Şimdi Ara

Bu oyunda tek bi op hero var oda NASUS. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

''Önceki âlimlerin mum ışında yazdığı paha biçilmez hazine misali eserlerin toprağa gömülerek çürüdüğünü, bakkallara satıldığını, çöplüklere atıldığını ve bir kısmının da kütüphane raflarında tozlanmış ve çürümeye terk edilmiş olduğunu gördüm. Medreseleri kapanmış, yazısı değiştirilmiş, din ilimleri yok olmaya yüz tutmuş olan bir zamanda kitap yazmaktansa yazılan ilmî eserleri anlayarak anlatacak ve ilmi kitaplardan gönüllere indirip yaşatacak talebe, yani canlı kitap yetiştirmeyi daha lüzumlu buldum.”
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomysawyer

DARİUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Bu oyunda tek bi op hero var oda NASUS.

darius reyiz teq atar

• bencede op

Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

quote:

Orijinalden alıntı: Elect

quote:

Aşırı derecede kasmış Nasus (Q Stack 900+) 5 itemli Garen'i alamıyor (Garen'de Nasus'u alamıyor)

Nasıl alamıyor arkadaş? Demekki 2side mal

Abi Golemlerin önünde karşılaşıyoruz, adam Q vuruyor 900+stackla farketmiyorum bile sonrada ulti açıp düzgün vurmaya başlıyor, adamın ultisi bitiyor yine ölmüyorum, bu şekilde 1-2 dakika sürüyor sonra ignite ı atan yada takım arkadaşı gelen kazanıyor

Aklıma ap tank taric ile olan shen fightım geldi

Dead man walkin'

Acaba?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Elect

quote:

Aşırı derecede kasmış Nasus (Q Stack 900+) 5 itemli Garen'i alamıyor (Garen'de Nasus'u alamıyor)

Nasıl alamıyor arkadaş? Demekki 2side mal

Abi Golemlerin önünde karşılaşıyoruz, adam Q vuruyor 900+stackla farketmiyorum bile sonrada ulti açıp düzgün vurmaya başlıyor, adamın ultisi bitiyor yine ölmüyorum, bu şekilde 1-2 dakika sürüyor sonra ignite ı atan yada takım arkadaşı gelen kazanıyor

900 den fazla stacki var ve kesemiyor.Neredeyse imkansız bisey bence.O kendi hasarıyla 1.5 k ya cıkıyodur.Garende 300 zırh olsa bile 1k sını yutar 500 yine yer.En fazla 6 stacklik is kalır garende.Latede 3 sn cd oldugunu dusunursek 18 sn de alır Gareni

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.