Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (315. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
621.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 313314315316317
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    KARDESM SEN ADAMIN DİBİSNNN LÜTFN TELFNU FLN WER ÖZELDEN KONTÖR ATYM BİŞEY YAPYM YA ÇOK İSTİYRDM 2 DKDA YAPTN YA ADAMSN . LÜTFN ÖZELDEN MSJ AT KARSILIKSIZ KALMAYCK . REPONDA PAYLASTNMI YADA DEB LİMİ NASIL YAPACAGM ANLATIRSAN SEWNİRM .
  • quote:

Orijinalden alıntı: burkibaba

KARDESM SEN ADAMIN DİBİSNNN LÜTFN TELFNU FLN WER ÖZELDEN KONTÖR ATYM BİŞEY YAPYM YA ÇOK İSTİYRDM 2 DKDA YAPTN YA ADAMSN . LÜTFN ÖZELDEN MSJ AT KARSILIKSIZ KALMAYCK . REPONDA PAYLASTNMI YADA DEB LİMİ NASIL YAPACAGM ANLATIRSAN SEWNİRM .

Hocam öncelikle yaptığım işler için karşılık almam sadece teşekkür yeterli repo adresini ekleyip kurman yeterli .

http://cydia.myrepospace.com/kalora/ adresi ekle

sorna AndroidLock XT IOS7 bunu kur tamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalora -- 28 Ocak 2014; 12:32:25 >

• kalora kullanıcısına yanıt
    Eyw kardesm adamsn . zaten ekli repon . önceki çalşmyodu aynı isimlel onumu güncelledn yoksa yeni mi bu kurdugun .
  • quote:

Orijinalden alıntı: W7K2D

Pp yüklü iken appaddict yüklenmez mi ?
     ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

Hocam kullandığın repo ametör işi eklemiş direk deb dosyasını eklemiş oda kurulum sonu hataya sebep oluyor orjinal kaynak adresi degişmediği için "http://cydia.appaddict.org" buradan kur İos7 olanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalora -- 28 Ocak 2014; 12:38:57 >

• quote:

Eyw kardesm adamsn . zaten ekli repon . önceki çalşmyodu aynı isimlel onumu güncelledn yoksa yeni mi bu kurdugun .

aynı isimde sen changes/refresh yap gelecektir sürüm numarası "3.1.2c" bu olması gerek özellikle sorun çıkmasın diye değiştiriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenix66

Yakında Bir Tweak Daha Geliyor :)

kardeşim bu temanın adı nedir :)
  • quote:

BUlamadm ya net çok zayıf benm edgeden giriyom . dosyalarını atsadan i toolsdan kursam olmazmı :S

Repodan deb alıp ekledim

https://app.box.com/s/ggfforo3lusyy40r6bxi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalora

quote:

BUlamadm ya net çok zayıf benm edgeden giriyom . dosyalarını atsadan i toolsdan kursam olmazmı :S

Repodan deb alıp ekledim

https://app.box.com/s/ggfforo3lusyy40r6bxi

Alıntıları Göster
    Beyler aslında Springtomize 3 için sizi hiç zahmete bırakmamak için kodunu hazırladım kuruluma dahil etmiyorum sebebi halihazırda çalışan arkadaşların tüm ayarıda gider

Bu arada o bana görüntü veren kardeşim bunada bir kaynak bul
    quote:

#!/bin/sh
    #on uninstall, delete the preference file of version 1.0.0-3
    if [[ $1 == remove ]]; then
    rm -f /var/mobile/Library/Preferences/com.filippobiga.springtomize3.plist
    rm -f /var/mobile/Library/Preferences/.com.filippobiga.springtomize3.plist
    rm -f /var/mobile/Library/Preferences/.com.filippobiga.stats.plist
    fi
    exit 0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalora -- 28 Ocak 2014; 12:57:05 >

