Şimdi Ara

Kargo takibi Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM) (131. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.144
Cevap
102
Favori
640.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    teşekkür ettim saolun
  • aynen öyle telefon mu?
  • complete_ kardes telefon ?sizce son durum nedir ne olmustur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mMaTRaXx -- 10 Temmuz 2015; 14:33:55 >
  • kurtuluşu yok geçmiş olsun..nerden aldın umarım paypal v.s. kullandın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 10 Temmuz 2015; 15:24:57 >
  • Arkadaşlar Singapur postla 4 gün önce kargolanan ürünümün track bilgisi çıkmıyor sizce sebebi ne olabilir bilen varmı
  •  Kargo takibi Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)

benim durum bu içerik 7" sim kart girişi olmayan tablet var... sizce durum nedir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • complete_ kullanıcısına yanıt
    focalprice tan almıstım kutu 450 gr gozukuyo paypal kullanmıstım.aradım ukim i salı gunu belli olur diyor daha belli olmmamıs.cıkmadık candan umit kesilmez
    .
  • mMaTRaXx M kullanıcısına yanıt
    İsim gram falan girildiyse ve içinde telefon varsa hiç umudun olmasın.
  • anldrms34 kullanıcısına yanıt
    Singapur post için normal. Şuradan bir dene ,
  • geliyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zkurt86

Singapur post için normal. Şuradan bir dene ,http://en.4px.com/index.php?option=com_tracking4px

Hocam kralsınız çok detaylı bilgi çıkmadı ama en azından destination tr falan yazıyor içim rahatladı çok sağolun
  •  Kargo takibi Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)

Merhaba,

Benim gönderi Turkiye sınırları içine girdi. Ne zaman ulaşır, akibetini kestirmek için henüz erken mi sizce ?
     Kargo takibi Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)

• u kimde en son zimmete alındı ibaresi geciyor.kesin kaldımı.kac gunde geri doner focalprice da parayı geri almak icin nasıl bir yol izlemeliyim.
  • İSTANBUL(AVR), İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM, ZEYTİNBURNU, PTT İşyerine Geldi
    İSTANBUL(AVR), İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM, BAKIRKÖY, PTT İşyerine Girdi,
    Gümrüğe Sevk Edildi

ukim girmiş şimdi ben tablet faturasını fakslarsam ,sizce memurun kafasına gore belirleyeceği gümrük vergisinden kurtarabilir miyim , zaten tablet 84$ paypal fatura gondermem yeterli mi, birde faks numarasını yazar mısınız , daha önce aldığım tablet bulunduğum ilde gümrük muamelesi ne tabi tutuldu ,o zaman gümrük sunum ücreti dışında ödeme yapmamıştım.

• imhiret kullanıcısına yanıt
    ürün fiyat yansıtılip şehrinize geldikten sonra gerek gördüğünüzde fatura ile itiraz edebilirsiniz.şuan telefonlari bile açmıyorlar iken faksla uğraşacaklarini hiç sanmıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ksph K kullanıcısına yanıt
    henüz erken

• sağolsun şurdan telefon aldım aha da resmi diyerek milleti heveslendiriyor forumdakiler ama bilmiyorlar ki arada 1 tane geçiyor,geri dönüş hareketleri başlayınca paypal dan dispute aç NL post ile geldi sanırım türkiye dışındaki hareketleri izleyemeyeceksin biraz zaman alacak para iaden...
  • quote:

Orijinalden alıntı: complete_

sağolsun şurdan telefon aldım aha da resmi diyerek milleti heveslendiriyor forumdakiler ama bilmiyorlar ki arada 1 tane geçiyor,geri dönüş hareketleri başlayınca paypal dan dispute aç NL post ile geldi sanırım türkiye dışındaki hareketleri izleyemeyeceksin biraz zaman alacak para iaden...

aynen bu bölümde kadrolu maaşlı elemanlar var sanırsın, çok nadir arada bir giriyom konuya bakıyom aynı adamlarr gece gündüz hep sabit..
    veriyolar gazı millete ondan sonra uğraş dur:)

• powerbank almistim. dun gumrukten sonra ptt bakirkoye sevk edildi yaziyordu baktim bugun o ibareyi silmisler gumrukte yaziyor su an. niye boyle yaptilar acaba

• Bana da birebir aynısı oldu bugün. Yarını bekliyorum, bakalım ne yazacak... Pazar günü ptt işyerinden geri alacak değiller ya. Bence sistem hatası. Yarin düzelir belki, ben de hem ptt'den hem de 17track'dan bakıyorum.

• 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.