Şimdi Ara

Paypal Nakit Kart Programı Durduruldu [Ana Konu] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.555
Cevap
145
Favori
233.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

gittigidiyor gibi sitelerden satis yaptigimda karsi taraf bu karta gondere bilecekmi ucreti??

(ininalde boyle birsey mumkun degil)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chromosty

Gg uzerinden satis yaptigimizda odeme bu karta geciyor mu?

İninaldan farki tam olarak ne?

bu sorunun cevabini ariyorum acil

• quote:

Orijinalden alıntı: Lingua__Franca

quote:

Orijinalden alıntı: Chromosty

Gg uzerinden satis yaptigimizda odeme bu karta geciyor mu?

İninaldan farki tam olarak ne?

bu sorunun cevabini ariyorum acil

Alıntıları Göster
    bende katıldım hadi bakalım hayırlısı

• quote:

lutfen soruma cevap;

gittigidiyor gibi sitelerden satis yaptigimda karsi taraf bu karta gondere bilecekmi ucreti??

Hocam gittigidiyor gibi satış sitelerinde para zaten karta gelmiyor bildiğim kadarı ile. İban no yazıyorsunuz sanırım banka hesabı belirliyorsunuz para ibana geliyor. Bu kartta iban yok maalesef. paypal hesabınıza senkronize edebiliyorsunuz. ön ödemeli kredi kartı.

diğer sorunuza cevaben ininale göre gördüğüm artılar şunlar:

+ Paypal'daki bakiyenizi karta transfer edebilirsiniz.
    + Bankamatik şubelerinden içerisindeki nakiti çekebilirsiniz.
    + Belirli bir limiti yok 2000 olunca kartı kırıp atmıyorsunuz son kullanma tarihi 2019
  • quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

quote:

lutfen soruma cevap;

Hocam gittigidiyor gibi satış sitelerinde para zaten karta gelmiyor bildiğim kadarı ile. İban no yazıyorsunuz sanırım banka hesabı belirliyorsunuz para ibana geliyor. Bu kartta iban yok maalesef. paypal hesabınıza senkronize edebiliyorsunuz. ön ödemeli kredi kartı.

diğer sorunuza cevaben ininale göre gördüğüm artılar şunlar:

+ Paypal'daki bakiyenizi karta transfer edebilirsiniz.
    + Bankamatik şubelerinden içerisindeki nakiti çekebilirsiniz.
    + Belirli bir limiti yok 2000 olunca kartı kırıp atmıyorsunuz son kullanma tarihi 2019

Alıntıları Göster
    benim ki geldi.

• Benimki de geldi attim bi koseye maksat cesit olsun kullanacagim yok -_-

• quote:

Orijinalden alıntı: Skymarc

Benimki de geldi attim bi koseye maksat cesit olsun kullanacagim yok -_-
    Kartı paypaldan alan arkadaslar kac gunde elınıze ulastı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lingua__Franca -- 15 Ocak 2014; 23:56:19 >
  • Beyler PayPal'imdaki bakiyemi bu karta cekebilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Clochardd

Beyler PayPal'imdaki bakiyemi bu karta cekebilir miyim?

Paypal Nakit Kart Programı Durduruldu [Ana Konu]

Evet hocam üstteki resimde göründüğü gibi 1 günde geliyor para. paypaldan normal kredi kartı veya banka hesabına çektiğimizde 5-7 günde geliyor bu karta 24 saatte. gerçi bana 25 saatte geldi orası ayrı. herhangi bir kesinti falan yok paypal bakiyesinden ödeme gönderince.

@ Lingua__Franca

Bana iki haftada geldi ama diğer arkadaşlara daha önce gelmiş. 5 iş günü içinde geliyor sanırım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Clochardd

Beyler PayPal'imdaki bakiyemi bu karta cekebilir miyim?

Evet hocam üstteki resimde göründüğü gibi 1 günde geliyor para. paypaldan normal kredi kartı veya banka hesabına çektiğimizde 5-7 günde geliyor bu karta 24 saatte. gerçi bana 25 saatte geldi orası ayrı. herhangi bir kesinti falan yok paypal bakiyesinden ödeme gönderince.

@ Lingua__Franca

Bana iki haftada geldi ama diğer arkadaşlara daha önce gelmiş. 5 iş günü içinde geliyor sanırım
    Paypal kartını hangi bankamatikte kullanabiliriz?

