vermek adına iletişim bilgilerinizi ve projenizi project.tr@tp-link.com adresimize iletebilir misiniz ?
  • 300Mbps Wireless N Gigabit VDSL2 Modem Router

Kullanıyorum evimizde 5 telefon ve bir bilgisayar var tüm kotayı gereksiz telefonlar kullanıyor, telefonlara kota koymak istiyorum bunu nasıl yapabilirim.
  •  SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN

Merhaba 1 nolu ev ile 2 nolu ev resimde göründügü gibi birbirine bağlıdır

ıp otomatik atıyor
    1 nolu ev sebekeden interneti alıp 2 nolu ev ile paylaşıyor
    2 nolu evdeki yazıcı paylaşıma acık
    heriki evde ev grubu (mindows ag türü)
    ag bulma yazıcı vs paylaşımlar acık her ikisininde

olay su 2 nolu evdeki yazıcı bir nolu evden görünmedigi gibi 1 nolu evdeki netgear cihazıda 2 nolu evden görünmüyor

1 ve 2 nolu evdeki vihazlar sadece bulundukları evde gözüküyor

benim istedigim yazıcı ve netgear dahil 2 evde ag üzerinden birbirini görebilmesi ve birbirleri arasında dosya paylaşabilmeleri

5 ghz cihazlar 192,168,0 ... ıp alıyor ortalama 50 mb internet hız verebiliyor

ne yapmalıyım sizce

• quote:

Orijinalden alıntı: DJWORD

SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN

Merhaba 1 nolu ev ile 2 nolu ev resimde göründügü gibi birbirine bağlıdır

ıp otomatik atıyor
    1 nolu ev sebekeden interneti alıp 2 nolu ev ile paylaşıyor
    2 nolu evdeki yazıcı paylaşıma acık
    heriki evde ev grubu (mindows ag türü)
    ag bulma yazıcı vs paylaşımlar acık her ikisininde

olay su 2 nolu evdeki yazıcı bir nolu evden görünmedigi gibi 1 nolu evdeki netgear cihazıda 2 nolu evden görünmüyor

1 ve 2 nolu evdeki vihazlar sadece bulundukları evde gözüküyor

benim istedigim yazıcı ve netgear dahil 2 evde ag üzerinden birbirini görebilmesi ve birbirleri arasında dosya paylaşabilmeleri

5 ghz cihazlar 192,168,0 ... ıp alıyor ortalama 50 mb internet hız verebiliyor

ne yapmalıyım sizce
    görmeme sebebi aynı blok ip de olmamaları
    bütün cihazlar ana modem ip bloğunda olmalı
    varsayılan ağ geçidi ve birinci dns modem ip olmalı

• yücel52 kullanıcısına yanıt
    statik ıp mi kullanmak gerekli çünkü 2 evdeki tplink moden otomatik kendisi veriyor 192,168,1... diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: DJWORD

statik ıp mi kullanmak gerekli çünkü 2 evdeki tplink moden otomatik kendisi veriyor 192,168,1... diye
    Aynen

Modem ip aralığında bütün cihazlar statik ip olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.