• quote:

eywww wlla cennetliksinnn . smdi nere atıcam bunu . var mobile librarye mi . wlla çok oldum ama kb .s

Delikanlı bir de Türkçe yaz lütfen. Forumlarda düzgün Türkçe kullanılması esastır. Böyle gençturkcell tarzı kısaltmalar, "w" harfleri ile yazılan mesajlar hoş değil, forumun kalitesini düşürür.
  • quote:

eywww wlla cennetliksinnn . smdi nere atıcam bunu . var mobile librarye mi . wlla çok oldum ama kb .s

/var/root/Media/Cydia/AutoInstall bu dizine at telefonu kapat aç
  • Tweaki yapan kişi @jeffrogomez twitterda. Bedava tweetbot 3 dağıtıyordu imessage ile. Dağıtıyor musun hala dedim yeah dedi alabilir miyim dedim ses çıkmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: discjockeyyy

Tweaki yapan kişi @jeffrogomez twitterda. Bedava tweetbot 3 dağıtıyordu imessage ile. Dağıtıyor musun hala dedim yeah dedi alabilir miyim dedim ses çıkmadı.
    NextGenUI iOS 7 eklendi lisans işi tamam ama denemedim deneyip geri dönüşler olursa sevinirim .
  • quote:

Yaptım Enable ettim ama sonuç yok uyarı yok olmuyorr . Yine olmadı nalet oLsun .s

Daha birşey yapamam hocam sorun sizde ben dahil çok kişi kurdu ve örnek resim ekledim

• quote:

Orijinalden alıntı: kalora

quote:

Orijinalden alıntı: W7K2D

Pp yüklü iken appaddict yüklenmez mi ?

Hocam kullandığın repo ametör işi eklemiş direk deb dosyasını eklemiş oda kurulum sonu hataya sebep oluyor orjinal kaynak adresi degişmediği için "http://cydia.appaddict.org" buradan kur İos7 olanı

Eyvallah dostum zira birşey merak ediyorum . Şimdi o indirdiği dosya yüklenmediği için telefonun içinde kayıtlı mı kalıyor , çöp sonuçta ?

• quote:

ÇOK SAOL ÇOK YARDIMCI OLDUN . KURDUMDA İÇİNDEKİ AYARLARI ANLAMADM ENABLE ETTİM BASKA :S ANDROİD LOC XT Yİ DENEYEN WARMI ÇALIŞIYORMUUU ???

Hocam daha önce kullanmadın sanırım sade öyle aktif etmek olmaz nasıl acmak istersen kendine belirli bir şekil belirle "Change pattern "kısmından belirle

Yok hocam çalışmadı korsan uyarısı veriyor.

dedm seçtim açmaa sekli seçtim herseyi yapyorum sonra kitliyom açym normal açılıyo çıkmıyor android tarzı açma :S bi bende değil kmsede çalşmyo sen denednmide wideo atsana
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkidTurk

Yok hocam çalışmadı korsan uyarısı veriyor.

Sizde nenden yapıyor bilmem fakat eklediğim 2. resme baktıysam lisans kısmında lisanslı yazıyor sisteme daha önce kurup silindi sistemde kalıntı bıraktı ise ondan olabilir

Kalıntılarını i tools tan bakıp silebilirmiyim hangi dosyada olur ?
  • quote:

dedm seçtim açmaa sekli seçtim herseyi yapyorum sonra kitliyom açym normal açılıyo çıkmıyor android tarzı açma :S bi bende değil kmsede çalşmyo sen denednmide wideo atsana

Resmi senin telefondan almadım sanırım sana yardım etmeye çalışıyoruz ama sen galiba biraz abarttın sana benim kanıtlama gibi zorunluluğum yok kimsede çalışmıyor genellemesini nasıl yapıyorsun birkaç farkı forumda konu açtım gez bakalım o kimseler neler yazmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalora -- 28 Ocak 2014; 13:37:04 >
  • 
Sayfa: önceki 313314315316317
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.