Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
623.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CpT-aizeN

Sonunda duzeltebildim.Tweak icin ayrica tesekkur ederim.

Nasıl düzelttiğini sorabilirmiyim başkaları da takılırsa senin yazdığından cevap bulabilirler:)

Bu arada Batterydoctorpro güncelleniyor sanırım bu gün yada yarın yayınlarlar BigBoss reposundan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: iFenix

quote:

Nasıl düzelttiğini sorabilirmiyim başkaları da takılırsa senin yazdığından cevap bulabilirler:)

Bu arada Batterydoctorpro güncelleniyor sanırım bu gün yada yarın yayınlarlar BigBoss reposundan :)

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar dün localappstore'u kurdum güzelce çalışıyordu sonraları satın almaya çalıştığımda oyun/uygulamalardan atıyordu çözümü uygulamalarınızı/oyunlarınızı silip yükleyin çalışmaya devam ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre.-.

4s jb başarıyla yapıldı

Alıntıları Göster
    benimki ios 7 olamıyor içimde kalmış hala ipodtouch 4üm ne hallere düştü
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar sakın yanlış anlamayın. Biraz sabredin saurik substrate güncellemesini yayınlasın zaten sorunların çoğu ortadan kalkacak. Bu arada tweaklerde ios 7'ye uyarlanıyor zaten. Hep aynı tarz sorular geliyor o çalışıyor mu bu çalışıyor mu sadece biraz sabır. Ben de sizin gibi bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Gkn89

quote:

Orijinalden alıntı: HanStone

quote:

Orijinalden alıntı: HanStone

hocam bu çıkıyo itunes e girdiğimde. bi yardım etseniz. yuklesem bişey olur mu jailbreak i??
     ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

tamam çözdüm

Bendede aynı sorun var kardeşim nasıl hallettin anlatırmısın ?

Hocam itools a bagliyosunuz cihazi sonra sol taraftan filesystem sekmesine basiyosunuz sonra itunes control daha sonra da itunes klasorune giriyosunuz. Ordaki itunescdb dosyasini siliyosunuz sorun cozuluyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bugün vakit ayırabildim tweaklere biraz biraz. Denediğim kadarıyla yazayım.

Hiddensettings for iOS7 (Springboard): Cydiahacks reposundan Hiddensettings for iOS7 yi yüklerseniz hiçbir işlem yapmadan kontrol merkezinde springboardı görebilirsiniz...Cihazınızla ilgili gelişmiş ayarlar yapabilmenizi sağlar. Efekt hızlandırması, efektler geçişler vs...
    Accelerate: Bigboss reposundan indirebilirsiniz... Cihazınızı hızlandırıcı ayarlar yapar. Etkilidir.
    Lock Screen Tool: Bigboss reposundan indirebilirsiniz... Kilit ekranına yazı yazmanızı sağlar.
    Music Box: BigBoss reposundan indirebilirsiniz... Müzik indirmeye yarar.
    Winterboard: Cydia/Telesphoreo reposundan (Cydianın kendi reposu) indirebilirsiniz... Tema Kurmaya yarar.
    YoutubeToMp3: BisBoss reposundan indirebilirsiniz... Youtubedaki videoyu mp3e çevirip müzik çalara aktarabilmenizi sağlar.

Tamamı iPhone 5 iOS 7.1 Beta 2 ile denenmiş ve sorunsuzca kullanılabilmektedir. Güncelleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VR_27 -- 24 Aralık 2013; 23:06:26 >

• Repolari yukledikten sonra bu hatayi veriyo ve search ta hicbisey cikmiyo uygulama bombos oldu.

Yardim lutfenn..

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre.-.

4s jb başarıyla yapıldı

Alıntıları Göster
    arkadaşlar şu konudaki gibi yaptım jailbreak herşey güzel di bir kaç program yükledim cydia dan falan sonra bir gün sonra baktım o yüklediğim programlar gitmiş yazılım güncellemeye giriyorum ayarlardan sürekli dönüyor bir şey çıkmıyor sonra cydia ya girdim sourceler orda duruyor ama hiç bir şey kalmamış ituneste de ios 7.4 yazıyor cydia girişinde şu şekilde bir şey çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dosttttt -- 24 Aralık 2013; 22:42:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenix66

Şuan için Herkes bunun için çalışıyor,
    ben bir tane buldum 12. ci sayfada vardı ama bakmak isterseniz aşağıda tekrardan paylaşıyorum:)

iOS 7'de WinterBoard'da "Safe Mode" Almadan bir Tema Kurulumu :

Repo :http://cydia.myrepospace.com/Everythingapplespro/
    Theme Name : Flatify 1.2

Görüntüler Aşağıda ki Gibi :

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

Dostum Winterboard'ın kendisinde bir sorun var mı ? Yükleyeceğim yoksa ?

• quote:

Orijinalden alıntı: VR_27

Bugün vakit ayırabildim tweaklere biraz biraz. Denediğim kadarıyla yazayım.

