Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (348. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
619.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 346347348349350
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Craie

quote:

Orijinalden alıntı: ExpendabLes

Şarj olayı için Battery Doctor gerçekten işe yarıyomu? Varmı tavsiye edeceğiniz bi uygulama?

Bana sorarsanız,o programı telefonda tutmaya değmeyecek kadar az faydası olduğundan silin gitsin.
    %0,005 lik bir katkı için değmez

Kurmadım zaten. Eğer faydası olursa kurmayı düşünüyodum o yüzden sordum. :)

• quote:

quote:

quote:

Şarj olayı için Battery Doctor gerçekten işe yarıyomu? Varmı tavsiye edeceğiniz bi uygulama?

Bana sorarsanız,o programı telefonda tutmaya değmeyecek kadar az faydası olduğundan silin gitsin.
    %0,005 lik bir katkı için değmez

Kurmadım zaten. Eğer faydası olursa kurmayı düşünüyodum o yüzden sordum. :)

Zaten kurmayın diye söyledim.
    %0,0000001 lik bir katkıyı da kazandığınız 50 mb'a sayın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fenix66

AppBox 1.0.1-1 Güncellendi!!

AppCake forever

Ama İkiside Farklı Kulvardalar :D
  • quote:

quote:

quote:

AppBox 1.0.1-1 Güncellendi!!

AppCake forever

Ama İkiside Farklı Kulvardalar :D

Şimdi baktım evet öyleymiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taskinfener

bakıyorum falanda yazdıklarına uğraşıyon falan plist dosyasıyla falan hiç kafa yormaya değmez ya sanki gün içinde 30 kere hava durumunu görünce bi işine yarıcak çamaşırlarımı toplıcan ne yapcan boşver. zaten cok uzak değil herşeyiyle bi kilit ekranı tweak ve wingetleri gelir. bu grovylocka hiç ısınamadım bende
    Flex 2 kullanan var mı?
    Kendi tweak'ini oluşturabiliyormuşsun.
    Yorumlarınızı paylaşabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: frost901

Flex 2 kullanan var mı?

Evet ben Kullandım Beta Versiyonlarını :)
    Kendi Tweak'inden Kendine Öz Özellikleride Kendin Yapabiliyorsun Ek Bir Dosya İsmi Açarak :)
    Biraz Karışık Tweak'in Üzerinde Biraz Durulması Gerek Çok Güzel Şeyler Ortaya Çıkıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: iFenix

quote:

Flex 2 kullanan var mı?

Evet ben Kullandım Beta Versiyonlarını :)
    Kendi Tweak'inden Kendine Öz Özellikleride Kendin Yapabiliyorsun Ek Bir Dosya İsmi Açarak :)
    Biraz Karışık Tweak'in Üzerinde Biraz Durulması Gerek Çok Güzel Şeyler Ortaya Çıkıyor :)

Alıntıları Göster
    fenix66 hocam şu aniweather.theme olayına bi baksan türkçeleşmiş zaten sadece koordinat olayı sıkıntılı. bi çözsen çok sevincem. inan soru sormam sana daha çöz yeter ki :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --caner-- -- 30 Ocak 2014; 11:05:39 >

• 10larca tema denedim. En iyisi space blueberry
     ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bugün videosunu izledim hakikaten güzel özellikler katılabiliyor.
    Denemeye çekiniyorum ram'de sıkıntı yaratır mı acaba diye?
  • quote:

Bende bugün videosunu izledim hakikaten güzel özellikler katılabiliyor.
    Denemeye çekiniyorum ram'de sıkıntı yaratır mı acaba diye?
    Springtomize 3 tam anlamıyla çöp şu haliyle. iPad mini kullanıyorum hiçbir özelliği adam gibi çalışmıyor deli etti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GroundZ3ro

Springtomize 3 tam anlamıyla çöp şu haliyle. iPad mini kullanıyorum hiçbir özelliği adam gibi çalışmıyor deli etti.

Alıntıları Göster
    iPad Mini Retina Wifi de JB yaparken herhangi bor sorun cikiyormu iPad2 gibi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _turbo_

iPad Mini Retina Wifi de JB yaparken herhangi bor sorun cikiyormu iPad2 gibi?

