Şimdi Ara

maymun scroll vs almak isteyenler lutfen baksın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: evıl

..........(kesinlike kufur deil)

• Ewet gördük 10 tane 70 lvl ınızı 3 v 5 yaptık(3 kişi bizdik 5 kişi idealinde içinde oldugu botcu tayfası) yerden kalkamadılar cok güldüm süper pvp di.Bot kullananlarıda şiddetle kınıyorum we silk alcaz diyipte chardaki itemleri alıp pk yapan insanlarıda kınıyorum iyi oyunlar

Dipnot:Herşey bot degildir bot kullanmadanda pvp lerde ezik insanları ezebilirsiniz....

Not:Bu bir ticaret olayı degildir bu bir oyundur bu bir.İkincisi ise ticaret yapıyorsan char kasıp satıyorsan bu demek oluyorki paraya ihtiyacın war we paraya ihtiyacı olanda gidipte bi insana silk almaz orda bi arkadasımız hstr lan demiş cok yerinde bir laf biraz argo kaçabilir ama gerçektende yerinde bi laf.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil_Miyu -- 3 Ağustos 2006; 2:01:00 >
  • Tmm ben sana yeni char acıyım 1 lwl koy ona silk olurmu ama itemleri yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: evıl

quote:

Orjinalden alıntı: champione

yaratıcı türk genci

hstr lan

yaratıcı türk genci dedigin adam 43 yasında

hadi yaw

fikir olarak baya bi genç birini hatırlattı da bana

sakalından utan bea adam

• quote:

Orjinalden alıntı: HeLLscream2*

Ondan sonrada oyuna bidaha girilememktir zuhaaaaa
    Süper zeka seni.

• quote:

Orjinalden alıntı: Q_Q

Tmm ben sana yeni char acıyım 1 lwl koy ona silk olurmu ama itemleri yok

böyle olursa bende istiyom

• AGA SILK PLS!!
  • arkadaşım maymun yada silk transferi yapamazsın trade atamazsın böyle şeylere hiç gerek yok.....
    Maymun scroolmuş bende kullanıyorum maymun paşalar gibi girin sitesine alın böyle şeylere gerek yok yurdum insanı aptal değil.......
  • yaw arkadas olayı bılıo kapmıs işi
  • iyi alacaksınızda sizin bunda çıakrınız ne olacak hack yoksa herşey vatan için mantığıyla yaptığınızıda heç sanmıyorum
  • ideal misin piskopatmısın nesin kaybol lan bu forumdasn manyk herif burdakiler sence bu kadar aptal mı gözüküyor allhın zekisi seni sen ver bana gizili sorunu bakam sana neler yapıpom
  • olm manyang lan bu bak onun kolayı ne biliyonmu ? bana gizli sorunu ver bak ertesi gün 10 tane maymun olcak sende

• sabahta birisi globalden WTS 100SİLk dedi sordm kaç para die 1m dedi tmm aliim hmen dedim
    id ve şifreni ver ben koyucam dedi
    cvp *******
  • Arkadaşım milleti bu kadar kek sanma yaw:):)Valla arkadaşlar her serverde açık açık görülüyo,türkler birbirlerine hiç iyi davranmıyorlar.Formlarda bile bu arkadaşın yaptığı gibi :):)
  • @Yardım abı msn ıstemısın ne ıs msne gıremıom bu aralar sımdı pm atarsan konusuruk :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.