Şimdi Ara

Ankara'da Ucuz Lastik Değişimi (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.002
Cevap
129
Favori
215.889
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
8 oy
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

adres ahimesut çıkıyor bu mu sizin dediğiniz acaba?

Bu sene de oğuz otodayız şimdi araç lastiklerimi defistiriyorum.

Ankara'da Ucuz Lastik Değişimi

16 janta kadar 500tl

17 jant 600tl

18-19 jant 700tl

Haftasonu cumartesi yoğun, pazar daha hafif fakat hafta içi hızlı şekilde işlem yaptırabilirsiniz.

Güneşevler mah Malazgirt caddesi no 30/c

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

o civarı muhit olarak bilmiyorum, arkadaş tavsiyesiyle navigasyon kullanarak gittim. maps'te hanlar oto lastik yazınca etimesgutta çıkan yerdi benim gittiğim lastikçi.

tşkler, dün hanlar otoda lastikleri değiştirdim, güleryüzlü ve hızlılar hafta içi olduğundan sıra da yoktu, 17 jant 700 tl. tavsiye ederim.

Ankara’da on Instagram: "Pi Bosch Car Servis güvenli sürüş indirimini kaçırma 🥳@piservisbcs #tanıtım🚗 Araba lastik değişimi sadece 750 TL!Kaçırılmayacak fırsat, sınırlı süre geçerli!Ankara’nın lastik evi: Pi Servis Bosch Car Service🛞 Mevsime uygun lastik değişimi ve balans ayarı⭕ Jant düzeltme / jant düzenleme hizmeti🔧 Fren, süspansiyon ve genel kontrol🧰 Uzman ekip ile hızlı ve güvenilir servisAnkara trafiğinde riske girmeden yol almak istiyorsan,İvedik / Yenimahalle’deki Pi Servis Bosch Car Service’e uğramayıve bu indirimi kaçırmamasını istediğin arkadaşını etiketlemeyi unutma! 🚦"
    https://www.instagram.com/reel/DRC0_kACGsc/?igsh=M285cnM2YWNlcmtx

Pi bosch servis kampanya yapmış. Jant ebatı farketmeden 750 TL'ymiş. Ben kışlıkları değiştirdim ama belki adresi yakın olanların işine yarar.

Giden olursa da burayı güncellesin. Böyle böyle düşürücez fiyatları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SKELETER -- 22 Kasım 2025; 19:49:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oğuz otoya gittim bugün 4 kişi oldukları için sırada olsa hızlı bitiyor işiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 2006 Laguna 1.6 Expression Manuel | 2005 Getz 1.3 GLS Otomatik | 2008 Honda CR-V 2.0i Executive Otomatik | 2015 Fluence 1.5dCi Touch Plus | 2000 Megane RTE 1.6 16V | 2015 Fiesta 1.6 Titanium | 2019 Subaru Forester 2.0i Premium Plus | 2018 Subaru XV 1.6 Xtreme Plus | 2017 Toyota Corolla 1.33 Life | 2018 Megane 1.5 DCI Touch
    • 2022 Egea 1.3 Easy Plus (Mevcut araç)
    • 2020 BMW 320i G20 Sport Line (Mevcut araç)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sar1Lac1

Oğuz otoya gittim bugün 4 kişi oldukları için sırada olsa hızlı bitiyor işiniz.
    Bir forum üyesi altta yorumlarda jantlarımı çizdiler falan demiş var mı öyle bir durum? Gidecektim o yorumdan sonra çekinmiştim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

hocam fiyat belli daha profesyonel hizmet almak isteyen gözden 1000tl çıkarsın. Ben o kadar titiz biriysem merdiven altı yerlere gitmem. Oğuz otoda yoğunluktan dolayı her şey olabilir. Ben bir olumsuzluk görmedim ama.