Alıntıları Göster
    Yardım lütfen.

iphone 5 7.0.4'ümü 1.0.4 evasionla jailbreak yapıyordum her şey normal gidiyordu. Evasion app'i ekranıma geldi ve program onu açmama istedi, reboot yapıp son aşamaya geldiğimizde program birden kapandı ve exit işareti gelmeden işlem sonlandı. Telefonum jailbreak olmadı sadece evasion app'i duruyor ve bastığımda sadece beyaz bir ekran geliyor.

Ne yapmalıyım? cydia falan yüklenmedi telefonuma. ios 7.0.4'ü telefondan wifi üzerinden güncellemiştim onla ilgili mi?

• quote:

Şu Olayı Gerçekten Çok Bekliyorum Ama :)

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

benim mi gözümden kaçan birşey ar anlamadım :) neyi bekliyorsun burda , urdaki tüm görünüm şu anda yapılabilir durumda ???

benmi yanlış görüyorum bilemedim :) tek değişik görünen seperatör şekli başka gözüme çarpan değişik birşey yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakarboy -- 30 Ocak 2014; 12:38:13 >

• --caner-- kullanıcısına yanıt
    Dostum üst tarafta çıkan sıcaklık değeri yanlış değil galiba. Orada çıkan hissedilen sıcaklık. Öyle kodlanmış sanırım.

Mesela şuandahttp://www.weather.com/weather/today/Istanbul+TUXX0014:1:TU bakarsan feels like=-2 gösteriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murty_

Dostum üst tarafta çıkan sıcaklık değeri yanlış değil galiba. Orada çıkan hissedilen sıcaklık. Öyle kodlanmış sanırım.

Mesela şuandahttp://www.weather.com/weather/today/Istanbul+TUXX0014:1:TU bakarsan feels like=-2 gösteriyor.
    Dostum herhalde tamamdır. Hissedilen sıcaklık değerini pasif hale getirdim. Şuanda weather.com da gözüken değerler ekranda çıkıyor. Altta bugün kısmında yazan değer (4/3) 4 bugünün 3 ise gecenin tahmini değeri üstte çıkan 2 ise o anki saatlik değer.

@--caner--
     ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

Configureme.js dosyasında şu satırları aşağıdaki yapman gerekli.

var useRealFeel = false
    var updateInterval = 15 //Minutes
    var showForecast = true

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murty_ -- 30 Ocak 2014; 13:19:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: murty_

arkadaşlar alakasız olacak belki ama jb yapılmış cihaza bilgisayardaki yedeği nasıl yükleyebiliriz? rehberim duman oldu sırf ona sebep vazgeçmek üzereyim jb işinden

• quote:

Orijinalden alıntı: PULAT

arkadaşlar alakasız olacak belki ama jb yapılmış cihaza bilgisayardaki yedeği nasıl yükleyebiliriz? rehberim duman oldu sırf ona sebep vazgeçmek üzereyim jb işinden

Aynı şekilde bir fark yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Realizeyes

Yardım lütfen.

iphone 5 7.0.4'ümü 1.0.4 evasionla jailbreak yapıyordum her şey normal gidiyordu. Evasion app'i ekranıma geldi ve program onu açmama istedi, reboot yapıp son aşamaya geldiğimizde program birden kapandı ve exit işareti gelmeden işlem sonlandı. Telefonum jailbreak olmadı sadece evasion app'i duruyor ve bastığımda sadece beyaz bir ekran geliyor.

Ne yapmalıyım? cydia falan yüklenmedi telefonuma. ios 7.0.4'ü telefondan wifi üzerinden güncellemiştim onla ilgili mi?

Temiz bir restore yapın ve öyle deneyin

• quote:

Orijinalden alıntı: Omer_Faruk.

quote:

Orijinalden alıntı: PULAT

Aynı şekilde bir fark yok

Alıntıları Göster
    herhangi bir zarar gelmez dimi yaptığım jb işlemi yada telefonuma?

• quote:

Orijinalden alıntı: Omer_Faruk.

quote:

Orijinalden alıntı: Realizeyes

Yardım lütfen.

Temiz bir restore yapın ve öyle deneyin

Hocam uzun süredir kullanmıyorum apple. Bazı kaynaklarda ios 7.0.4'ü back upsız bi şekilde itunestan yükleyin denmiş. Nasıl yapabilirim bunu? ios7'nin firmware dosyasını bulup shiftle restoreye tıklayıp mı atacağım programı?

• 
Sayfa: önceki 346347348349350
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.