• Paypal an itibariyle sadece Ankara ve Istanbul'da yuklenebiliyor galiba.Diger sehirler ne zaman dahil olur?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

TEB ile kullanırsanız 1 lira işlem ücreti, diğer herhangi bir atm den kullanırsanız 5 lira işlem ücreti var hocam.
  • Mastercard yazan her yerde geçiyor yazıyor ama mastercard olan tüm sitelerde kullanılıyor mu çünkü isim falan istiyor ödeme yaparken öyle yerler?

• ininalden + ları su sekilde kendimce;

1)ininal de max 2.000 tl harcana bilir bir kota var sonra kart çöp,paypalda boyle bir sikinti yok.
    2)ininale gore daha fazla yukleme noktasi (atmler)
    3)paypal kartta para cekme imkani
    4)paypal hesabinizdaki parayi karta yollama.
    5)ininale gore daha iyilestirilmis bir sistem

aklima gelenler bunlar.Ama en onemli ozelligi benim icin odeme ve yukleme noktalarinin artmis olmasi.

ininalde ptt ve migros bagimliliginda kurtariyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lingua__Franca -- 16 Ocak 2014; 11:26:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarius82

Paypal an itibariyle sadece Ankara ve Istanbul'da yuklenebiliyor galiba.Diger sehirler ne zaman dahil olur?

tum mıgroslarda yukleyebilirsiniz teb bankamatıklerde de yukleme menusu vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hhd82

quote:

Paypal an itibariyle sadece Ankara ve Istanbul'da yuklenebiliyor galiba.Diger sehirler ne zaman dahil olur?

https://www.paypal.com.tr/nakit/kart_satis_para_yukleme_cekme_noktalari/ link üzerinde sadece İstanbul ve Ankara'da yükleme noktaları görünüyor.

Edit: Adana'yı denedim, orada da çıktı. Ama ben İzmir'deyim ve sonuç bulunamıyor :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarius82 -- 16 Ocak 2014; 11:38:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

Enpara karttan para almıyor eft havale ücretsiz ATM'den işlem ücretsiz. İnternetten alışveriş yapabiliyorsun. Bütün bunlarla daha avantajlı değil mi? Paypal kart masraflı görünüyor.

Kesinlikle enpara daha avantajlı, faiz oranı alışverişlere verilen indirimler gibi ekstra özellikleride eklersek kat ve kat daha iyidir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hhd82

quote:

https://www.paypal.com.tr/nakit/kart_satis_para_yukleme_cekme_noktalari/ link üzerinde sadece İstanbul ve Ankara'da yükleme noktaları görünüyor.

Edit: Adana'yı denedim, orada da çıktı. Ama ben İzmir'deyim ve sonuç bulunamıyor :(

orada bulunması onemlı degil guncelleme yapıyorlar benim yuklettigim yerde gozukmuyor du mıgroslarda ınınal yuklemesı yaptırır gibi yukletebilirsin

• quote:

quote:

TEB ile kullanırsanız 1 lira işlem ücreti, diğer herhangi bir atm den kullanırsanız 5 lira işlem ücreti var hocam.

Saçmalığın daniskası! Paypal'dan herhangi bir banka kartıma tek kuruş kesinti yaşamadan para aktarabiliyorum ve bu parayı da kesintisiz çekebiliyorum.

Paypal kart alıp bankalara gereksiz yere para kazandıracağıma almam daha iyi

• quote:

quote:

quote:

Saçmalığın daniskası! Paypal'dan herhangi bir banka kartıma tek kuruş kesinti yaşamadan para aktarabiliyorum ve bu parayı da kesintisiz çekebiliyorum.

Paypal kart alıp bankalara gereksiz yere para kazandıracağıma almam daha iyi

Banka kartına ücretsiz evet hocam. Fakat kredi kartına istediğimizde 7,50 lira işlem ücreti kesiyorlarmış. Ben kredi kartına iki defa para talep ettim 7,5 lira para hiç kesmediler world puandan düşüp 750 lira para talebimde 760 lira yatırdılar Ama işlem ücreti kadarda world puan düşmüştü. Bu kartda 5-7 gün beklemiyoruz 24 saatte karta geliyor para, pardon 25 saatte. işlem ücretide kesmediler.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.