Şimdi Ara

Amazon.com'dan PS Plus almak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıktada dediğim gibi amazon.com'dan plus üyelik almak istiyorum fakat aşağıdaki uyarıyı veriyor..

Online Game Codes are only available to US customers
    We apologize for any inconvenience this may cause you. Please continue shopping on the Amazon.com home page.

Sadece Amerika müşterilerine dijital kod veriyorlarmış fakat burdan alan arkadaşlar olmuştu Black Friday dönemi vs.. Bu yeni bir uygulamamı? Nasıl Plus üyelik alabiliriz burdan yeniden?

• quote:

Orijinalden alıntı: Beavis®

Merhaba arkadaşlar,

Başlıktada dediğim gibi amazon.com'dan plus üyelik almak istiyorum fakat aşağıdaki uyarıyı veriyor..

Online Game Codes are only available to US customers
    We apologize for any inconvenience this may cause you. Please continue shopping on the Amazon.com home page.

Sadece Amerika müşterilerine dijital kod veriyorlarmış fakat burdan alan arkadaşlar olmuştu Black Friday dönemi vs.. Bu yeni bir uygulamamı? Nasıl Plus üyelik alabiliriz burdan yeniden?

Arkadasim amazon uyeligini ilk yaparken ulkeni abd ve posta kodu dogru olan bir eyaletten yapman lazim. Bu sekilde bilgilerin dogru olursa ilk isin psn plus almak olsun. Sonrasinda eger ps4 filan almak istersen turkiye aderesini eklersin. Alisveris yaparken de sana adres secimi yapma izni veriyor. Usa psn digital kodlari alirken amerika adresini sececen her seferinde. Kutulu oyun aksesuar yada konsol icinse turkiye adresini sececen ödeme aninda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• lazurat L kullanıcısına yanıt
    Anladım. Açıklama için teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    --USA PSN Plus ve Oyun almak--
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.