Şimdi Ara

Assassin's Creed: Unity (2014) [ANA KONU] (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.182
Cevap
11
Favori
85.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: muccos

quote:

Orijinalden alıntı: Connor-

quote:

quote:

Rougede Connor olmayacakmı ? bune rezillik ya nolacak connora

Rogue'da Connor olamaz.Çünkü o yıllarda Connor daha doğmadı.Ne olacak yazmışsın.Bitti Connor devri.

Ezioyu video ile gostermislerdi connoru gosterirlermi

Video derken Ac:Embers'dan mı bahsediyorsunuz?

Olumu felan acaba connora noldu diyorum aciklamazlarmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Rougede Connor olmayacakmı ? bune rezillik ya nolacak connora

Rogue'da Connor olamaz.Çünkü o yıllarda Connor daha doğmadı.Ne olacak yazmışsın.Bitti Connor devri.

Ezioyu video ile gostermislerdi connoru gosterirlermi

Video derken Ac:Embers'dan mı bahsediyorsunuz?

Olumu felan acaba connora noldu diyorum aciklamazlarmi ?

Bilmiyorum.Bazıları Unity'de gözükecek diyor ama ne kadar doğu bilemem.

• Unity aslında Connor'a dönem olarak bata uygun hatta Lafayette'in davetini de düşünürsek gayet de mümkün Connor'ı master assassin olarak görmek. Hatta olacağını iddia edenler var ama benim fikrime göre Unity de olmayacak. Çünkü Arno'nun bir ustasının olmadığı söylendi -hatta bu yüzden Arno'nun Eagle Vision'u daha vahşi olacakmış.-. Bu durumda Connor'ın oyunda olmasının çok bir manası kalmıyor. Ayrıca Adewale'nin torunu Eseosa ile 1804'te iletişim kuruyor Connor. Ki bu yıl Connor'ın hayatta olduğu bilinen en son yıl. Bence de bir şekilde bitirirler Connor'ın hikayesini de çünkü her karakterin illaki bir sonu oldu(oyunda görmesek bile farklı yapımlarda). Belki de Unity'deki rift modelarda görürüz. Belki de animasyon yaparlar yine. Belki de ileri bir oyunda görürüz tıpkı Altair gibi.

• Co-op görevlerinin tek başına yapıldığı zaman çok daha zorlayıcı olacağı söylenmişti.Bazı görevleri tek başıma yapmayı deneyebilirim o yüzden malum özellikle son iki oyunda çok basitleşmişti her şey
  • fragmanın abonesi oldum adeta günde 3 öğün izliyorum pc'ye bi an önce gelir umarım
  • Yeni video yayınlandı
  • Videoda çalan şarkı:
    Seinabo Sey-Pistols At Dawn

• artık bilgisayar kaldırmıyor görüntüler çok kaliteli
  • Acaba sistemimin Ultra-High arasında bir şansı varmı ? Varsa alcam yoksa yok :)

sistemim
    Ram:8gb 1866mhz
    işlemci:i5 3570k 3,40 ghz
    ekran kartı:Amd Redeon Hd 7970 Nvıdıa'nın yeni nesil kartları cıktığında rafa kalkıyor ;)
    W7 64bit
  • sabırsızlıkla bekliyorum.yalnız karakteri görmeden oynamadan sevdim nedense.İsmide hoşuma gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: lslaughter

Acaba sistemimin Ultra-High arasında bir şansı varmı ? Varsa alcam yoksa yok :)

sistemim
    Ram:8gb 1866mhz
    işlemci:i5 3570k 3,40 ghz
    ekran kartı:Amd Redeon Hd 7970 Nvıdıa'nın yeni nesil kartları cıktığında rafa kalkıyor ;)
    W7 64bit

Bence her türlü alır hocam, içiniz rahat olsun.
  • Bir önceki Oyun içinde böyle diyorlardı :) Bir önceki oyunu korsan oynadım belki sebebi buydu bilemiyorum ama bunu Co-op ve multi kısmı sayasında orijınal alcaz artık
  • Benim eski bilgisayarin gt635m ekran karti bile kaldiriyodu hocam, low falan idare ediyodum. Ben de korsan oynadim ama bu ciktiginda gercekten guzel olursa paraya kiyip alacagim nasipse

• Nasip nasip :) Parayı kıycaz gibi duruyor :)

Bir önceki oyunda Hart-ultra arası oynuyordum ormanlık alanlar beni öldürüyordu :) ormanlık alana girdiğimde Ayarları Med-Hart a çekiyordum bunuda korsandan kaynaklandığını düşünüyorum inş bu oyunda böyle birşey olmaz orijinal alcaz inş istediğim ayarlarda akıcı olur.

