Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
616.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Android lock ios 7 uyumlu hale geldi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vapors

İlk defa cidden çok hoşuma giden bir iOS 7 teması oldu :) Teşekkürler dostum :) Fenix66. Gözümden kaçmış bu az önce gördüm :)

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

Bu temanın adı nedir hocam?
  • Yılmaz kullanıcısına yanıt
    PerfectHaz3-HD insanelyi reposunda mevcut. 1.0'ı bu. 1.0.1'i biraz daha farklı. Bir de bu tema kullandığım tweaklerden biriyle çakışmakta. Bir süre sonra sıkıntı oldu. Şu an kurduğumda tweakler kayboluyor.
  • 25 pp inDireceğim. Hangi repodan indireyim? Normal aratıp indirdim tweaklar kayboldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedFalc0n

25 pp inDireceğim. Hangi repodan indireyim? Normal aratıp indirdim tweaklar kayboldu.

apt.25pp.com Orijinal reposu bu.
  • arkadaşlar winterboard nasıl kullanılıyor yardım edermisiniz ne yapmam gerekiyor
  • Arkada?lar yazyldymy bilmiyorum ama benim son 2-3 gündür defalarca hatalar almamyn nedeni 7.1 beta 2 ile ilgiliymi?. 7.0.4 e geri döndüm yedeklerimi geri yükleyememe pahasyna ve sonuç ; 7.1 ile zyrt pyrt Safe mode a geçen hiçbir uygulama geçmiyor. Bildi?in takyr takyr çaly?yyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: piton23

quote:

Orijinalden alıntı: Ersin ÇAKI

quote:

Orijinalden alıntı: jackosman

quote:

Orijinalden alıntı: Ersin ÇAKI

quote:

Orijinalden alıntı: piton23

arkadaşlar hiçbir tweak çalışmıyor ne yapmam gerekiyor. 1 haftadır kullanıyorum sorun yoktu ama bi anda gitti. arka plan duvar kağıdımda görünmüyor.
    Cydia substrate ve substrate safe mode reinstal yaptım ama düzelmedi. ne yapmam gerekiyor önerisi olan ? en son güncellemeleri sabah yapmıştım akşam birden böyle oldu ?

iLex Rat isimli bir cydia uygulaması var. Forumda arama yaparsan reposunu bulabilirsiniz. iLex Rat uygulamasını telefona veya tabletinize kurun. Bu uygulama yolu ile sadece cydia uygulaması kalmak uzere tüm tweak leri temizleyip, sistrmi jailbreakin ilk haline dönderin. Daha sonra sadece işinize yarayacak tweak leri kurun. Hepsi bukadar.

Aman fotoğraflar falan gitmesin ?

Hiçbirşey gitmiyor. Ciydia hariç bütün korsan yazılım ve tweakler siliniyor okadar. Diğer tüm app store uygulamaları, fotoğraflar, müzikler veya videolar duruyor. Rahat olun.

tabiki yaparken seçeneklerten tümünü sil demezseniz :) mobile terminalden rat yazıyoruz gelen seçeneklerden 1. silerseniz sadace tweak ler siliniyor.

1 Tweaklari siliyor, 12 herşeyi siliyor, peki 1 ile 12 arası ne işe yarıyor biliyormusunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ramozdemir

arkadaşlar winterboard nasıl kullanılıyor yardım edermisiniz ne yapmam gerekiyor

winterboard i cydia dan indirip kuracaksın, beğendiğin bir tema varsa cydia dan indirdikten sonra winterboard a girip temayı seçeceksin, ardından respring yapacaksın bu kadar.
  • Arkadaşlar winterboard'un çalışan tweakini nereden indirebilirim?
  • Ben bugün iki kez kudum iLex Rat y sadece 2 tane seçenek vardy. biri Cydia yy siliyordu diyeri de Restore yazyyordu zaten.
  • 12 Nerden çykty? Sadece iki seçenek var. ilk seçenek yani soldaki Cydia tweaklerini siliyor. Di?erinde Restore yazyyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlglc

12 Nerden çykty? Sadece iki seçenek var. ilk seçenek yani soldaki Cydia tweaklerini siliyor. Di?erinde Restore yazyyor zaten.

Aradığım cevabı kendim buldum
    1'den 12'ye buyur arkadaşım.
    Nedense Dh'den fotoğraf yüklüyemedim, hizliresim.com a yükledim. Buyur..

http://i.hizliresim.com/eW2aDP.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylove -- 4 Ocak 2014; 22:02:37 >

• Buyurun Hocam :

Applocker 2.2.2
  • Eline sağlık
    İçindeki bu dosyayıda yüklemek zorundamıyız?
    applist_1.5.6_iphoneos-arm
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinPeAcE

Eline sağlık
    İçindeki bu dosyayıda yüklemek zorundamıyız?
    quote:

Orijinalden alinti: WinPeAcE

Eline saglik
    Içindeki bu dosyayida yüklemek zorundamiyiz?

Hayyr Gerek Yok O Applist :)
  • Sizce iphone 5 yada 4s i

ios 6'ya düşürme imkanı varmı olacakmı

hiç jb yapılmadı.
  • Bi videoda izlemistim bi tweak vardi,yanlis yazilan yaziya buyuteci acarak gidip degistirmek yerine,parmagimizi klawye ustunde saga sola oynattirdigimiz zaman imlec oynuyormus.Varsa boyle bir tweak soylermisiniz ismini?
  • Bu hatayı benden başka alan var mı? Herkezde mi var? Sadece bende varsa sorun nedir? Bilen birisi yardımcı olabilirse sevinirim.

https://www.dropbox.com/s/kpvjvq2mjhtgm6l/Photo%204.01.2014%2022%2013%2010.png
  • activator ve zephyr tweakları ios7 için güncellendi mi?
  • 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.