Şimdi Ara

Superonline geçeceğiz sorularım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Superonline 25 mbit fiber 3lük diye bir kampanya var, geçmek istediğim paket bu. Ancak aklıma takılan bir konu var. Şu an kullandığım internet uydunet 1 mbit. Online oyun oynarken (league of legends, cs:go vb) evde başka biri internete bağlandığında kesinlikle ping yükseliyordu. Oynanmaz hale geliyordu. 25 mbit e geçtiğimizde de evde 2-3 kişi internete bağlandığımızda aynı ping problemini yaşar mıyım?

Ayrıca 75 gb akk yi kesinlikle aşarız gibime geliyor. Aştıktan sonra 3 mbit oluyormuş, bu hızla ping durumu 2 kişi bağlanınca nasıl olur?

• kablolu baglanırsanız çokta sorun olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: faststyla94

kablolu baglanırsanız çokta sorun olmaz

kablolu bağlanmayı düşünüyorum, fakat şu an için kablosuz önemli benim için.
  • orasını bilemiyorum bu dönemde hg253s ve tilgin router dagıtıyolar kullanıcı yorumları daha önemli
  • yukarı
  • Hocam fiberde olunca ister istemez kota aşılıyor fiber3 lük paketteyiz, kardeşimle o wifi ben kablolu kullanıyoruz, ttnet den bu konuda çok çekmiştk donma konusunda. Hız düştükten sonra deneme fırsatım olmadı ama düşmeden önce bayağı farkediyosun farkı, ama şöyle söyleyim hız düşse bile youtube den 1080p film izlerken takılma yaşamadım. Fiber ayrı bi dünya gerçekten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafonenet yetkilisi var mı ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.