Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (883. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
623.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 881882883884885
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iramrex

Hocam bildiğin iyi bir tv izleme için tweak varmı internet kullanmadan radyo sinyaliyle olursada süper olur:)
    ClassicLockScreen's beta repo (http://repo.coolstar.org/beta ) is now back online :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iFenix -- 29 Ağustos 2014; 20:26:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ktaskaya

quote:

Orijinalden alıntı: Fenix66

iCleaner Pro 7.2.4 is now available for download on my Cydia

Hangi repo hocam kalora ve karen de yok sizde mi acaba ?

Kendi Reposunda Sanırım Hocam :)

Repo :http://exile90software.com/cydia
  • quote:

Orijinalden alıntı: dorogano

Hocam bildiğin iyi bir tv izleme için tweak varmı internet kullanmadan radyo sinyaliyle olursada süper olur:)

Hocam bu Konuda Bir Bilgim Yok Malesef :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: iFenix

quote:

Orijinalden alıntı: ktaskaya

quote:

iCleaner Pro 7.2.4 is now available for download on my Cydia

Hangi repo hocam kalora ve karen de yok sizde mi acaba ?

Kendi Reposunda Sanırım Hocam :)

Repo :http://exile90software.com/cydia

Alıntıları Göster
    Böyle kaldı cydia ya girince böyle oluyor ne yapmam gerek
     ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dorogano

Hocam bu Konuda Bir Bilgim Yok Malesef :)

Hocam bide fifaya bi çözüm bulabildimi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

ClassicLockScreen's beta repo (http://repo.coolstar.org/beta ) is now back online :)

Aha 😃😃😃hemen kuruyorum

• Hocam repo eklenmiyor haa veriyor

• quote:

aynen kardeşim repo eklenmiyor :)
  • Repoya ekliyorum
  • Hocam kilit ekranini kaydirarak acmaya calistigimda acilmiyor, cok az hareket ediyor sag tarafa yaklasmiyor ok isareti ancak saate 2 defa tikladigimda(activatorden arka plan acik uygulamalar secenegini ayarladim) kilit açılmış oluyor sizce neden activator ve auxo yuklu o tarz program olarak daha once herhangi bi sikintim yoktu birkaç haftadir boyle oldu pek umursamiyordum ama simdi sıkmaya basladi :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mhawk7 -- 29 Ağustos 2014; 22:50:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wizâRd

bende böyle bişey buldum umarım işe yarar ben çok beğendim :)
    @Fenix66

hocam ne işe yarıyor bu pek anlamadım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: prooge

quote:

Orijinalden alıntı: wizâRd

bende böyle bişey buldum umarım işe yarar ben çok beğendim :)
    @Fenix66

hocam ne işe yarıyor bu pek anlamadım :)

hocam bildirimler gibi mesaj geldiğinde mesajın üzerinde sayı beliriyor ya buda o tarz mesaj veya herhangi bir bildirim geldiğinde o iconun arkasında neon tarzı bi ışık beliriyor :) renk seçenekleride var üstelik.

• quote:

Orijinalden alıntı: kalora

Repoya ekliyorum

Hocam tv izlemyle ilgili bildiğin iyi bir tweak varmı acaba?:) hatta internetsiz radyo freankasıyla çalışsa tadınmaz yenmez:)

• quote:

Orijinalden alıntı: iramrex

quote:

Orijinalden alıntı: kalora

Repoya ekliyorum

Hocam tv izlemyle ilgili bildiğin iyi bir tweak varmı acaba?:) hatta internetsiz radyo freankasıyla çalışsa tadınmaz yenmez:)
    Son zamanlarda app store'dan güncellediğim aplikasyonun indirmesi tamamlanır tamamlanmaz telefon resetliyor kendini safe mod'da açılıyor.

Halbuki herhangi bi tweak yüklemedim uzun zamandır. Sebebi ne olabilir? acil yardım
  • quote:

Ascend Lock :

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

Bir de bunu nerden indirebiliriz hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doce

Son zamanlarda app store'dan güncellediğim aplikasyonun indirmesi tamamlanır tamamlanmaz telefon resetliyor kendini safe mod'da açılıyor.

Halbuki herhangi bi tweak yüklemedim uzun zamandır. Sebebi ne olabilir? acil yardım

+1 bendede ayni sorun var
    Chroma kullaniyormusunuz ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Alıntıları Göster
    Hocam Daha Çıkmadı Yeni Görseller Yayınlıyorlar :)
  • quote:

Alıntıları Göster
    Convergance Yüklendi Ve Yeni Özellikler Eklenmiş :)

The first public #beta of #Convergance 1.1 is now live onhttp://repo.incendo.ws

There's still yet more to come.

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iFenix -- 30 Ağustos 2014; 2:48:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: iFenix

Convergance Yüklendi Ve Yeni Özellikler Eklenmiş :)

The first public #beta of #Convergance 1.1 is now live onhttp://repo.incendo.ws

There's still yet more to come.

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

Alıntıları Göster
    üstad wifi şebeke işaretini paylaşabilirmisin

Saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: mbbatu

quote:

+1 bendede ayni sorun var
    Chroma kullaniyormusunuz ?

Yok hocam kullanmıyorum.

Sebebi ne olabilir? Can sıkıcı bi durum çünkü
  • 
Sayfa: önceki 881882883884885
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.