Hiddensettings for iOS7 (Springboard): Cydiahacks reposundan Hiddensettings for iOS7 yi yüklerseniz hiçbir işlem yapmadan kontrol merkezinde springboardı görebilirsiniz...Cihazınızla ilgili gelişmiş ayarlar yapabilmenizi sağlar. Efekt hızlandırması, efektler geçişler vs...
    Accelerate: Bigboss reposundan indirebilirsiniz... Cihazınızı hızlandırıcı ayarlar yapar. Etkilidir.
    Lock Screen Tool: Bigboss reposundan indirebilirsiniz... Kilit ekranına yazı yazmanızı sağlar.
    Music Box: BigBoss reposundan indirebilirsiniz... Müzik indirmeye yarar.
    Winterboard: Cydia/Telesphoreo reposundan (Cydianın kendi reposu) indirebilirsiniz... Tema Kurmaya yarar.
    YoutubeToMp3: BisBoss reposundan indirebilirsiniz... Youtubedaki videoyu mp3e çevirip müzik çalara aktarabilmenizi sağlar.

Tamamı iPhone 5 iOS 7.1 Beta 2 ile denenmiş ve sorunsuzca kullanılabilmektedir. Güncelleyeceğim.
    cydia dan her yeni bir şey yuklememde flipswitch yuklemeye çalışıyor ama hata veriyor. ayrıca yukledigim tweakler çalışıyor onda hatavermesine rağmen flipswitch ne işe yarar ki

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenix66

quote:

Tweakleri sildim.Sonra Safemode ve Mobile Substrate'yi sildim.Sonra en bastan kurdum.Mobile Substrate-Safemode-Activator vs..

• quote:

Orijinalden alıntı: udolu1905

cydia dan her yeni bir şey yuklememde flipswitch yuklemeye çalışıyor ama hata veriyor. ayrıca yukledigim tweakler çalışıyor onda hatavermesine rağmen flipswitch ne işe yarar ki

Alıntıları Göster
    Şuan İçin WinterBoard'da bir sorun yok Gönül rahatlığı ile kurabilirsin..
    Ama Dediğim gibi Şuan için 1 yada 2 tane iOS 7 için Tema Var hangi repoda olduğunu yazdım :)
    Şuan İçin Bir tek o tema'yı denedim diğerlerini deneme fırsatım olmadı :)
  • http://www.flaticonsios.com/

flaticons yükledim bende bugün bi sıkıntı olmadı normal calısmakta. ip5
  • quote:

Şuan İçin WinterBoard'da bir sorun yok Gönül rahatlığı ile kurabilirsin..
    Ama Dediğim gibi Şuan için 1 yada 2 tane iOS 7 için Tema Var hangi repoda olduğunu yazdım :)
    Şuan İçin Bir tek o tema'yı denedim diğerlerini deneme fırsatım olmadı :)
    Exit yapınca cihaz elmada kaldı, dfu moduna aldım şu anda restore ediyorum, sorunsuz jb için ne yapmam lazım
  • Eyvallah dostum :) Onu da kurayım hemen de yeri hazı rolsun :) temelar gelince vakit kaybetmeyiz bi de onunla :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ♛TR

Exit yapınca cihaz elmada kaldı, dfu moduna aldım şu anda restore ediyorum, sorunsuz jb için ne yapmam lazım

Alıntıları Göster
    bu five icon dock yükleyen arkadaslar dock menude üst üstemi biniyo sizdede, resimdeki gibimi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: taskinfener

http://www.flaticonsios.com/

Repoları ne hocam bunların. Ücretli satıyorlarmış ama değer

Edit: five icon docks üst üste bende de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ohan -- 24 Aralık 2013; 22:51:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ohan

quote:

Orijinalden alıntı: taskinfener

http://www.flaticonsios.com/

Repoları ne hocam bunların. Ücretli satıyorlarmış ama değer

Edit: five icon docks üst üste bende de

Alıntıları Göster
    arkadaslar iphoneyardımreposundaki iapfree ve iapcracker kurarsanız calısıyor ben dedenedim çalışıyor.

yalnız 2 sinide kurmanız gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: snnozcan

arkadaslar iphoneyardımreposundaki iapfree ve iapcracker kurarsanız calısıyor ben dedenedim çalışıyor.

yalnız 2 sinide kurmanız gerekiyor

Alıntıları Göster
    Beyler sürekli bu hatayı alıyorum hiçbişey yüklemiyor bi arkadaş yoğunluktan dedi ama dünden beri böyle sürekli deniyorum olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bidinnak -- 24 Aralık 2013; 23:03:09 >

• Ohan kullanıcısına yanıt
    http://www.youtube.com/watch?v=3teSGPrh_MM

burdan ayarlarını nası yaptığına bakabilirsin

winterboard yükle öncelikle

FlatIcons insanelyi reposunda.

iphone 5 imde bu şekilde yaptım calıstırdı 1 saat civarı kullandım sonra baktım androide benzedi uyuz oldum kaldırdım
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.