Bildirim
~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (326. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Hocam çok tatlı iconlar var sağolasın -
quote:
Orijinalden alıntı: taskinfener
better7 temanın adı jeffrogomez reposunda var modmyidede olabilir
kardeşim repo adresini giriyorum hata veriyor jeffrogomez'in tam adresi sen biliyosan verebilirmisin ? -
-
-
Kurulumdan sonra kabaca "Bu deneme sürümüdür, 10 gün sonra satın almanız gerekir" diye uyarı verdi bende. Bu normal mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: pekitkan
Kurulumdan sonra kabaca "Bu deneme sürümüdür, 10 gün sonra satın almanız gerekir" diye uyarı verdi bende. Bu normal mi?
Ne kurduğunu belirtirsen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
springtomize ile kaldırdım -
quote:
Orijinalden alıntı: serif61
quote:
Orijinalden alıntı: Gosson
hocam bu wifi ve turkcelin sinyal barını deişdiren bi tweak varmı yada bi bı yerden falan kurulumu yapaıla bılıyormu yardımlarını bekliyorum ;) OZELİKLE ZEPPELİN DİYİCEKSNİZ :D ONEMLİ OLAN WİFİNİN SIYAN BARINI DEİŞDİRİYOR OLMAMDIR İLGİNİZ VE CEVAPLARINIZ ICIN TESEKKULER
temalarıda var cydia da alkaline adı tweak ın
Hocam sessiz işaretini bildirim çubuğuna nasıl eklediniz?
-
quote:
Orijinalden alıntı: bluemoon
quote:
Orijinalden alıntı: hamucera
Ve sonunda yaptım
Simdi bize nasil yapildigini anlatabilirsin arkadasim :)
@hmrkartal
Groovylock tweek içine 1nSquare LS Forecast İP5 yükleyerek yaptım
Daha sonra iSprite programı ile bağlanıp .cs uzantılı dosyalar içinde değişiklik yaptım,
Kilidi kaldırmak için kaydır yazısını kaldırmak için Lock Screen Tool twek kullandım
-
@Gosson
wifi logo hd bunu bul cydiadan yukle ve winterboard dan sec guzel logo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iGotYa IOS7 2.1 -
hocam artık bence yeni bir başlık açıp kilit ekranı ile ilgili çalışmalar yapmak gerekiyor, ne dersiniz :) -
Denedim hocam fakat olmuyor...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Emir
quote:
Orijinalden alıntı: treko
quote:
Orijinalden alıntı: Emir
çalışan bir iapfree nereden buluruzki
cyida.myrepospace.com/Alex793 reposunu ekle ve IAPFree Core Plugin 1.9.1 tweaki kur sorunsuz çalışıyor
cut the rope işe yaramadı
her oyunda çalışmıyor ne yazık kidolmuş driver, candy crush,subway smurf, temple run 2, kelimelik, dots, islash, kelime avı 2 , score gibi uygulamalarda çalışıyor ama
-
www.jeffrogomez.com/cydia/
veya
cydia.jeffrogomez.com
ben imesajdan konuştum kendisiyle bunları vermişti bana. deneyebilirsin -
vallaha üstad adres doğrulama hatası veriyor.
@taskinfener -
durum cubugunda aktivatorle ilgili sorun yaşayan varmı bende calısmamaya başladı sanırım bi tweak sıkıntı yarattı .. -
eywallah hocam ;) cok yardımcı oldun ;) sagol -
quote:
Orijinalden alıntı: Gosson
eywallah hocam ;) cok yardımcı oldun ;) sagol
halloldumu peki ???
sende saol
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X