• Assassin Creed Unity Season Pass ile ek içerikle sekiz saatlik iki yeni maceralara götürüyor olacak

Assassin Creed Unity - Dead Kings & Assassin Creed Chronicles: China

https://www.youtube.com/watch?v=Bk-TvOZeD0I
  • Experience adlı video serisinin ikinci bölümü yayınlandı.Bu bölümde karakter özelleştirmesi ve co-op oynanışı tanıtılıyor.
  • Çok açıklayıcı bir video, oyunun mekanikleri iyice belli olmaya başladı. Serinin eski oyuncuları olarak, eski oyunlardan aldığımız benzersiz deneyimi bir kenara bırakırsak; serinin tartışmasız en iyi oyunu olacağını şimdiden söyleyebilirim.

@Romulus
  • ANDREI kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum, bunu da bir iki tane basit mekanik ekleyerek yaptılar. 5. oyundaki mekanikleri 3. oyunda kullanmaya başlamaları lazımdı aslıda...
  • ANDREI kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum hocam, serinin en iyi oyunu olur mu bilmem ama serideki iyi oyunlarından biri olacağı kesin.
  • fiyata bozulanların gerçekten aral'a kızmalarını anlamıyorum. Adamlar bence kutulu oyunları ellerinden geldiğince uygun fiyata satmaya çalışıyor. Steam'de oyun 60 dolar. Şimdiki kura vurursanız 60*2.25: 135 TL'ye geliyor an itibariyle. O da dijital. Ubisoft'un kendi satım yaptığı sitede fiyat 60 euro. O da artık kabaca 160 liraya falan denk geliyor. Aral şu an önsipariş fiyatı ne 135 lira. Bir de bunların bir kola kapağı indirimi var 20 lira. 3 lira da kargo parası alıyor. 118 liraya alıyorsun oyunu. Bu adamlar oyunu alıyorlar gümrükten geçerken gümrük vergisi vuruluyor, gümrük vergili fiyatın üstüne bir de %18 kdv vergisi koyuluyor. Bu arada Aral euro bölgesinde olduğundan oyunu euro üzerinden alıyor yanlış bilmiyorsam. Oyunu toptan aldığı için tanesi 50 euro olsa türk lirasına kabaca 140 lira ediyor. %10 gümrük vergisi yer (ki bence %20 civarıdır) olur 154 lira. Onun üstüne vur bakalım %18 vergiyi o da yaklaşık 25 lira civarı çıkar etti sana 180 lira. Fiyat ortada. Hadi oyun başı fiyat 40 euro olsun yine fiyat maksimum 25-30 lira oynar. Ayrıca adamlar da kar edecek sonuçta bu işten, zararına satacak değil.

Ne oldu da oyun fiyatları 80 liralardan buralar geldi. Onda da yeni nesil konsollar sağolsun. Yeni nesil konsollar çıkmadan önce pc oyun fiyatları 60 dolar değilde 40-50 dolardı yanlış bilmiyorsam. Yeni nesil konsol oyunları malum daha pahalı pc oyunları da etkilendi bir anda fiyat 60 dolar oldu. Bence sebebi daha iyi grafikler sunuyoruz daha çok masraf ediyoruz ondan fiyatlar böyle muhabbeti. Aral'da da watch dogs'un ön sipariş fiyatı 72 liraydı sonra ön sipariş fiyatı 100 lirayı geçti sebebi de bunla alakalı zaten. O yüzden aral'a burada sitem etmek bence çok doğru değil. Ayrıca 2013 sonundan sonra kurlardaki artış malum. Onlar da mecburen fiyatı yükseltmek zorunda. Gider spotçulardan alırsınız çok yüksek geliyor derseniz onlar da 100-110 liradan aşağı satmazlar tahminim. Ne de olsa onların vergi derdi olmuyor kaçak giriyor. Ya da steam indirimi beklenecek. Ne aral'ın temsilcisiyim, çalışanıyım ne de onlardan bir menfaatim var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rdlsln -- 28 Eylül 2014; 4:44:22 >

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.