• 2006 Laguna 1.6 Expression Manuel | 2005 Getz 1.3 GLS Otomatik | 2008 Honda CR-V 2.0i Executive Otomatik | 2015 Fluence 1.5dCi Touch Plus | 2000 Megane RTE 1.6 16V | 2015 Fiesta 1.6 Titanium | 2019 Subaru Forester 2.0i Premium Plus | 2018 Subaru XV 1.6 Xtreme Plus | 2017 Toyota Corolla 1.33 Life | 2018 Megane 1.5 DCI Touch
    • 2022 Egea 1.3 Easy Plus (Mevcut araç)
    • 2020 BMW 320i G20 Sport Line (Mevcut araç)
  • *EKSeLaNS* kullanıcısına yanıt

Ben geçen sene orada değiştirdim ancak hem sıra olayının lakayit biçimde takibi (gitmeden aradığımda randevu yok diyip ben oradayken araya önceden aramıştı diye tanıdık sokulması) hem de çocuk işçilerin çalıştırılması hoşuma gitmedi. Özenli çalıştıklarını söyleyemem. Bu sene muhtemelen 300-400 daha fazla verip daha düzgün bir yer tercih edeceğim.

Benim hocam, o kişi açıkçası tavsiye etmiyorum. İki tane çocuğa dükkânı bırakıp gitmişler. Lastikleri söktüler, “Ustalarınız nerede?” diye sordum, çocuk “Usta yok” dedi. Bana sökmeden önce söyleselerdi asla yaptırmazdım.

Daha sonra “Acele etme, jantlarım çizilmesin yeter” dedim, “Tamam abi” dedi. Ama lastikleri takıp sökerken metal lastik sıyırıcıyla 3–10 cm boyunca jantı kazımış. Jant lazer kesim olduğu için direkt göze çarpıyor. Çok pişman oldum, çocuğa da bir şey diyemedim; hevesini kırmak istemedim. Geçen sene iyi oldukları için tekrar gitmiştim, ama artık adım atmam. Gerekirse 500 TL fazla veririm.

Orijinalden alıntı: KeLepChe57

Benim hocam, o kişi açıkçası tavsiye etmiyorum. İki tane çocuğa dükkânı bırakıp gitmişler. Lastikleri söktüler, “Ustalarınız nerede?” diye sordum, çocuk “Usta yok” dedi. Bana sökmeden önce söyleselerdi asla yaptırmazdım.

Daha sonra “Acele etme, jantlarım çizilmesin yeter” dedim, “Tamam abi” dedi. Ama lastikleri takıp sökerken metal lastik sıyırıcıyla 3–10 cm boyunca jantı kazımış. Jant lazer kesim olduğu için direkt göze çarpıyor. Çok pişman oldum, çocuğa da bir şey diyemedim; hevesini kırmak istemedim. Geçen sene iyi oldukları için tekrar gitmiştim, ama artık adım atmam. Gerekirse 500 TL fazla veririm.

Anladım hocam geçmiş olsun.

özenli yapıyorlar ama jant konusunu bilmiyorum, ben pek önemsemiyorum

• Etimesgut Hanlar oto da 2 araç kışlık lastik değişimi yaptık, hiç beklemedik hızlı ve temiz işlem, fiyatlar şöyle; 16 janta kadar 700 tl, 17 jant 800 tl, bu şekilde devam ediyor fiyatlar, uygun fiyat tavsiye ederim

çok iyi fiyat,

aradım randevu aldım.

jant ebatı,binek,suv,elektrikli farketmez,tek fiyat dediler,

balansta yapıyolarmış

bakalım nasıl çıkacak,yeni açmışlar,piyasada isim yapmaya çalışıyorlar

2 hafta önce 17 jantı 700 e değiştirmiştim zammı gelmiş ilginç

.

binek 800

suv 1000 tl

tork anahtarı kullanıyolar

• Bende geçen senelerde oguz oto lastikte degistirdim lastiklerimi. Bu sene 18 janta 600 tl aldi benden lakin 2 tane çocuğun arabanin bijonlarini sikmasini istemedigim icin sen sık dedigimde suratı düştü bi tribe girdi boyle bende sogudum. Belki kötü gunundeydi bilmiyorum normalde guleryuzlu bi arkadaştı. Fiyat performans olarak düşünülebilir. Verdigi hizmette bence kabul edilebilir çerçevede.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.