Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (524. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
619.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 522523524525526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: burkibaba

Ringging pocket i yükleyemiyorum aslnda çok ihtyacm war zil sesi çok düşük çıkııyor şu hatayı weriyor ayyrıca dosya boyutuda çıkmıyor tek bndemi böle yükleyen warmı ?
     ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

Hocam Changes/ refresh yaparak tekrar dene deb güncelledim.

• Teşekkür ederim yükledm fakat zil sesi yüksekliğinde herhangi bir değişiklik olmado yine eski kısıl sese dewam :)
  • Te?ekkür ederim . Yükledim fakat bekledi?im gibi çykmady do?rusu hiç etki etmiyr yine ayny kysyk sesle çalyyor arama geldignde .s
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalora

BiteSMS kuramayan 5s kullanıcı dostlar sizlere bir patch ekledim çalışıyor denilen lütfen deneyin orjinal biteyi ister beta ister normalini kurun sonra bizim repodan" BiteSMS 8.x.x Patch (1.0-1) " bunu kurun sonucu buraya yazın .

kurulum sirasinda bir hata veriyor no packages name gibi bir kac defa denedim ayni sonra restart etdim ve cydia ya geri baktim gerekli olan yamayi yuklemis
    sonra bitesms e girip baktim reklamlari filan kaldirmis yani ise yaradi tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu j b işi sorunsuz olmuyo illa bir sorun çıkıyor sorunlu tweak olmamasına rağmen cihaz kapandı açılmıyor logo da kalıyor hart reset felan denedim ama düzelmedi nasil hallederiz . Şuan şarj bitti da bitti şarj olmuyor

• Yuzarsif66 kullanıcısına yanıt
    Prizden şarja takıp yarım saat kadar beklemelisin.
    Mutlaka şarj olmalı, olmazsa teknik bir problem çıkmış olabilir...
  • Şarj olmuyor böylece kaldı

• Whatsappda tuş kilidini açmadan cevap yazıp kapatabilecegim bi tweak varmı ?
  • emre7107 E kullanıcısına yanıt
    Whatsapp 1.1 versiyonu Bigboss reposundan kaldırılmış sanırım .

http://apt.thebigboss.org/onepackage.php?bundleid=com.freemanrepo.waplus&db= . Bu linkten iFile yardımıyla yüklerseniz sorun olmuyor .
  • xpmagduru kullanıcısına yanıt
    Quick Replay for Whatsapp var sanırım , BiteSMS in eklentisi olabilir .
  • intelliscreen alan arkadaşlar varmı ? parasını gönderiyim paylassın benimle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taskinfener -- 4 Mart 2014; 16:15:54 >
  • Benim bir sorunum var telefonun ayarlar sesler "çalarken titret" açık olduğu zaman whatsapp'a her mesaj geldiğinde titriyor bunu kapatmanın başka yolu yokmu. "calarken titret" i kapatinca da cepte hissetmiyorum caldigini. sizler nasil kullanıyorsunuz

saygılar
  • burcink kullanıcısına yanıt
    Siz ne yapmak istiyorsunuz tam olarak ? Çalarken titret kapalı mı olsun , açık mı onu tam anlamadım ?
  • whatsapp dışında telefon çaldığı zaman telefon titresin ama whatsapp'a mesaj geldiğinde titremesin hocam

saygılar
  • jackosman J kullanıcısına yanıt
    Malesef değil üstadım ben bitesms gibi istiyorum tuş kilidindeyken whatsapp dan mesajı atıcam kapatıcak yokmu bilen birileri ?
    Activator kokuyor da iş . Whatsapp ' a birisi mesaj gönderdiğinde program çalışıyor mu , çalışıyor . Titreşimi kapatırız , o da sorun değil . Yalnız nasıl tekrardan titreşimi aktif ederiz orada sıkıntı var .

In Application - Lauch Whatsapp - Switches (Deactive) ' den Vibration ' a bir tıklayın bakalım . Bu işlemi yaptıktan sonra Whatsapp çalıştığında telefon titremeyecek . Titreşimi kapatıyoruz yani . Normal duruma nasıl getiririz , onu düşünüyorum .
  • xpmagduru kullanıcısına yanıt
    Böyle bir şey değil mi aradığınız ?

http://thebigboss.org/quick-reply-for-whatsapp
  • sadece whatsapp a bildirim geldiginde titremesin istiyorum ama telefon arama geldiginde titresin :D

saygılar
  • jackosman J kullanıcısına yanıt
    xpmagduru kullanıcısına yanıt
    calısmıyor qrfw onun alternatifi bana sorarsan daha iyisi var şuan beta ama iş görüyor fazlasıyla.. whatsapp for couria yazarsan görürsün cydiada kurduktan sonra ufak tefek ayar yapıcaksın okadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taskinfener -- 4 Mart 2014; 16:10:19 >
    taskinfener T kullanıcısına yanıt
    Phone ' a da titreşim atarsak çıkar mıyız işin içinden acaba ?

In Application - Phone - Switches (Activate) - Vibration Switch ' i deneyin bakalım hocam . Yapabileceğim bu kadar . Bir programı kapattığımızda yaptığımız ayar geri alınabilse otomatik olarak hiç uğraşmayacağız ama yok işte .

Taşkın hocam , arkadaşı da haberdar edin mesajınızdan .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackosman -- 4 Mart 2014; 16:09:34 >
  • 
Sayfa: önceki 522523524525526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.